خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Red face شما بگید چیکار کنم... چیکار کنم... چیکارکنم...!!

سلام
      راستش من رشته ام فني بوده و ميخوام براي کنکور 96 خودمو آماده کنم و کتاب زيست 2 و 3 فاگوزيست رو خريدم، و من تا حالا زيست نخوندم و فقط تنها مشکلي که دارم اين که داخل کتاب ي سري نکته مهم هست و گفته که در فلان فصل سال سوم مي خوانيم.... خب من که تا حالا زيست نخوندم اين کتاب رو به چه صورت بخونم که نتيجه بگيريم؟
      ممنون ميشم که راهنمايي کنيد
      در نبـــرد بین روزهـــای سخـــت و انســانــهای سخت

این انسانهای سختند که پیروزند و روزهای سخت میگذرد

ویرایش توسط Mr... : 18 بهمن 1394 در ساعت 09:59

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیز شما اول باید بشینی دو دور کامل با دقت کتاب درسی رو بخونی بعد بری سراغ منابع کمک آموزشی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ... من مثل شما بودم ... شما فعلا کاری به نکات ترکیبی نداشته باش و نکات همون فصل رو یاد بگیر ...

البته در درجه اول کتاب باید بخونی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط idealist نمایش پست ها
      عزیز شما اول باید بشینی دو دور کامل با دقت کتاب درسی رو بخونی بعد بری سراغ منابع کمک آموزشی
      چه کتاب کمک درسی پیشنهاد میکنید؟؟

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr... نمایش پست ها
      سلام
      راستش من رشته ام فني بوده و ميخوام براي کنکور 96 خودمو آماده کنم و کتاب زيست 2 و 3 فاگوزيست رو خريدم، و من تا حالا زيست نخوندم و فقط تنها مشکلي که دارم اين که داخل کتاب ي سري نکته مهم هست و گفته که در فلان فصل سال سوم مي خوانيم.... خب من که تا حالا زيست نخوندم اين کتاب رو به چه صورت بخونم که نتيجه بگيريم؟
      ممنون ميشم که راهنمايي کنيد
      ...اول باید کتاب درسی رو بخونی ک هم ساده توضیح داده و هم کلی مطلبو میگیری بعد برا نکته ها برو سراغ کمک درسی ولی اگه با یه معلم پیش بری خیلی بهتره و یا لااقلش از دی وی دی استفاده کن وقتی دی وی دی گوش میدی تقریبا یه حالتی بهت دس میده ک انگار رو کلاس نشستی....برا 96 خیلی وقت داری موفق باشی.......ولی اسم تاپیکو دیدم فک کردم اهنگ یاسه
      ویرایش توسط Nastaran74 : 17 بهمن 1394 در ساعت 10:42 دلیل: اشتب

6. Top | #6
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      خیلی خوشحالم میبینم با این هدف میخوای یه آینده بی نظیر واسه خودت بسازی
      آرزوی موفقیت دارم برات
      ببین باید کتاب درسی رو خیلی بخونی با توجه به شرایط من و شما انتشارات خانه زیست شناسی کتابایی منتشر کرده با عنوان < کتاب درسی زیر زره بین >
      همون خوده کتابه ولی یه سری توضیحاتی که به درد میخوره بهش اضافه کردن
      از خوندنش پشیمون نمیشی
      بازم سوالی داشتی خوشحال میشم کمکی بتونم بهت بکنم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرم برای شما خوندن کتاب فاگوزیست یک اشتباه خیلی بزرگ هستش(متاسفم که با اینکه برای خرید این کتاب هزینه کردی.این موضوع رو میگم)
      کتاب فاگوزیست برای دانش اموز تجربی هم کتابی مبهم و گزافه گو هستش چه برسه به کسی که فنی بوده

در درجه اول حتما کتاب درسی رو بخون
      در درجه دوم حتما فایل های آموزشی که در کانال تلگرام زیست رضا امیر (دبیر زیست) برای آموزش و بررسی خط به خط کتاب درسی بطور کامل گذاشته میشه رو گوش کن
      در درجه سوم(اگر متمایل بودی) از کتاب های زیست شناسی آقای امرایی استفاده کن(هرچند مورد 1 و 2 خودش کافیه)

8. Top | #8
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط salour نمایش پست ها
      بنظرم برای شما خوندن کتاب فاگوزیست یک اشتباه خیلی بزرگ هستش(متاسفم که با اینکه برای خرید این کتاب هزینه کردی.این موضوع رو میگم)
      کتاب فاگوزیست برای دانش اموز تجربی هم کتابی مبهم و گزافه گو هستش چه برسه به کسی که فنی بوده

در درجه اول حتما کتاب درسی رو بخون
      در درجه دوم حتما فایل های آموزشی که در کانال تلگرام زیست رضا امیر (دبیر زیست) برای آموزش و بررسی خط به خط کتاب درسی بطور کامل گذاشته میشه رو گوش کن
      در درجه سوم(اگر متمایل بودی) از کتاب های زیست شناسی آقای امرایی استفاده کن(هرچند مورد 1 و 2 خودش کافیه)

سلام
      فایلای سوتی که میگی چطوریه
      میشه از نت هم پیداشون کرد ؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با این شرایطی که من دارم بعد از اینکه کاتب درسی رو خوب خوندم... شما چه کتاب کمک درسی به من پیشنهاد میکنید که بتونم باهاش جواب بگیرم...؟؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن