سلام دوستان کمک من امروز فهمیدم باید کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی رو وارد کنی منم فقط مال سوم رو دارم چیکار کنم هر چند سایت dipcode.medu.ir. رو میزنم باز نمیشه خواهشا کمک کنید
سلام دوستان کمک من امروز فهمیدم باید کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی رو وارد کنی منم فقط مال سوم رو دارم چیکار کنم هر چند سایت dipcode.medu.ir. رو میزنم باز نمیشه خواهشا کمک کنید
اخه این چه وضعشه من یه دانش آموز فارغ التحصيل م که مدرسه نمیرم روزی 2 ساعت هم اینترنت دارم تنها منبع م سازمان سنجش هست که ایشون هم روز 18 بهمن اطلاعیه گذاشته برید من امروز 19 بهمن رفتم دیدم سایت قطعه اخه نمیشه که الان چیکار کنم اخه تمدیدی چیزی
داداش Doctor قربون دستت فلات شم من اینترنت ندارم خواهشا مشخصات رو اینجا میگم برام وارد کن نت من اینقدر لاک پشتیه باز نمی کنه بگم برام میگیری؟؟
اگه با نت ایرانسل میری یا از قندشکن استفاده میکنی سایت نمیاد یه سیستمی داره ک آی پی ها خارجی رو مسدود میکنه با یه نت دیگه تست کن
اقا سوابق پیش من هرچی میزنم میگه موجود نیس.نه پیش نه سوم هیچکدوم نمیاد بالا فارغ ازتحصیل هم هستم.چیکار کنم؟؟؟
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
خدایا کمکمون کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)