دوستان دیگه بر همگان معلوم شده که به احتمال زیاد تاثیر مثبت میشه ...
دیگه کار به پماد و پماد مالی نمیرسه ...
خیالتون راحت ...
بله
خیر
دوستان دیگه بر همگان معلوم شده که به احتمال زیاد تاثیر مثبت میشه ...
دیگه کار به پماد و پماد مالی نمیرسه ...
خیالتون راحت ...
دوستان تاریخ معلوم نشده که کی بررسی میکنن این موضوع لعنتی رو؟
سنجش گفته بود نیمه دوم اسفند.
بعد گفتن 16 فروردین.
مسخره کردن
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
دوستان شدیدا چندین روزه دوست دارم تو این تاپیک یه چیزی بنویسم نمینویسمش
این نماینده ها کاری برای ما نمیکنن اگه کاری کنن عجیبه
اونا که جای من و شما نیستن که کنکور داشته باشن اونا که نمیدونن استرسش ینی چی
کلا هیچی نمیدونن چون جای ما نیستن و درکش رو ندارن
الان ببینین کی گفتم تا خود کنکور رو مخ بچه های کنکوری کار میکنن اخرشم هیچ ب هیچ
من خودم معدلم 15 هست از خدامه که حذف شه اما چیکار کنم وقتی کسی نیست صدای مارو بشنوه
وقتی بیای بگی من سالی دیپلم گرفتم که این قوانین توش نبود کیه که گوش بده
مصداقش اینه که بچه های کوچیکتر از ما رو دارن بدبخت میکنن که نمره رو براشون برداشتن و معیار قبولی شده خوب بد عالی
خداییییش ماها همه در یه سطحیم یه حرفی میزنم اگه بی راه بود بگین
تو تمامی دوران مدرسه ب ما سوال میدادن که حفظ کنیم بعد جوابشم بمون میدادن امتحانم از همون سوالای دبیر بود
کی به مابود که بگه بچه جان درس بخون متن کتاب رو بخون سوال دادن چه صیغه ایه
یادتونه یه سالی رو که پاس میکردیم خوشحال از اینکه گذشت نمرمون هم مثلا 19/18 شد
ب خودمون میگفتیم گذشت سال بعد درسای جدید
هیچ کس نبود بگه این کتابا چندین سال بعد سر کنکور خفتت رو میگیره .....
وای بر بچه های الان ک ملاک نمره هم براشون برداشتن
یه مشت بی سواد تحویل جامعه میدن
الانم نمونش همین تاثیر معد ل
من نمیدونم چرا ماها باید بریم 32 هزار تومن پول کتاب دینی بدیم که پیام و مفاهیم ایاتش رو که تو کنکور میاد حفظ کنیم
چرا این مفاهیم که تو کتابای گاج و الگو و امثالهم هستن نباید تو کتاب درسی وزارت باشن
چراباید بریم کتابای مختلف تستی بخونیم تا کنکور رو خوب بدیم چرا نکات این کتابا نباید تو خود کتاب درسی نوشته شده باشه
چرا یاد بچه نمیدن تحلیل چطوره ولله بچه 15-16 ساله قدرت تحلیلش صفره
چرا یادش نمیدن چرا بین مدارس ما تو شهرای مختلف تفاوت وجود داره
چرا تو هر شهر یه مدرسه نمونه دولتی هست چرا سطح همه مدارس ما درحد نمونه دولتی نیست چرا معلم های ما بار علمی ندارن
چرا هرسال این همه پول بهای کلاسو کتابو ازمون داده میشه
چرا اینا رو تو خود مدرسه اموزش ندن
نکه پول توشه و ب جیب خودشون میرسه
امکان نداره شما کتاب درسی ریاضیتون رو بخونی و بری کنکور و بدون هیچ تستی ماکزیمم 50 بزنی
حرف من اینه کسی نگران من و شما نیست همه ب نوعی فکر اینن چطور پولاشون رو بیشتر کنن
یه سری بدبخت بیچاره مثه ماها هم میریم کنکور میدیم
وجدانی چندتا از این رشته هایی که هر ساله پذیرش داره اینده کاری داره
خواهر من برادر من دروغه تو مخ تو کردن که اگه خوب درس بخونی اینده کاری داره
نداره به خدا ک نداره
این رشته ها رو گذاشتن سر جونا رو چندین سال گرم کنن بعدشم بیکاریه
الان کنکور شده مختص چندین تا رشته تاپ که اگه قبول نشدی باقیش سرکاریه
فکر میکنین چرا امار ازدواج پایینه چون پسرا پول ندارن حتی در حد تامین یه زندگی ساده نیستن چون کار نیست
الانم خیلیامون ته تهش بیکاریم
اینکه میگن بریم دانشگاه علم کسب کنیم حرف چرتیه ....... علم نون شب برات نمیشه
علم حقوق سر ماهت نمیشه ....... باقی حرفا هم همش کشکه
خیلیا درس میخونیم که بعدا اگه شد سر ماه درامدی داشته باشیم که شاید بشه باهاش ازدواج کرد
توجه کنین گفتم شاید
شما برو بازار یه خرید سادت کمتر از 50هزار تومن در نمیاد بیای خونه چیزایی که خریدی رو بذاری کنار هم ارزش 50 تومن ندارن
الان تو خونه همه ماها مجموعا با ازمون و دی وی دی و کتاب کم کمش 1میلیون و بیشتر وجود داره
درد همه ماها رو پوووووووووووووووووووول حل میکنه و بس
الان پول داشته باشی علم هم داری
اصن پول داشته باشی علم برا چیته بزن تو کار ازاد
الان خیلیاتون شاید حرف من رو متوجه نشین
من 22 سالمه وقتی این حرف رو میزنم میدونم که چی میگم یه چند سال دیگه همتون فقط دنباله پوله هستین تا درسه
چون با پوله میشه زندگی کرد
درسته با درس میشه ب پول رسید اما همه نرسیدن
یا بجنگ برای کنکور و یه رشته ای بیار که توش کار باشه نه اخرش با ورق های کتابت موشک درست کنی یا اصلا نخون چون تهش میفهمی فقط مدرک فارغ التحصیلی داری
کمتر از 3 ماه مونده
خواهرانه دارم میگم این بحث معدل رو بذارین کنار تلگرام واتس اپ شبکه های ماهواره ای اینترنت رو بذارین کنار و بجنگین برای چیزی که میخواین
اخرین فرصتتونه اخرین راه شانستونه
اگه قبول نشین خیلیاتون بعد امسال میرین سربازی خیلیاتون میشینین پشت کنکور و سال بعد هم همین اش و همین کاسه هیچچچچچچچ تغییری نداشتین
پشت کنکور بودن حلوا خیرات نمیکنن بخدااااااااااااااااااااا
پشت کنکور بودن سخته اراده قوی میخواد
تو این مدت باقی مونده بخونین
اگه صبح از خواب خواستین بلند شین و ساعت گوشیتون زنگ خورد و بخودتون گفتین حالا یکم دیگه بخوابم به این فکر کنین که همین خواب مانع قبولیتونه ولی اگه بلندشین یه قدم برای قبولیتون تلاش کردین
الان کمتر از یه نیمه ب سوت پایانش مونده اما میشه نتیج رو تغییر داد
میشه عوض شد
فقط کافیه تو بخوای
همه ما مثه همیم هممون درسای نخونده داریم ههمون عقبیم بیشتریا معدلا داغونه یا شاید چندتا درس داغون باشه اما مهم نیست مهم اینه که کنکوره چی میشه
این مجلس سنجش اموزش پرورش نه ب من توجه داره نه به تو همه رو داره بازی میده...........شما فکر خودت باش فکر کارنامت با رتبه های قشنگ
فکر قبولی تو رشته مورد علاقت
تو میتونی فقط بخواه همه چی حل میشه .....
یادت نره خدا از همه بهت نزدیکتره و میدونه تو چه ارزویی داری فقط براش تلاش کن .....
خدایا کمکمون کن
یک رای و چندین واکنش / آیا کنکوری ها بدون تاثیر معدل شان باید به استقبال ماراتن کنکور بروند؟
ماجرای تاثیر معدل سال سوم متوسطه در کنکور از زمانی دوباره خبرساز شد که دیوان عدالت اداری بهمن ماه سال گذشته حکم به ابطال تاثیر معدل سال سوم متوسطه برای کنکور 95 داد
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین ماه سال 95 هم رو به اتمام است و صدای پای کنکور آرام آرام به گوش می رسد موضوعی که به خودی خود استرس را در دل کنکوری ها بیشتر می کند. حالا موضوع تاثیر سهم سوابق تحصیلی برای کنکور 95 بیشتر از ماه های گذشته برای کنکوری ها دغدغه شده چرا که خانوادههایی هستند که با ابراز نگرانی از حکم دیوان عدالت اداری معتقدند که فزرندشان به دلیل سهم 25 درصدی نمرات درسی سال سوم دبیرستان، به کلاسهای مختلفی رفته اند و تمام تلاششان را برای موفقیت در امتحانات نهایی انجام داده و حال که موفق به کسب نمرات خوبی شده است، ابطال سهم سوابق تحصیلی به نفعشان نیست.
روزهایی که سپری می شوند و خبری از تصمیم نهایی مجلس نیست
اواخر بهمن ماه سال 94 بود که ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش در مراسم تقدیر از برگزیدگان نفرات برتر کنکور سراسری 94 درباره ماجرای عجیب تاثیر معدل در کنکور سراسری گفت: « موضوع رأی کنکوری دیوان عدالت اداری به منظور ابطال تاثیر قطعی 25 درصد سوابق تحصیلی در انتظار استفساریه مجلس است و اگر مجلس نظری نداشته باشد، رأی دیوان را اجرا می کنیم » چیزی که به نظر می رسد با توجه به وضعیت مجلس این مسئله با حاشیه هایی در سال جدید همراه باشد.
سال 95 هم رسید، و تعداد زیادی از داوطلبان کنکور منتظرند تا سهم 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور مشخص شود؛ موضوعی که برای تعیین تکلیف نهایی نمایندگان خانه ملت باید به آن ورود پیدا کنند.
عبدالوحید فیاضی عضو کمسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفت: در مصوبه ایی که شورای سنجش به تصویب رسانده بود فقط معدل سال متوسطه را برای تاثیر در کنکور سراسری لحاظ کرده است که این موضوع از لحاظ قانونی منطبق با مصوبه مجلس نیست و به خاطر همین موضوع دیوان عدالت اداری در سال گذشته حکم به ابطال تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور داده است.
وی در ادامه گفت: به نظر میرسد در این رابطه حق با دیوان عدالت اداری است و استفساریه به هیئت رئیسه مجلس ارائه شده است اما همزمان با بررسی بودجه در مجلس بود و فرصتی برای رسیدگی به دست نیامد. کمیسیون آموزش و تحقیقات پیگیر بررسی شدن این موضوع در صحن علنی مجلس است چرا که بسیاری از دانشآموزان نگران و بلاتکلیف هستند اما هنوز پیگیری هایمان نتیجهای نداشته است.
به هر حال کنکور نزدیک است و کنکوری ها هم منتظر شنیدن خبرهایی هستند که از صحن خانه ملت خواهد آمد.
اما سوال اینجا است با توجه به نزدیکی پایان عمر مجلس دهم نمایندگاه مجلس فرصت کافی برای حل این موضوع دارند یا کنکوری ها باید بدون تاثیر سهم سوابق تحصیلی شان به استقبال ماراتن کنکور بروند، سوالی که پاسخش همچنان روی میز بهارستانی ها است.
گزارش از محمد نجف شهرستانکی
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان ـ یک رأی و چندین واکنش / آیا کنکوری ها بدون تاثیر معدلشان باید به استقبال ماراتن کنکور بروند؟ ـ جمعه 20 فروردین 95 ـ 11:43
ویرایش توسط saj8jad : 20 فروردین 1395 در ساعت 15:10 دلیل: مرتب کردن
در حال حاضر 139 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 139 مهمان)