دوستان بالاخره چی شد ؟؟؟؟؟؟
بعضی ها میگن معدل رو خدا بیامرزه ...
بعضیا میگن احتمال 100 درصد مثبته ...
بعضیا میگن گول نخورید ، همش سیاسته ...
کسی نیست یه جواب شفاف و منطقی بده ؟؟؟؟؟
![]()
بله
خیر
دوستان بالاخره چی شد ؟؟؟؟؟؟
بعضی ها میگن معدل رو خدا بیامرزه ...
بعضیا میگن احتمال 100 درصد مثبته ...
بعضیا میگن گول نخورید ، همش سیاسته ...
کسی نیست یه جواب شفاف و منطقی بده ؟؟؟؟؟
![]()
دوستان یک چیز و در نظر داشته باشند احتمال بسیار بسیار زیاد مجلس یک تبصره ای چیزی وارد قانون سنجش و پذیرش دانشجو می کنه و همچنان دوباره تاثیر معدل تاثیر قطعی میمونه.
اما اگر مجلس بیاد تاثیر معدل رو مثبت اعلام کنه ، اصلاً ورق برمیگرده ، نه تنها امسال ، بلکه کنکور 96 و حتی کنکور 97 و ....تا زمانی که اموزش پرورش امتحانات دوم سوم پیش ( برای جدیدا دهم یازدهم دوازدهم) نتونه هر سه سال رو امتحاناتش و نهایی برگزار کنه حق تاثیر مستقیم معدل رو نداره. یعنی در این حالت کنکور 96 هم تاثیرش مثیت میشه و احتمالاً در این صورت طرح ترمیم معدل هم میپره.
حالا با توجه به چیزایی که گفتم به احتمال بسیار زیاد برای اینکه اصطلاحاً قضیه لوس نشه کنکور 93 94 تاثیر قطعی بوده کنکور 95 تاثیر مثبت بشه کنکور 96 باز قطعی بشه ، مجلس با یک تبصره تاثیر معدل رو مستقیم اعلام میکنه که اگر قطعی اعلام نکنه اون وقت کنکور 96 هم تاثیرش مثبته که اصلاً به مذاق اموزش پرورش خوش نمیاد.
چند تا نکته هست : اول اینکه از اموزش پرورشی ها تا حالا دو نفر در واکنش به این مسئله مصاحبه کردن ، اقای عمادی رییس مرکز سنجش و آقای زر افشان معاون وزیر که اتفاقا ایشون تاکید زیادی بر افزایش تاثیر داشت ، اما بعد از رای دیوان گفت که "رای دیوان عدالت اداری لازم الاجراست" و مقاومتی نکرد.
در موزد تبصره اضافه کردن که شما میگین هم به این راحتی نیست ، باید لایحه اصلاح اول مطرح بشه بعد بره تو نوبت ، بعد تئ صحن علنی رای گیری بشه....تنها کاری که مجلس میتونه بکنه ارائه تفسیر هست که بگه حالا اشکال نداره سوابق تحصیلی ناقص باشه!
یه سوال داشتم لطفا هر کی میدونه جواب بده
من فارغ التحصیلم و کارنامه ی پیش دانشگاهیمو گم کردم
برای ثبت نام حتما لازمه که معدل سال چهارم رو بنویسم یا نه ؟
در حال حاضر 204 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 204 مهمان)