اقا وجدانن یکی به من بگه اگه واقعا واقعا ترمیم خرداد برگزار میشه عین چیز خخخ بشینم تشریحی بخونم تا معدل درخشان 12 همو ببرم بالا.تکلیفم مشخص بود برا کنکور امسال یهو **** بهمون دوباره ترمیمو که زدن اه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بله
خیر
اقا وجدانن یکی به من بگه اگه واقعا واقعا ترمیم خرداد برگزار میشه عین چیز خخخ بشینم تشریحی بخونم تا معدل درخشان 12 همو ببرم بالا.تکلیفم مشخص بود برا کنکور امسال یهو **** بهمون دوباره ترمیمو که زدن اه
بچه ها گول ترمیم رو نخورید که تو این فرصت به نفعمون که نیس هیچ به ضررمونم هست ... زنگ زنگ زنگ به نمایندگان کجلس فقط..
نه دیگه اینو مطمعن باشین اگه ترمیم خرداد برگزار شه دیگه سایتو به جوری باز میکنن برای تغییر دادن معدلمون.منتها سوالم اینه که اجرا میشه یانهههههه.چون تستو ول کنم عید بچسبم تشریحی.ده اخه بیشورا ادمو بلاتکلیف میکنن کلی برنامه هامونو ریختن به هم الان با این ترمیم کلی شبه هستش که سرانجام چی میشه
خب داداش تو بگو چی کنم.
اگه تست بخونم اومدن قطعیش کردن خب پشیمون میشم که چرا شرکت نکردم. با این معدلم میرم به چیز.اگه تشریحی بخونم خرداد برگزارش نکنن بازم میرم به چیز تو کنکور.چقد چیز تو چیز شد خخخ
داداش خب شما بیا تستی بخون واسه کنکور فوقش قطعیش کردن شما شهریور میری ترمیم میکنی واسه 96 اگه بخوای تشریحی بخونی احتمالش خیلی کمه خرداد برگزار نشه چون ابلاغ کردن
خب پس تست رو کار میکنم ببینم چی میشه فوقش به قول شما میرم برا 96 .
یه چیز دیگه شاید مربوط نباشه به این جا گزینه دو هم زدم هی هر بار یه رتبه میده.
با این درصدا و با معدل 12 میتونم پیراپزشکی حالا هرچی از پرستاری بگیر تا هوش بری چه میدونم این چیزا البته دارو هم دوست دارم.مینیمومم درصدامو میگم.
ادبیات 40.دینی 68.زبان 20.عربی 50
زیست 30.ریاضی 10 شیمی 35.زمین 70.فیزیک 3.
میشه با این درصدا قبول شم؟
.آخیه اینا چقد ..![]()
مگه تو یه ماه قبل کنکور میشه بشینی امتحان تشریحی بخونی
من یه ماه دیپ مجدد دی خوندم تا الان ک الانه تاثیرات اون یه ماه داره داغونم میگنه بعد یه ماه قبل کنکور بریم امتحان تشریحی؟
الان اینو گفتن ک دهن همه رو ببندن چقد نامردن اینا
تازه ما ک دیپ مجدد گرفتیم شاید نشه دوباره ب عنوان داوطلب آزاد شرکت کنیم
حتی اگه اجرا بخواد شه کنکور ۹۵ نباید تلثیر مستقیم باشه اوج نامردیه
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
در حال حاضر 1085 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1085 مهمان)