خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشکل درباره سوابق تحصیلی

سلام دوستان کمک من امروز فهمیدم باید کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی رو وارد کنی منم فقط مال سوم رو دارم چیکار کنم هر چند سایت dipcode.medu.ir. رو میزنم باز نمیشه خواهشا کمک کنید

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اخه این چه وضعشه من یه دانش آموز فارغ التحصيل م که مدرسه نمیرم روزی 2 ساعت هم اینترنت دارم تنها منبع م سازمان سنجش هست که ایشون هم روز 18 بهمن اطلاعیه گذاشته برید من امروز 19 بهمن رفتم دیدم سایت قطعه اخه نمیشه که الان چیکار کنم اخه تمدیدی چیزی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saman123 نمایش پست ها
      اخه این چه وضعشه من یه دانش آموز فارغ التحصيل م که مدرسه نمیرم روزی 2 ساعت هم اینترنت دارم تنها منبع م سازمان سنجش هست که ایشون هم روز 18 بهمن اطلاعیه گذاشته برید من امروز 19 بهمن رفتم دیدم سایت قطعه اخه نمیشه که الان چیکار کنم اخه تمدیدی چیزی
      سایت که قطع نیست من همین امروز رفتم...

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش Doctor قربون دستت فلات شم من اینترنت ندارم خواهشا مشخصات رو اینجا میگم برام وارد کن نت من اینقدر لاک پشتیه باز نمی کنه بگم برام میگیری؟؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      اگه با نت ایرانسل میری یا از قندشکن استفاده میکنی سایت نمیاد یه سیستمی داره ک آی پی ها خارجی رو مسدود میکنه با یه نت دیگه تست کن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      اقا سوابق پیش من هرچی میزنم میگه موجود نیس.نه پیش نه سوم هیچکدوم نمیاد بالا فارغ ازتحصیل هم هستم.چیکار کنم؟؟؟
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

..

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.jhjh نمایش پست ها
      اقا سوابق پیش من هرچی میزنم میگه موجود نیس.نه پیش نه سوم هیچکدوم نمیاد بالا فارغ ازتحصیل هم هستم.چیکار کنم؟؟؟
      ببین دوست عزیز منم دیروز یه همچین تاپیکی زدم که سومم هست پیشم نیست
      امروز رفتم اموزش پرورش شهرمون بخش امتحانات اونجا اسمم رو پیدا کرد و سوابقم اومد و الانم میتونم ببینمش
      پیشنهاد منم به شما اموزش پرورش شهرتونه
      خدایا کمکمون کن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن