X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

درخواست به برنامه شخصی فشرده

سلام

.. اگه کسایی هستند که پارسال کنکور دادن (خصوصا اونایی که کلاس میرفتند) درخواست دارم راهنماییم کنن

من سطحم متوسط هست (یعنی به عبارتی نه خیلی هم خوب ) طوری که دروس پایه و پیش 1 رو یه خورده کم کاری کردم
      در ضمن کلاس هم میرم (علاوه بر مدرسه) طوریکه توی هفته 9 ساعت از وقتم رو میگیره (به علاوه 8*6=48)

به نظر تون میشه به رتبه زیر 2000 فک کرد؟ ( با یه برنامه ریزی و یه مشاور خوب با شرایط بالا )

یا نه باید بشینم سال بعد؟؟؟؟؟؟؟؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      برای برنامه ریزی باید از این دو نفر باید کمک بگیرید : @Saeed735 @afshar
      موفق باشید....
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zkia نمایش پست ها
      سلام

.. اگه کسایی هستند که پارسال کنکور دادن (خصوصا اونایی که کلاس میرفتند) درخواست دارم راهنماییم کنن

من سطحم متوسط هست (یعنی به عبارتی نه خیلی هم خوب ) طوری که دروس پایه و پیش 1 رو یه خورده کم کاری کردم
      در ضمن کلاس هم میرم (علاوه بر مدرسه) طوریکه توی هفته 9 ساعت از وقتم رو میگیره (به علاوه 8*6=48)

به نظر تون میشه به رتبه زیر 2000 فک کرد؟ ( با یه برنامه ریزی و یه مشاور خوب با شرایط بالا )

یا نه باید بشینم سال بعد؟؟؟؟؟؟؟؟
      --نظر در مورد کلاس رفتن:بیشتر بچه ها میرن کلاس خصوصی و درس دادن رو میندازن به عهده معلم یا مدرس ولی این به کل اشتباهه شما از روی کتب کمک اموزشی و خود کتاب درسی یا دیگه فوقش یه دی وی دی ارزون مطالعتونو انجام بدید و هر جا مشکل داشتین با استفاده از بچه ها و انجمن و غیره مشکلتونو حل کنید ولی واقعا اگه نشد یه جلسه برید کلاس و به دبیر بگید اقا من اینجارو نفهمیدم لطفا این قسمتو بهم توضیح بدید نه اینکه از اول برید کلاس و دبیر اون جاهایی رو بهت درس بده که اگه خودتم میخوندی یاد میگرفتی...اونایی که کلاس میرن بیشترشون سیاهی لشکرن اخرش پشیمون میشن....تقریبا رفتن به کلاس برای بیشتر بچه ها مثل یک پارچه هست که میخوان درس نخوندنشونو پشتش قایم کنن و به خودشون روحیه بدن که معلم من فلان کسه و من حتما قبول میشم دریغ از اینکه نمیدوننن هم وقت رفت هم پول...

شما الان میرین مدرسه...مدرسه به اندازه کافی خودش وقت گیر هست...دیگه کلاس چیه؟اونم 9 ساعت در هفته....این نشون میده خیلیاش مفید هم نیست....

کلاس اضافه یعنی سم....امسال یه حس درونی بهت میگه که کلاس برو.خوبه.تبلیغات روت تاثیر میگذاره.در حالیکه سال بعدی خودتم میفهمی چقدر زمان و پولتو

از دست دادی...

حتی از الانم میشه به یه رتبه خوب فکر کرد.اما با یه برنامه خوب.بون کلاسهای اضافی(مشکلات درسیتو تو مدرسه حل کن)..
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن