بله
خیر
دوستان زنگ زدم به وکیل رفتم پول دادم رای دیوان رو برام شکافت...ایشون گفت تو قانون تاکیید شده زمانی که بستر کاملا فراهم شد باید هر3سال امتحانات هماهنگ کشوری برگزار شه بعد تاثیر معدل اعمال شه حتی تاکیید شده رو این موضوع .حالا سنجش خلاف عمل کرده درنتیجه مجلس زمانی میتونه قانون رو رفع ابهام کنه که ابهامی داشته باشه که نداره وخلاف عمل شده تاز ه اگه باز نماینده ها رفع ابهام کنن باید برااساس قانون 92 رفع بشه پس چون هیچ ابهامی نیست این قانون خلاف اجرا شده وکلا باطال خواهد شد وخودش گفت دیوان اگه حرفش رو نخرن اونوقت که قوه قضاییه وارد شه و دیگه نماینده ها هم نظرشون مهم نیس..درکل بدونید احتمالش زیاده کلا برداشته بشه...ایا رییس دیوان حرف از تاثیر + یا - زده؟خیر....گفت دیوان هم چون رسانه ایی کرده حکمشو تا اخر بایدواسه پاش...اینو بدونید...پیروز این جنگ دیوان عدالت وجمع زیادی از کنکوریان....درکل همه همه همه گفتن دیگه قطعی نیس ودیوانم که کلامخالفه ...واینکه دوستان قانون سال 86 این بود که تاثیر سوابق15درصد باشه..یعنی حتی اگه بخوان برن به سال 86 باید 15 درصد تاثیر+ بدن...25 درصد سال 92 وضع شد...پس همه دستا بالا بیاین وسط...خخخخخخخ
ویرایش توسط yasin tahazadeh : 24 بهمن 1394 در ساعت 01:51
تاثیر معدل باید به کلی برداشته شه...خدایا یعنی اون روز میرسه که بیایم اینجا ببینیم خبر اومده که تاثیر معدل به کل برداشته شدیعنی خدا وکیلی من اون موقع هفت شبانه روز بزن و برقص راه میندازم شام و ناهار و صبحانه و همه چی کلا اقایون داداشام در هتل بزرگ شیراز همگی مهمون من
![]()
بچه ها حقیقت داره قراره سهمیه مناطق حذف شهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا خودت سازمان سنجش . چوپانای که دارن برا خودشو میبرن و میدوزن رو به راه راست هدایت کن اگه هدایت نمیکنی هم دسته جمعی بزن قل و قمشو کن گناش گردن من
![]()
.داداش از اون جایی که به نظام اموزشی و سازمان سنجش هیچ اعتباری نیس بروبچ مجبووورن میفهمیییییی مجبوووووووور....هیچم بعید نیس یه دفعه اسفند بپرن وسط بگن 50 درصد فقط پیش تاثیر داره
سنجش دیگه صراطش به هیچی مستقیم نیس مث ازمون دکتراشون خاک تو سرشو تو یه سال سه بار تاثیر معدل زدن و تغیر دادن براش از 30 درصد گرفته تا 70 درصد
![]()
بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
در حال حاضر 105 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 105 مهمان)