X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آِیا معدل نهایی سوم در کنکور 95 تاثیر گذار خواهد بود؟!

رأی دهندگان
    267. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

114 42.70%
    • خیر

153 57.30%
    صفحه 328 از 358 نخستنخست ... 228318327328329338 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 4,906 به 4,920 از 5359
    1. Top | #4906
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      اقا وجدانن یکی به من بگه اگه واقعا واقعا ترمیم خرداد برگزار میشه عین چیز خخخ بشینم تشریحی بخونم تا معدل درخشان 12 همو ببرم بالا.تکلیفم مشخص بود برا کنکور امسال یهو **** بهمون دوباره ترمیمو که زدن اه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

2. Top | #4907
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.bh نمایش پست ها
      اقا وجدانن یکی به من بگه اگه واقعا واقعا ترمیم خرداد برگزار میشه عین چیز خخخ بشینم تشریحی بخونم تا معدل درخشان 12 همو ببرم بالا.تکلیفم مشخص بود برا کنکور امسال یهو **** بهمون دوباره ترمیمو که زدن اه

ترمیم اگه خردادم اجرا بشه به کنکور امسال قطعا نمیرسه... این فقط یه سرپوش گذاشتنه روی گندزدناشون

3. Top | #4908
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​ب نمایندگان کمیسیون پیام بدید

4. Top | #4909
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بچه ها گول ترمیم رو نخورید که تو این فرصت به نفعمون که نیس هیچ به ضررمونم هست ... زنگ زنگ زنگ به نمایندگان کجلس فقط..

5. Top | #4910
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مسخره ترین کشور دنیا

6. Top | #4911
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ترمیم شاید به درد 95 نخوره ولی به درد 96 که میخوره

7. Top | #4912
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نه دیگه اینو مطمعن باشین اگه ترمیم خرداد برگزار شه دیگه سایتو به جوری باز میکنن برای تغییر دادن معدلمون.منتها سوالم اینه که اجرا میشه یانهههههه.چون تستو ول کنم عید بچسبم تشریحی.ده اخه بیشورا ادمو بلاتکلیف میکنن کلی برنامه هامونو ریختن به هم الان با این ترمیم کلی شبه هستش که سرانجام چی میشه

8. Top | #4913
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.bh نمایش پست ها
      نه دیگه اینو مطمعن باشین اگه ترمیم خرداد برگزار شه دیگه سایتو به جوری باز میکنن برای تغییر دادن معدلمون.منتها سوالم اینه که اجرا میشه یانهههههه.چون تستو ول کنم عید بچسبم تشریحی.ده اخه بیشورا ادمو بلاتکلیف میکنن کلی برنامه هامونو ریختن به هم الان با این ترمیم کلی شبه هستش که سرانجام چی میشه

تستو ول کنی میدونی چقد ار بقیه عقب میفتی؟؟؟؟ راهش این نیست

9. Top | #4914
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      خب داداش تو بگو چی کنم.
      اگه تست بخونم اومدن قطعیش کردن خب پشیمون میشم که چرا شرکت نکردم. با این معدلم میرم به چیز.اگه تشریحی بخونم خرداد برگزارش نکنن بازم میرم به چیز تو کنکور.چقد چیز تو چیز شد خخخ

10. Top | #4915
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​قطعی نمیشه...نهش 96 هم میای سر جلسه دیگه راهی نیست

11. Top | #4916
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      داداش خب شما بیا تستی بخون واسه کنکور فوقش قطعیش کردن شما شهریور میری ترمیم میکنی واسه 96 اگه بخوای تشریحی بخونی احتمالش خیلی کمه خرداد برگزار نشه چون ابلاغ کردن

12. Top | #4917
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      خب پس تست رو کار میکنم ببینم چی میشه فوقش به قول شما میرم برا 96 .
      یه چیز دیگه شاید مربوط نباشه به این جا گزینه دو هم زدم هی هر بار یه رتبه میده.
      با این درصدا و با معدل 12 میتونم پیراپزشکی حالا هرچی از پرستاری بگیر تا هوش بری چه میدونم این چیزا البته دارو هم دوست دارم.مینیمومم درصدامو میگم.
      ادبیات 40.دینی 68.زبان 20.عربی 50
      زیست 30.ریاضی 10 شیمی 35.زمین 70.فیزیک 3.
      میشه با این درصدا قبول شم؟

13. Top | #4918
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      .آخیه اینا چقد ..

مگه تو یه ماه قبل کنکور میشه بشینی امتحان تشریحی بخونی
      من یه ماه دیپ مجدد دی خوندم تا الان ک الانه تاثیرات اون یه ماه داره داغونم میگنه بعد یه ماه قبل کنکور بریم امتحان تشریحی؟
      الان اینو گفتن ک دهن همه رو ببندن چقد نامردن اینا
      تازه ما ک دیپ مجدد گرفتیم شاید نشه دوباره ب عنوان داوطلب آزاد شرکت کنیم
      حتی اگه اجرا بخواد شه کنکور ۹۵ نباید تلثیر مستقیم باشه اوج نامردیه

14. Top | #4919
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      .آخیه اینا چقد ..

مگه تو یه ماه قبل کنکور میشه بشینی امتحان تشریحی بخونی
      من یه ماه دیپ مجدد دی خوندم تا الان ک الانه تاثیرات اون یه ماه داره داغونم میگنه بعد یه ماه قبل کنکور بریم امتحان تشریحی؟
      الان اینو گفتن ک دهن همه رو ببندن چقد نامردن اینا
      تازه ما ک دیپ مجدد گرفتیم شاید نشه دوباره ب عنوان داوطلب آزاد شرکت کنیم
      حتی اگه اجرا بخواد شه کنکور ۹۵ نباید تلثیر مستقیم باشه اوج نامردیه

15. Top | #4920
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط morteza_S نمایش پست ها
      شما از کجا میدونی من معدلم بالاس؟
      دقت کرده باشی گفتم تاثیر مثبت یعنی برابری
      جبران برای هرکسی نیست.برای کسی که خودشو به بیخیالی زده بوده نیست
      حالا میخاد من باشم میخاد کس دیگه ای.
      نقل نگیر دوست عزیز

بالاخره حرف حق تلخه
      منطقت تو حلق بعضیا
      اینجوری باشه همه باید برن بمیرن که
      خدا اخر عاقبت مارو با شماها به خیر کنه
      قطعا معدل بالایی

[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم

[SIZE=4]

صفحه 328 از 358 نخستنخست ... 228318327328329338 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1085 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1085 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

100، baraye، com، home، http، ﭼﻮﻥ، ﮐﻪ، ﯾﮏ، ﺁﺯﻣﻮﻥ، ﺍﯾﻦ، ﺍﺯ، ﺍﻋﻼﻡ، ﺑﺎ، ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺠﺮﺑﯽ، ﺟﻬﺖ، ﺧﺪﺍﯾﯽ، ﺩﺭﺱ، ﺯﺑﺎﻥ، ﺷﺮﻭﻉ، ﻓﻘﻂ، ﻣﺎﻩ، ﻣﻦ، ﻣﻮﺭﺩ، ﻧﺘﺎﯾﺞ، ﻧﻬﺎﯾﯽ، ﻧﻮﻉ، ﻫﺮ، ، news، page، php، show، فقط، فیزیک، فکر، فایل، فارس، فارغ، فرق، فرصت، فضای، فعلا، فعال، قوانین، قانون، قانونی، قبل، قبول، قرار، قسم، قضاوت، قضایی، قطعی، قطعا، كنكور، كند، كه، كسي، لینک، لیسانس، لازم، لحاظ، لطفا، لغو، مقاومت، مقابل، مقابله، مقطع، ممکنه، من، منکه، منتشر، منتظري، منتظری، منظور، مهم، موفق، مونده، موافقید، موثر، مورد، موضوع، می، میکنید، میگم، میگن، میاد، میبره، میتونن، میتونه، میخواهم، میدم، میدونید، میره، میشه، میشه؟، مگر، ما، ماده، مبنی، متوقف، متوجه، متوسطه، مثل، مثلا، مثبت، مجلس، مجاز، مجازی، محمد، محکوم، مختلف، مدیر، مدتی، مدرك، مربوط، مربوطه، مردم، مسیر، مستقیم، مشکل، مشاوره، مشاوره تحصیلی، مشخص، مشغول، مصوبه، مصوبات، مصاحبه، مطلب، مطابق، معلوم، معمولی، معدل، معدلم، معدلشون، نفر، نفس، نفعمه، نقض، نمونه، نمیکنم، نمیگیره، نمیدونم، نمره، نمرات، چند، چه، نهم، نه؟، نهایی، نوع، چی، نیم، چیه، چیزی، نیست، نکنه، نام، نامش، نتيجه، نتیجه، نتایج، نتایج کنکور، نثار، نحوه، نخواهد، ندادم، ندادن، ندارم، نداره، نذری، چرا، نسبت، نشود، نشد، نظام، نظام وظیفه، نظر، نظر سنجی، نظرم، نظرتون، هم، هممون، همچنین، همه، همین، همیشه، همگی، همان، هنوز، هندسه، هنر، هوا، هيأت، هی، هیچوقت، هیچکس، هیأت، ها، های، هایی، هر، هس، هست، هستم، هستش، وقفه، وقت، ول، ولي، ولی، وي، وی، واقعا، وضع، وظیفه، يكي، يا، یه، یک، یکی، یا، یاد، یعنی، کلیه، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنید، کنکور، کنکور 95، کنکور سراسری، کنکوری، کنکور؛، کند، که، کپی، کامل، کار، کاری، کاربران، کاردانی، کارشناسی، کرد، کردم، کردن، کرده، کسی، کسایی، کسب، کشور، گفت، گفتم، گفته، گوش، گیر، گذار، گذاشتن، گذاشته، گذشته، گرفتم، گرفته، گروه، گردش، گزينه، گزارش، ۱۰، ۹۳، ۹۴، پيام، پی، پیدا، پیروز، پیش، پانزدهم، پایین، پاسخ، پاسخگویی، پخش، پذيرش، پذیرش، پرورش، پرداخت، پرسش، پزشكی، پزشکی، پس، www، آقای، آموزی، آموزان، آموزش، آموزشی، آن، آنلاین، آنچه، آنها، آینده، آیین، آیا، آپلود، آپارات، آب، آبان، آخر، آذر، آذرماه، آرشیو، آزمون، آزاد، اقا، الكترونيكي، الآن، الان، اموزش، امید، امیدوار، امکان، اما، امتحان، امتحان نهایی، امتحانات، امر، امروز، انقد، انتخاب، انجمن، انجام، اند، انساني، انسانی، اهمیت، اول، اولین، اومده، اون، اونی، اوج، اين، اينطور، این، اینم، اینه، اینو، اینکه، اینجا، ایا، ایران، اکثر، اگه، اگر، ابطال، اثر، اجرا، اجرايي، اجرای، اجرایی، اخبار، اخذ، اخر، اخرین، ادامه، اداری، ادبیات، ارسال، از، ازای، اسلامی، اسم، اساس، است، استفاده، است،، اشکال، اشتباهی، اشعار، اصلا، اصول، اطلاع، اعلام، اعلامیه، اعمال، اعتراض، اعتراضات، بلاخره، بمونه، بچه، بند، بنده، به، بهمن، بهتر، بهترین، بهداشت، بود، بودن، بوده، بود؟، بیاد، بیشتر، بک، بکنیم، بگم، با، باقي، بالا، بالای، بالاتر، بالاست، بايد، باید، بار، بارها، باز، بازم، باشم، باشن، باشند، باشه، باشیم، باشگاه، باطل، بتونه، بحث، بخونیم، بخونید، بخونش، بخدا، بد، بدن، بده، بدون، بدونید، بدین، بدید، بدانیم، بداند، بذارید، بر، برنامه، برای، بردارن، برداشته، برداشته شدن سوابق تحصیلی، بزنم، بزنن، بزنه، بزرگی، بسیار، بشم، بشه، بعیده، بعد، بعدا، تلاش، تمام، تنهایی، توکل، توکلی، توانید، توجه، توش، توضيح، توضیح، تک، تأثير، تأثیر، تا، تایید، تاپیک، تابستان، تاثير، تاثیر، تاثیر مثبت، تاثیر معدل، تاثیر سوابق، تاثیری، تاثیرگذاری، تازه، تحصيلي، تحصیل، تحصیلی، تر، ترمیم، ترمیم معدل، تره، تراز، تست، تشکر، تشریحی، تصویب، تصویری، تضمینی، تغییر، جلو، جلوگیری، جمهوری، جمعه، جای، جبران، جدید، جدیدی، جدا، جریان، جزئيات، جعفر، حق، حقوق، حل، حلی، حوزه، حال، حالی، حالا، حجم، حداقل، حداکثر، حذف، حسين، حسابان، حضوری، خلاف، خلاص، خلاصه، خوندن، خواهم، خواهد، خواست، خوب، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلیا، خارج، خبر، خبرنگار، خبرگزاری، خدمت، خدا، خدایی، خستگی، خصوص، دفترچه، دلتون، دو، دوم، دوره، دوست، دوستان، دوستانی، دوستای، ديوان، دیماه، دینی، دیوان، دیگه، دیپلم، دکتر، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داوطلبان، داد، دادن، داده، دارم، داره، داریم، دارای، دارد، دارد؟، داشت، داشتن، داشته، داغ، دبيرستان، دبیرستان، در، در کنکور، درود، دروس، درباره، درج، درخواست، درخواستی، درس، درسال، درصد، درصدی، ذهنمو، رقمی، رو، روابط، روز، روش، رياضي، ریاضی، رئیس، را، راه، راهنما، راي، رای، رابطه، راحت، رتبه، رشته، رضا، رعایت، زنده، زندگی، زیاد، زیادی، زیر، زیست، زبان، زحمت، زد، زدن، زده، سنجی، سنجش، سنجش؟، سه، سوم، سومم، سوی، سوال، سوالی، سوابق، سوابق تحصیلی، سوابق،توكلي،كنكور، سیما، سیمای، سال، سال سوم، سال‌های، سايت، سایت، سازمان، سازمان سنجش، سخنرانی، سر، سراسري، سراسری، سربازی، سردرگمی، شما، شهریه، شهریور، شهریورماه، شود، شورای، شیمی، شیوه، شکایت، شکر، شامل، شاید، شبكه، شبهه، شبکه، شخصیت، شد، شدن، شده، شروع، شرایط، شرع، ششم، صفحه، صوتی، صورت، صورتی، صادر، صدور، صدا، صرفا، ضمن، طبق، طرفه، طرح، ظلم، علمی، علوم، علاقه، علت، عمل، عمومي، عمومی، عنوان، عوض، عالی، عادلانه، عبارت، عدم، عدالت، عربی، عزیز، عزیزم، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن