X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 25 از 62 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 361 به 375 از 930
    1. Top | #361
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      انبیا مزد داشتند اتفاقا. در قرآن داریم که اجرت پیامبر(ص) به عهده خداوند هست.
      اون حسن عباسی هم احتمالا فرستاده بودنش تا واکنش جامعه رو برای عدم افزایش حقوق معلم ها بسنجه.
      آقا پویا درست گفتند .پیامبران از مردم مزدی نخواستند.ببینید:

فَإِن تَوَلَّيْتُمْ فَمَا سَأَلْتُكُم مِّنْ أَجْرٍ إِنْ أَجْرِيَ إِلاَّ عَلَى اللّهِ وَأُمِرْتُ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْمُسْلِمِينَ (72 یونس)

• و اگر پشت كرديد، من(نوح) از شما مزدى نخواستم، كه مزد من جز بر خدا نيست و دستور يافته‏ام كه از اهل تسليم باشم

وَمَا تَسْأَلُهُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِنْ هُوَ إِلاَّ ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ (104 یوسف)

و تو (محمد)بر اين كار پاداشى از آنها نمیخواهى. اين [قرآن‏] جز پندى براى جهانيان نيست

وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا مُبَشِّرًا وَنَذِيرًا(56)
      و تو را جز بشارت دهنده و بيم رسان نفرستاديم
      قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلَّا مَن شَاء أَن يَتَّخِذَ إِلَى رَبِّهِ سَبِيلًا(57 فرقان)
      بگو: من بر اين رسالت اجرى از شما طلب نمیكنم مگر كسى كه بخواهد راهى به سوى پروردگار خود در پيش گيرد [كه همين مزد من است‏]

وَمَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى رَبِّ الْعَالَمِينَ

• و بر اين [پيامبرى‏] از شما مزدى نمى‏خواهم مزد من جز بر پروردگار جهانيان نيست

شعرا 109(نوح)
      شعرا 127(هود)
      شعرا 145(صالح)
      شعرا 164(لوط)
      شعرا 180(شعیب)

قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا مَا بِصَاحِبِكُم مِّن جِنَّةٍ إِنْ هُوَ إِلَّا نَذِيرٌ لَّكُم بَيْنَ يَدَيْ عَذَابٍ شَدِيدٍ(46)

بگو: من فقط به شما يك اندرز مى‏دهم كه: دو تا دو تا و يك يك براى خدا به پا خيزيد، سپس بينديشيد كه اين دوست شما [محمد صلّى الله عليه وآله‏] هيچ گونه جنونى ندارد. او صرفا شما را از عذاب سختى كه در پيش است هشدار مى‏دهد.
      قُلْ مَا سَأَلْتُكُم مِّنْ أَجْرٍ فَهُوَ لَكُمْ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى اللَّهِ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ (سبا 47)

• بگو : هر مزدی که از شما طلبيده ام ، از آن خودتان باد مزد من تنها برعهده خداست اوست که بر هر کاری ناظر است
      • المیزان ((بگو: من كه از شما اجرتى نخواسته ‏ام، و به فرض هر چه هم خواسته باشم مال خود شما، چون پاداش من جز بر خدا نتواند بود، و او بر هر چيز ناظر است (47).>>

قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُتَكَلِّفِينَ (ص 86)

بگو: من بر اين (رسالت و كتاب) هيچ پاداشى از شما نمى‏طلبم، و من از كسانى كه چيزى را بر خود ببندند و ادعاى بيجا كنند نيستم.

وَجَاءَ مِنْ أَقْصَى الْمَدِينَةِ رَ‌جُلٌ يَسْعَىٰ قَالَ يَا قَوْمِ اتَّبِعُوا الْمُرْ‌سَلِينَ ﴿٢٠﴾اتَّبِعُوا مَن لَّا يَسْأَلُكُمْ أَجْرً‌ا وَهُم مُّهْتَدُونَ ﴿٢١﴾یس
      مردی از دورترین نقطه‌ی شهر با شتاب بیامد، گفت: ای قوم من! از فرستادگان (خدا) پیروی کنید (که سعادت هر دو جهان شما در آن است).
      پیروی کنید از کسانی که پاداشی (در برابر تبلیغ خود) از شما نمی‌خواهند و آنان (از کردار و گفتارشان پیدا است که) افرادی راهیاب و هدایت یافته‌اند
      ---------------------------------------
      اما معلم اگه با درس دادن نتونه نون در بیاره مجبور میشه بره کارهای دیگه انجام بده که اصلا فرصت برای درس دادن مفید پیدا نمیکنه.اینکه معلم سر کلاس مدرسه درس نده بگه بیاید آموزشگاه غلطه ولی اگه تو مدرسه در حد توانش درس بده و کلاس بیرون هم داشته باشه هر کی دلش خواست بیاد(و ازشون پول هم بگیره) هیچ اشکال نداره.

بعد این علمی هم که آموزش میدیم بیشترش به درد کنکور میخوره و نه تو علم نه تو مهندسی نه تو پزشکی کاربرد زیادی نداره.ما روش های سریع به جواب رسیدن رو میخونیم ولی فک نکنم جای دیگه ای سرعت زیاد کاربرد داشته باشه.پس پول درآوردن ازش جدا از پول درآوردن از علمه.
      پول درآوردن از علم جایزه.
      ویرایش توسط broslee : 14 دی 1394 در ساعت 14:57

2. Top | #362
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اعتراف میکنم دوسال پیش وقتی مادربزرگم مریض شد یه صندلی بردم کنارش تا صب رو صندلی کنار تختش نشستم.
      همه میگفتن چه خوش گذشته بهت ولی هیچکس نفهمید من چجوری اون شبو گذروندم
      نگام فقط روی مادربزرگم بود وهمین که احساس میکردم نفسش داره اروم میشه دستشو فشار میدادم اونم بیدار میشد
      اون شب گذشت اما دوروز بعدش خبرمرگشو بهم دادن
      اعتراف میکنم اونقدرا که بقیه هم میگن اون شب خوش نگذشت اون شب یکی از بدترین شبای زندگیم بود
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

3. Top | #363
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اعتراف میکنم خیلی بد غذام!

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk

4. Top | #364
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اعتراف میکنم اسم شیخ الباقر نمر رو اولین باره میشنوم.یعنی قبل از شهید شدنش هیچی در موردش نشنیده بودم.

5. Top | #365
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

اعتراف میکنم دیگه زمانش فرا رسیده که ...

6. Top | #366
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اعتراف می کنم خیلی سخته وقتی یکی بهت اعتماد کرده یهویی اعتمادشو ...
      اعتراف می کنم هفته سختیو دارم می گذرونم فقط می خوام تموم شه امتحانای مسخره روزای مسخره اصن همه چی مسخره شده هیچ حسی ندارم
      اعتراف می کنم امروز سر جلسه گفتن بیاین تو سالن بشینید من می خواستم گوشه دیوار بشینم دوستم گیر داد بشین وسط منم یهو داد زدم گفتم حالا تو خیلی تقلب می کنی گیر دادی بشین اینجا یهو چشم خورد به معاونمون که داره نگاه می کنه تا آخر امتحان رو صندلی بغل دستیم نشسته بود همش بهم نگاه می کرد مردمممم
      ا

7. Top | #367
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها
      اعتراف می کنم که متاسفانه در برهه ای از زندگیم دچار انحراف شدم

انحرافم این بود که در ازای یاد دادن دروس کنکور به بچه ها ازشون پول میگرفتم

به قول آقای حسن عباسی ( حالا کاری ندارم که ایشون رو قبول دارین یا نه ؛ ولی این قسمت از حرفشون به نظرم درسته ) :

ایشون میگن یک معلم نباید در ازای علمی که یاد میده ، انتظار پول داشته باشه .... همان طور که پیامبران در ازای هدایت مردم هیچ مزدی نمیخواستند
      عباسی کجا این حرفو زده من ندیدم ؟
      جریان قلمچی و گاج و که نمیگین ؟! اون جریانش جداس...

8. Top | #368
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اعتراف می کنم یه بار که رفته بودم ساختمون قلم چی کارناممو که گرفتم داشتم عقب عقب بدون توجه به کسی می رفتم که تقققققققققق
      خوردم به یکی
      حالا اینجارو هیچی اونوری شدم دیدم پسرهچشماش داشت از حدقه میزد بیرون
      هیچی دیگه داشتم اب میشدم می رفتم توزمین
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

9. Top | #369
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نام: textgraphy-www.nazbahar.com-24.jpeg نمایش: 85 اندازه: 16.2 کیلو بایت
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

10. Top | #370
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اعتراف میکنم ماشینم دوساله که بیمه نداره.

11. Top | #371
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اعتراف میکنم منابع تغذیه ی شیخ رو پیدا کردم :
      نام: image.jpg نمایش: 69 اندازه: 50.8 کیلو بایتنام: 01.jpg نمایش: 70 اندازه: 63.9 کیلو بایتنام: 9222.png نمایش: 69 اندازه: 152.0 کیلو بایت

12. Top | #372
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اعتراف میکنم ماشینم دوساله که بیمه نداره.
      اگه تصادف کنی باید دویست میلیون دیه بدی ها
      http://forum.konkur.in/thread17411.html#post298051سلامت جسمی و ذهنی برای کنکوری ها

13. Top | #373
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyyed Mohammadi نمایش پست ها
      اگه تصادف کنی باید دویست میلیون دیه بدی ها
      من دو سالی هست که از ماشینم استفاده نمیکنم همینجوری مونده تو حیاط. همه جا پیاده میرم حتی مسافرت. همین سه ماه پیش بود که به خاطر دیپلم مججد باید میرفتم تهران تا از دانشگاه دیپلم و پیش دانشگاهیم رو تحویل بگیرم بخاطر وضعیت آلودگی هوا و جلوگیری از تشدیدش پیاده تا تهران رفتم و برگشتم.

14. Top | #374
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من دو سالی هست که از ماشینم استفاده نمیکنم همینجوری مونده تو حیاط. همه جا پیاده میرم حتی مسافرت. همین سه ماه پیش بود که به خاطر دیپلم مججد باید میرفتم تهران تا از دانشگاه دیپلم و پیش دانشگاهیم رو تحویل بگیرم بخاطر وضعیت آلودگی هوا و جلوگیری از تشدیدش پیاده تا تهران رفتم و برگشتم.
      ببخشید شما کدوم شهر هستین که تا تهران رو پیاده رفتین؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

15. Top | #375
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ببخشید شما کدوم شهر هستین که تا تهران رو پیاده رفتین؟
      استان گیلان هستم سعید جان.

صفحه 25 از 62 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 28 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن