X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آِیا معدل نهایی سوم در کنکور 95 تاثیر گذار خواهد بود؟!

رأی دهندگان
    267. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

114 42.70%
    • خیر

153 57.30%
    صفحه 352 از 358 نخستنخست ... 252342351352353 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 5,266 به 5,280 از 5359
    1. Top | #5266
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان دیگه بر همگان معلوم شده که به احتمال زیاد تاثیر مثبت میشه ...

دیگه کار به پماد و پماد مالی نمیرسه ...

خیالتون راحت ...

2. Top | #5267
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوستان تاریخ معلوم نشده که کی بررسی میکنن این موضوع لعنتی رو؟
      سنجش گفته بود نیمه دوم اسفند.
      بعد گفتن 16 فروردین.
      مسخره کردن

3. Top | #5268
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gezero نمایش پست ها
      ته گ.ه خوردی از طرف همه کنکوری ها حرف زدی
      چکاره ای که از طرف همه تصمیم میگیری
      همه که نه ولی 90 درصد موافق هستن که تاثیر مثبت بشه و 80 درصد هم کلا موافق برداشتن تاثیر هستن شما هم از همون که به دوستان تعارف میکنید بخورید چون به نظر اکثریت احترام نمیزارید.

4. Top | #5269
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rahaz نمایش پست ها
      استفساریه چیست
      واقعا نمیدونید یا شوخی میکنید؟ریشه این کلمه *تفسیر* این نمایندگان عزیز یه قانونی رو قرار دادن و حالا مجری از قانونگذار میخواد که حکم رو براش تفسیر کنه این رو میگن استفساریه.

5. Top | #5270
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان بلخره نتیجه نهایی اومد ؟

چی شد ؟

6. Top | #5271
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpcbahrami نمایش پست ها
      سلام دوستان بلخره نتیجه نهایی اومد ؟

چی شد ؟
      این موضوع هنوز در هاله ای از ابهام قرار داره دوست عزیز ...

7. Top | #5272
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      این موضوع هنوز در هاله ای از ابهام قرار داره دوست عزیز ...
      یعنی هیچ خبری یا اتفاقی نیوفتاد

8. Top | #5273
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

و این موضوع همچنان ادامه دارد... ، بچرخ تا بچرخیم

9. Top | #5274
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpcbahrami نمایش پست ها
      یعنی هیچ خبری یا اتفاقی نیوفتاد
      Nothing

10. Top | #5275
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به نظرتون تا اخر فروردین تکلیف روشن میشه؟

11. Top | #5276
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aavvzz نمایش پست ها
      به نظرتون تا اخر فروردین تکلیف روشن میشه؟
      اینجور که گفتن تا یه هفته اینده هم تو مجلس مطرح نمیشه!
      ولی این جمله که میگه
      Here is iran
      کل معادلات رو بهم میزنه : )))ممکنه شنبه بررسی کنن یا روز قبل کنکور: D
      فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...

12. Top | #5277
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اینا فقط مارو مسخره کردن

13. Top | #5278
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان شدیدا چندین روزه دوست دارم تو این تاپیک یه چیزی بنویسم نمینویسمش
      این نماینده ها کاری برای ما نمیکنن اگه کاری کنن عجیبه
      اونا که جای من و شما نیستن که کنکور داشته باشن اونا که نمیدونن استرسش ینی چی
      کلا هیچی نمیدونن چون جای ما نیستن و درکش رو ندارن
      الان ببینین کی گفتم تا خود کنکور رو مخ بچه های کنکوری کار میکنن اخرشم هیچ ب هیچ
      من خودم معدلم 15 هست از خدامه که حذف شه اما چیکار کنم وقتی کسی نیست صدای مارو بشنوه
      وقتی بیای بگی من سالی دیپلم گرفتم که این قوانین توش نبود کیه که گوش بده
      مصداقش اینه که بچه های کوچیکتر از ما رو دارن بدبخت میکنن که نمره رو براشون برداشتن و معیار قبولی شده خوب بد عالی
      خداییییش ماها همه در یه سطحیم یه حرفی میزنم اگه بی راه بود بگین
      تو تمامی دوران مدرسه ب ما سوال میدادن که حفظ کنیم بعد جوابشم بمون میدادن امتحانم از همون سوالای دبیر بود
      کی به مابود که بگه بچه جان درس بخون متن کتاب رو بخون سوال دادن چه صیغه ایه
      یادتونه یه سالی رو که پاس میکردیم خوشحال از اینکه گذشت نمرمون هم مثلا 19/18 شد
      ب خودمون میگفتیم گذشت سال بعد درسای جدید
      هیچ کس نبود بگه این کتابا چندین سال بعد سر کنکور خفتت رو میگیره .....
      وای بر بچه های الان ک ملاک نمره هم براشون برداشتن
      یه مشت بی سواد تحویل جامعه میدن
      الانم نمونش همین تاثیر معد ل
      من نمیدونم چرا ماها باید بریم 32 هزار تومن پول کتاب دینی بدیم که پیام و مفاهیم ایاتش رو که تو کنکور میاد حفظ کنیم
      چرا این مفاهیم که تو کتابای گاج و الگو و امثالهم هستن نباید تو کتاب درسی وزارت باشن
      چراباید بریم کتابای مختلف تستی بخونیم تا کنکور رو خوب بدیم چرا نکات این کتابا نباید تو خود کتاب درسی نوشته شده باشه
      چرا یاد بچه نمیدن تحلیل چطوره ولله بچه 15-16 ساله قدرت تحلیلش صفره
      چرا یادش نمیدن چرا بین مدارس ما تو شهرای مختلف تفاوت وجود داره
      چرا تو هر شهر یه مدرسه نمونه دولتی هست چرا سطح همه مدارس ما درحد نمونه دولتی نیست چرا معلم های ما بار علمی ندارن
      چرا هرسال این همه پول بهای کلاسو کتابو ازمون داده میشه
      چرا اینا رو تو خود مدرسه اموزش ندن
      نکه پول توشه و ب جیب خودشون میرسه
      امکان نداره شما کتاب درسی ریاضیتون رو بخونی و بری کنکور و بدون هیچ تستی ماکزیمم 50 بزنی
      حرف من اینه کسی نگران من و شما نیست همه ب نوعی فکر اینن چطور پولاشون رو بیشتر کنن
      یه سری بدبخت بیچاره مثه ماها هم میریم کنکور میدیم
      وجدانی چندتا از این رشته هایی که هر ساله پذیرش داره اینده کاری داره
      خواهر من برادر من دروغه تو مخ تو کردن که اگه خوب درس بخونی اینده کاری داره
      نداره به خدا ک نداره
      این رشته ها رو گذاشتن سر جونا رو چندین سال گرم کنن بعدشم بیکاریه
      الان کنکور شده مختص چندین تا رشته تاپ که اگه قبول نشدی باقیش سرکاریه
      فکر میکنین چرا امار ازدواج پایینه چون پسرا پول ندارن حتی در حد تامین یه زندگی ساده نیستن چون کار نیست
      الانم خیلیامون ته تهش بیکاریم
      اینکه میگن بریم دانشگاه علم کسب کنیم حرف چرتیه ....... علم نون شب برات نمیشه
      علم حقوق سر ماهت نمیشه ....... باقی حرفا هم همش کشکه
      خیلیا درس میخونیم که بعدا اگه شد سر ماه درامدی داشته باشیم که شاید بشه باهاش ازدواج کرد
      توجه کنین گفتم شاید
      شما برو بازار یه خرید سادت کمتر از 50هزار تومن در نمیاد بیای خونه چیزایی که خریدی رو بذاری کنار هم ارزش 50 تومن ندارن
      الان تو خونه همه ماها مجموعا با ازمون و دی وی دی و کتاب کم کمش 1میلیون و بیشتر وجود داره
      درد همه ماها رو پوووووووووووووووووووول حل میکنه و بس
      الان پول داشته باشی علم هم داری
      اصن پول داشته باشی علم برا چیته بزن تو کار ازاد
      الان خیلیاتون شاید حرف من رو متوجه نشین
      من 22 سالمه وقتی این حرف رو میزنم میدونم که چی میگم یه چند سال دیگه همتون فقط دنباله پوله هستین تا درسه
      چون با پوله میشه زندگی کرد
      درسته با درس میشه ب پول رسید اما همه نرسیدن
      یا بجنگ برای کنکور و یه رشته ای بیار که توش کار باشه نه اخرش با ورق های کتابت موشک درست کنی یا اصلا نخون چون تهش میفهمی فقط مدرک فارغ التحصیلی داری
      کمتر از 3 ماه مونده
      خواهرانه دارم میگم این بحث معدل رو بذارین کنار تلگرام واتس اپ شبکه های ماهواره ای اینترنت رو بذارین کنار و بجنگین برای چیزی که میخواین
      اخرین فرصتتونه اخرین راه شانستونه
      اگه قبول نشین خیلیاتون بعد امسال میرین سربازی خیلیاتون میشینین پشت کنکور و سال بعد هم همین اش و همین کاسه هیچچچچچچچ تغییری نداشتین
      پشت کنکور بودن حلوا خیرات نمیکنن بخدااااااااااااااااااااا
      پشت کنکور بودن سخته اراده قوی میخواد
      تو این مدت باقی مونده بخونین
      اگه صبح از خواب خواستین بلند شین و ساعت گوشیتون زنگ خورد و بخودتون گفتین حالا یکم دیگه بخوابم به این فکر کنین که همین خواب مانع قبولیتونه ولی اگه بلندشین یه قدم برای قبولیتون تلاش کردین
      الان کمتر از یه نیمه ب سوت پایانش مونده اما میشه نتیج رو تغییر داد
      میشه عوض شد
      فقط کافیه تو بخوای
      همه ما مثه همیم هممون درسای نخونده داریم ههمون عقبیم بیشتریا معدلا داغونه یا شاید چندتا درس داغون باشه اما مهم نیست مهم اینه که کنکوره چی میشه
      این مجلس سنجش اموزش پرورش نه ب من توجه داره نه به تو همه رو داره بازی میده...........شما فکر خودت باش فکر کارنامت با رتبه های قشنگ
      فکر قبولی تو رشته مورد علاقت
      تو میتونی فقط بخواه همه چی حل میشه .....
      یادت نره خدا از همه بهت نزدیکتره و میدونه تو چه ارزویی داری فقط براش تلاش کن .....
      خدایا کمکمون کن

14. Top | #5279
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

یک رای و چندین واکنش / آیا کنکوری ها بدون تاثیر معدل شان باید به استقبال ماراتن کنکور بروند؟
      ماجرای تاثیر معدل سال سوم متوسطه در کنکور از زمانی دوباره خبرساز شد که دیوان عدالت اداری بهمن ماه سال گذشته حکم به ابطال تاثیر معدل سال سوم متوسطه برای کنکور 95 داد

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین ماه سال 95 هم رو به اتمام است و صدای پای کنکور آرام آرام به گوش می رسد موضوعی که به خودی خود استرس را در دل کنکوری ها بیشتر می کند. حالا موضوع تاثیر سهم سوابق تحصیلی برای کنکور 95 بیشتر از ماه های گذشته برای کنکوری ها دغدغه شده چرا که خانواده‌هایی هستند که با ابراز نگرانی از حکم دیوان عدالت اداری معتقدند که فزرندشان به دلیل سهم 25 درصدی نمرات درسی سال سوم دبیرستان، به کلاس‌های مختلفی رفته اند و تمام تلاششان را برای موفقیت در امتحانات نهایی انجام داده‌ و حال که موفق به کسب نمرات خوبی شده‌ است، ابطال سهم سوابق تحصیلی به نفعشان نیست.

روزهایی که سپری می شوند و خبری از تصمیم نهایی مجلس نیست
      اواخر بهمن ماه سال 94 بود که ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش در مراسم تقدیر از برگزیدگان نفرات برتر کنکور سراسری 94 درباره ماجرای عجیب تاثیر معدل در کنکور سراسری گفت: « موضوع رأی کنکوری دیوان عدالت اداری به منظور ابطال تاثیر قطعی 25 درصد سوابق تحصیلی در انتظار استفساریه مجلس است و اگر مجلس نظری نداشته باشد، رأی دیوان را اجرا می کنیم » چیزی که به نظر می رسد با توجه به وضعیت مجلس این مسئله با حاشیه هایی در سال جدید همراه باشد.

سال 95 هم رسید، و تعداد زیادی از داوطلبان کنکور منتظرند تا سهم 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور مشخص شود؛ موضوعی که برای تعیین تکلیف نهایی نمایندگان خانه ملت باید به آن ورود پیدا کنند.

عبدالوحید فیاضی عضو کمسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفت: در مصوبه ایی که شورای سنجش به تصویب رسانده بود فقط معدل سال متوسطه را برای تاثیر در کنکور سراسری لحاظ کرده است که این موضوع از لحاظ قانونی منطبق با مصوبه مجلس نیست و به خاطر همین موضوع دیوان عدالت اداری در سال گذشته حکم به ابطال تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور داده است.

وی در ادامه گفت: به نظر می‌رسد در این رابطه حق با دیوان عدالت اداری است و استفساریه به هیئت رئیسه مجلس ارائه شده است اما همزمان با بررسی بودجه در مجلس بود و فرصتی برای رسیدگی به دست نیامد. کمیسیون آموزش و تحقیقات پیگیر بررسی شدن این موضوع در صحن علنی مجلس است چرا که بسیاری از دانش‌آموزان نگران و بلاتکلیف هستند اما هنوز پیگیری هایمان نتیجه‌ای نداشته است.

به هر حال کنکور نزدیک است و کنکوری ها هم منتظر شنیدن خبرهایی هستند که از صحن خانه ملت خواهد آمد.

اما سوال اینجا است با توجه به نزدیکی پایان عمر مجلس دهم نمایندگاه مجلس فرصت کافی برای حل این موضوع دارند یا کنکوری ها باید بدون تاثیر سهم سوابق تحصیلی شان به استقبال ماراتن کنکور بروند، سوالی که پاسخش همچنان روی میز بهارستانی ها است.

گزارش از محمد نجف شهرستانکی

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان ـ یک رأی و چندین واکنش / آیا کنکوری ها بدون تاثیر معدلشان باید به استقبال ماراتن کنکور بروند؟ ـ جمعه 20 فروردین 95 ـ 11:43

ویرایش توسط saj8jad : 20 فروردین 1395 در ساعت 15:10 دلیل: مرتب کردن

15. Top | #5280
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ......

صفحه 352 از 358 نخستنخست ... 252342351352353 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 139 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 139 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

100، baraye، com، home، http، ﭼﻮﻥ، ﮐﻪ، ﯾﮏ، ﺁﺯﻣﻮﻥ، ﺍﯾﻦ، ﺍﺯ، ﺍﻋﻼﻡ، ﺑﺎ، ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺠﺮﺑﯽ، ﺟﻬﺖ، ﺧﺪﺍﯾﯽ، ﺩﺭﺱ، ﺯﺑﺎﻥ، ﺷﺮﻭﻉ، ﻓﻘﻂ، ﻣﺎﻩ، ﻣﻦ، ﻣﻮﺭﺩ، ﻧﺘﺎﯾﺞ، ﻧﻬﺎﯾﯽ، ﻧﻮﻉ، ﻫﺮ، ﻭ، news، page، php، show، فقط، فیزیک، فکر، فایل، فارس، فارغ، فرق، فرصت، فضای، فعلا، فعال، قوانین، قانون، قانونی، قبل، قبول، قرار، قسم، قضاوت، قضایی، قطعی، قطعا، كنكور، كند، كه، كسي، لینک، لیسانس، لازم، لحاظ، لطفا، لغو، مقاومت، مقابل، مقابله، مقطع، ممکنه، من، منکه، منتشر، منتظري، منتظری، منظور، مهم، موفق، مونده، موافقید، موثر، مورد، موضوع، می، میکنید، میگم، میگن، میاد، میبره، میتونن، میتونه، میخواهم، میدم، میدونید، میره، میشه، میشه؟، مگر، ما، ماده، مبنی، متوقف، متوجه، متوسطه، مثل، مثلا، مثبت، مجلس، مجاز، مجازی، محمد، محکوم، مختلف، مدیر، مدتی، مدرك، مربوط، مربوطه، مردم، مسیر، مستقیم، مشکل، مشاوره، مشاوره تحصیلی، مشخص، مشغول، مصوبه، مصوبات، مصاحبه، مطلب، مطابق، معلوم، معمولی، معدل، معدلم، معدلشون، نفر، نفس، نفعمه، نقض، نمونه، نمیکنم، نمیگیره، نمیدونم، نمره، نمرات، چند، چه، نهم، نه؟، نهایی، نوع، چی، نیم، چیه، چیزی، نیست، نکنه، نام، نامش، نتيجه، نتیجه، نتایج، نتایج کنکور، نثار، نحوه، نخواهد، ندادم، ندادن، ندارم، نداره، نذری، چرا، نسبت، نشود، نشد، نظام، نظام وظیفه، نظر، نظر سنجی، نظرم، نظرتون، هم، هممون، همچنین، همه، همین، همیشه، همگی، همان، هنوز، هندسه، هنر، هوا، هيأت، هی، هیچوقت، هیچکس، هیأت، ها، های، هایی، هر، هس، هست، هستم، هستش، وقفه، وقت، ول، ولي، ولی، وي، وی، واقعا، وضع، وظیفه، يكي، يا، یه، یک، یکی، یا، یاد، یعنی، کلیه، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنید، کنکور، کنکور 95، کنکور سراسری، کنکوری، کنکور؛، کند، که، کپی، کامل، کار، کاری، کاربران، کاردانی، کارشناسی، کرد، کردم، کردن، کرده، کسی، کسایی، کسب، کشور، گفت، گفتم، گفته، گوش، گیر، گذار، گذاشتن، گذاشته، گذشته، گرفتم، گرفته، گروه، گردش، گزينه، گزارش، ۱۰، ۹۳، ۹۴، پيام، پی، پیدا، پیروز، پیش، پانزدهم، پایین، پاسخ، پاسخگویی، پخش، پذيرش، پذیرش، پرورش، پرداخت، پرسش، پزشكی، پزشکی، پس، www، آقای، آموزی، آموزان، آموزش، آموزشی، آن، آنلاین، آنچه، آنها، آینده، آیین، آیا، آپلود، آپارات، آب، آبان، آخر، آذر، آذرماه، آرشیو، آزمون، آزاد، اقا، الكترونيكي، الآن، الان، اموزش، امید، امیدوار، امکان، اما، امتحان، امتحان نهایی، امتحانات، امر، امروز، انقد، انتخاب، انجمن، انجام، اند، انساني، انسانی، اهمیت، اول، اولین، اومده، اون، اونی، اوج، اين، اينطور، این، اینم، اینه، اینو، اینکه، اینجا، ایا، ایران، اکثر، اگه، اگر، ابطال، اثر، اجرا، اجرايي، اجرای، اجرایی، اخبار، اخذ، اخر، اخرین، ادامه، اداری، ادبیات، ارسال، از، ازای، اسلامی، اسم، اساس، است، استفاده، است،، اشکال، اشتباهی، اشعار، اصلا، اصول، اطلاع، اعلام، اعلامیه، اعمال، اعتراض، اعتراضات، بلاخره، بمونه، بچه، بند، بنده، به، بهمن، بهتر، بهترین، بهداشت، بود، بودن، بوده، بود؟، بیاد، بیشتر، بک، بکنیم، بگم، با، باقي، بالا، بالای، بالاتر، بالاست، بايد، باید، بار، بارها، باز، بازم، باشم، باشن، باشند، باشه، باشیم، باشگاه، باطل، بتونه، بحث، بخونیم، بخونید، بخونش، بخدا، بد، بدن، بده، بدون، بدونید، بدین، بدید، بدانیم، بداند، بذارید، بر، برنامه، برای، بردارن، برداشته، برداشته شدن سوابق تحصیلی، بزنم، بزنن، بزنه، بزرگی، بسیار، بشم، بشه، بعیده، بعد، بعدا، تلاش، تمام، تنهایی، توکل، توکلی، توانید، توجه، توش، توضيح، توضیح، تک، تأثير، تأثیر، تا، تایید، تاپیک، تابستان، تاثير، تاثیر، تاثیر مثبت، تاثیر معدل، تاثیر سوابق، تاثیری، تاثیرگذاری، تازه، تحصيلي، تحصیل، تحصیلی، تر، ترمیم، ترمیم معدل، تره، تراز، تست، تشکر، تشریحی، تصویب، تصویری، تضمینی، تغییر، جلو، جلوگیری، جمهوری، جمعه، جای، جبران، جدید، جدیدی، جدا، جریان، جزئيات، جعفر، حق، حقوق، حل، حلی، حوزه، حال، حالی، حالا، حجم، حداقل، حداکثر، حذف، حسين، حسابان، حضوری، خلاف، خلاص، خلاصه، خوندن، خواهم، خواهد، خواست، خوب، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلیا، خارج، خبر، خبرنگار، خبرگزاری، خدمت، خدا، خدایی، خستگی، خصوص، دفترچه، دلتون، دو، دوم، دوره، دوست، دوستان، دوستانی، دوستای، ديوان، دیماه، دینی، دیوان، دیگه، دیپلم، دکتر، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داوطلبان، داد، دادن، داده، دارم، داره، داریم، دارای، دارد، دارد؟، داشت، داشتن، داشته، داغ، دبيرستان، دبیرستان، در، در کنکور، درود، دروس، درباره، درج، درخواست، درخواستی، درس، درسال، درصد، درصدی، ذهنمو، رقمی، رو، روابط، روز، روش، رياضي، ریاضی، رئیس، را، راه، راهنما، راي، رای، رابطه، راحت، رتبه، رشته، رضا، رعایت، زنده، زندگی، زیاد، زیادی، زیر، زیست، زبان، زحمت، زد، زدن، زده، سنجی، سنجش، سنجش؟، سه، سوم، سومم، سوی، سوال، سوالی، سوابق، سوابق تحصیلی، سوابق،توكلي،كنكور، سیما، سیمای، سال، سال سوم، سال‌های، سايت، سایت، سازمان، سازمان سنجش، سخنرانی، سر، سراسري، سراسری، سربازی، سردرگمی، شما، شهریه، شهریور، شهریورماه، شود، شورای، شیمی، شیوه، شکایت، شکر، شامل، شاید، شبكه، شبهه، شبکه، شخصیت، شد، شدن، شده، شروع، شرایط، شرع، ششم، صفحه، صوتی، صورت، صورتی، صادر، صدور، صدا، صرفا، ضمن، طبق، طرفه، طرح، ظلم، علمی، علوم، علاقه، علت، عمل، عمومي، عمومی، عنوان، عوض، عالی، عادلانه، عبارت، عدم، عدالت، عربی، عزیز، عزیزم، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن