بله
خیر

بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
میدونین قضیه چه...یه زمانی یه قانونی اشتباه اجرا شده (اشتباه) یعنی در حقیقت نباید اجرا میشده و در این اشتباه عده ای سود کردن...حالا بازم عده ای میخوان که قانون اشتباه اجرا بشه چون به سودشونه...
تاثیر معدل زمانی صحیح و عادلانس که سه سال رو تاثیر بدن نه یک سال ... بهرحال تاثیر یک ساله غیر قانونیه قبلا هم غیر قانونی بوده...دلیل نمیشه بازم از اجرای صحیح قانون سرپیچی کنن
هر انسانی با هر سطح سوادی میفهمه که نمیشه نمره مثلا زیست سال سوم رو روی نتیجه کنکور تاثیر داد چون نتیجه کنکور شامل دوم سوم و پیش هستش ...نمیشه که نمره سوم رو روی نتیجه دوم و پیش هم تاثیر بدن...اصلا بیان سوالای سال سوم رو تو کنکور جدا کنن بعد نمره سوم رو روی اون اثر بدن که عملا با سوالای ترکیبی نشدنیه
تاثیر معدل غیر قانونیهه..ابطال باید بشه
قشنگ يادمه خرداد مديرمون ی فرم داد برامون گفت هرچی اعتراض دارید بنویسید من زنگ میزنم به حوزه تصحیح میگم، .... بعد من برا فیزیک نوشتم انتظار داشتم بالاتر بشم 4 نمره بهم اضافه شد اونم نه تنها من کل مدرسه این کارو کردن اونم تو شهرستان کوچیک نه تو خود تهران !!!!! بعد بگید عدالته 😁😁😁 البته برا من که خوب بود ولی در کل ناعدالتيه
Sent from my HTC One using Tapatalk

من حوصله بحث ندارم. خداروشکر واسه کنکورم هم اونقدری خوب خوندم ک یه ماه وقت گذاشتن واسه ترمیم، تاثیری روی کیفیت جمع بندیم نذاره. شما هم ب جای مفت خوری، برین بخونین و ب صورت عادلانه نتیجه بگیرید و حق دیگرانو ضایع نکنید. خدافظ همگی

میدونین قضیه چه...یه زمانی یه قانونی اشتباه اجرا شده (اشتباه) یعنی در حقیقت نباید اجرا میشده و در این اشتباه عده ای سود کردن...حالا بازم عده ای میخوان که قانون اشتباه اجرا بشه چون به سودشونه...
تاثیر معدل زمانی صحیح و عادلانس که سه سال رو تاثیر بدن نه یک سال ... بهرحال تاثیر یک ساله غیر قانونیه قبلا هم غیر قانونی بوده...دلیل نمیشه بازم از اجرای صحیح قانون سرپیچی کنن
هر انسانی با هر سطح سوادی میفهمه که نمیشه نمره مثلا زیست سال سوم رو روی نتیجه کنکور تاثیر داد چون نتیجه کنکور شامل دوم سوم و پیش هستش ...نمیشه که نمره سوم رو روی نتیجه دوم و پیش هم تاثیر بدن...اصلا بیان سوالای سال سوم رو تو کنکور جدا کنن بعد نمره سوم رو روی اون اثر بدن که عملا با سوالای ترکیبی نشدنیه
تاثیر معدل غیر قانونیهه..ابطال باید بشه
در حال حاضر 169 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 169 مهمان)