سلام من نمیدونم فقط تاپیکو میارم بالا شاید بچه های دیگه اطلاع داشته باشن
شما الان دانشجو هستین و دارین از معافیت تحصیلی استفاده میکنین اگه همچنان مشمول باشین بخواین کنکور امتحان بدین حتی اگه قبول هم بشین و انصراف بدین مشمول حساب میشین و نمیتونین برین دانشگاه باید برین سربازی
ضمنا مشمول بودن ربطی به نوع دانشگاه نداره رابطه مستقیم با سن و قوانین نظام وظیفه داره
نوشتین ورودی 93 هستین فرض هم بزاریم نظام وظیفه یک سال هم وقت میداده تا سال 94 وقت داشتین الان مشمول هستین
ویرایش توسط وحید ی : 16 بهمن 1394 در ساعت 15:43
چه ربطی داره آخه ! درضمن بنده از سایت نظام وظیفه پرسیدم گفته یک بار میتونید انصراف بدین مشمول گرامی !!! دقت کردین حرفو آقا ! درضمن تا موقعی که معافیت تحصیلی برام هست میتونم دوباره کنکور بدم . درضمن سن مشمولیت برای دانشجویان 20 سال تمام هست که من نیستم . ( از یک منبع معتبر پرسیدم همین الان )
امیدوارم حرفتون درست باشه..بیشتر تحقیق کنید.
ولی باور کنید معافیت تحصیلی مختص همون دانشگاه و رشته تونه به محض اینکه انصراف بدین دانشگاه با نظام وظیفه مکاتبه میکنه و اگه سنتون به سربازی بخوره مشمول حساب میشبن.دوباره کنکور قبول بشین باز دانشگاه مکاتبه میکنه با نظام وظبفه و مانع ادامه تحصیلتون میشه...
اینم که میگین سن مشمولیت برای دانشجویان 20 ساله .حداقل من تازه از شما شنیدم ولی در کل یک دانش اموز سالی که فارغ التحصیل میشه میتونه کنکور بده و نهایت سال بعدش...یعنی قبل سربازی 2 بار کنکور میتونه بده و فرصت داره بعد از اون پزشکی هم قبول بشه مشمول حساب میشه ومانع تحصیلش میشن...
خب برادر اینایی که سه یا چهار بار کنکور میدن چیکار میکنن پس ؟!!! تو همین انجمن هم هستن زیاد ! همین کار منو انجام میدن . بعد امدن نتایج انصراف میدن و معافیت تحصیلی جدید براشون صادر میشه و قبلی درنظر گرفته نمیشه . ببخشید اصلا امکانش هست شما حرفتون رو با سند یا لینکی ثابت کنید ؟؟؟
من تا حالا تو انجمن ندیدم اما اگه شما دیدین حتما ازشون سوال کنید شاید من در جریان نیستم یا کار خاصی کردن و بتونن بهتون کمک کنن
ولی مطمن باشین ملاک سن یک پسر هست برای سربازی ...از لحاظ نظام وظیفه اگه به سن سربازی رسیده باشین مشمولین ...مگه اینکه سربازی معاف شده باشین
...من مورد دیدم مثل شما دوسال کنکور داد رشته خوبی نیاورد ...سال بعد نمیتونست امتحان بده با هزار تا کلک معافیت موقت پزشکی گرفت یک سال رو بعد امتحان داد.
اما معافیت تحصیلی مربوط به همون رشته هس انصراف بدین معافیت لغو میشه..
همونطور که توی پیام خصوصی هایی که دادید ، خدمتتون توضیح دادم :
میتونید به دفترچه کنکور سراسری رجوع کنید. به عنوان مثال دفترچه کنکور سراسری 94
بنده خدمت شما عرض کردم اما شما باز هم همان حرف خودتان را می زنید و با بیان آن توی انجمنی که افراد دیگر هم هستند ، باعث به دردسر انداختن دیگران شده اید.
با رجوع به دفترچه ثبت نام کنکور به این بند میرسیم :
خب
حالا باید گفت پس باید تا قبل 30 بهمن ، دانشجو انصرافش رو بده
این قانون شامل همه دانشجویان دانشگاه و مراکز علمی میشه . مراکز علمی هم همانطور که هر انسان تحصیل کرده ای می دونه شامل ( دانشگاه سراسری ، آزاد ، شبانه ، علمی کاربردی و پیام نور و غیر انتفاعی و بین الملل ) میشه.
و دیگه این رو هم بگم که دانشجویان پسر که سن تولدشون زیر نیمه دوم 75 هست ، باید مراقب باشند.
بعد از انصراف تا یک سال معافیت دارید.
هر فرد یک بار میتونه از این معافیت یک ساله استفاده کنه.
با توجه به این مدرک مهم ( دفترچه کنکور ) هیچ جای بحثی باقی نمانده و نظر کسانی که به شما اطلاعیه دادند هم ابلاغ کنید به سازمان سنجش تا این قوانین من دراوردی آن ها را اعمال کنند.
طبق سایت نظام وظیفه هم سن مشمولیت 19 سال کامل هست . به منبع گرامی سلام برسونید.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)