سلام.من پشت کنکور تجربی ام و تا حالا هیچی نخوندم.تو روزهای باقی مونده کجاها را بخونم که بتونم فیزیک و ریاضی رو حداقل 40یا50بزنم،جاهایی که پیش نیاز نداشته باشه؟؟اصلا کسب چنین درصدی تو 4 ماه ممکنه؟؟
سلام.من پشت کنکور تجربی ام و تا حالا هیچی نخوندم.تو روزهای باقی مونده کجاها را بخونم که بتونم فیزیک و ریاضی رو حداقل 40یا50بزنم،جاهایی که پیش نیاز نداشته باشه؟؟اصلا کسب چنین درصدی تو 4 ماه ممکنه؟؟
کسب چنین درصدی تو ریاضی ممکن نیست تو 4ماه چون ریاضی نیاز به مهارت هم داره ....که تو این مدت نمیشه ...اگه از امروز روزی 2ساعت و نیم بخونی میتونی به درصد 20برسی ....البته اگه iqخوبی داشته باشی شاید به 50هم برسی ....اگه داری میشه شک نکن
.
.
نظر دقیق نمی تونم بدم...ولی فیزیک اگر اصولی کار کنید حتما میشه...
ریاضی هم بستگی به سطحتون داره...چون مطالب ریاضی به شکلی هست که نمیشه یه تیکه رو خوند و مابقی رو ول کرد
اهمیت قسمت های مختلف فیزیک را مشخص کنید(هم از نطر درجه سختی و هم از نظر تعداد سوالاتی که در کنکور مطرح میشه) و اولویت بندی کنید... سپس از کتاب گاج نقره ای این مباحث رو کار کنید.
فیزیک رو کمی با تلاش میتونی...
اما من خودم به شخصه اصلا ریاضی نمیتونم بخونم...سرم گیج میره وقتی میخونم
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
قلم چی سی سال فقط بهدشرط اینکه همه مباحثو بخونید به جز هندسه حجم تستاش خیلی مناسبه شما ازالان شروع کنی دو سه دوری می خونیش
فیزیک و ریاضی اگر پایتون قویه میتونید تو این زمان بخونید و نتیجه هم بگیرید ولی اگه ضعیف باشید خیلی وقت میبره
ولی شما تلاشتونو بکنید
موفق باشید
سلام دوستان من ریاضی فقط ترکیبات و احتمال رو خوندم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید تو مدت باقیمونده چیا رو بخونم که حداقل به 25 درصد برسم آخه اکثر مباحث بهم مرتبطن و خودم به نتیجه ای نرسیدم کتابای آبی قلمچی و خیلی سبز و دی وی دیای منتظری رو هم دارم
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
هندسه آخه تستاشو اونایی که تموم سالو خوندنش ممکنه نزنن تو این مدت کم...
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)