آقا پویا درست گفتند .پیامبران از مردم مزدی نخواستند.ببینید:
فَإِن تَوَلَّيْتُمْ فَمَا سَأَلْتُكُم مِّنْ أَجْرٍ إِنْ أَجْرِيَ إِلاَّ عَلَى اللّهِ وَأُمِرْتُ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْمُسْلِمِينَ (72 یونس)
- و اگر پشت كرديد، من(نوح) از شما مزدى نخواستم، كه مزد من جز بر خدا نيست و دستور يافتهام كه از اهل تسليم باشم
وَمَا تَسْأَلُهُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِنْ هُوَ إِلاَّ ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ (104 یوسف)
و تو (محمد)بر اين كار پاداشى از آنها نمیخواهى. اين [قرآن] جز پندى براى جهانيان نيست
وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا مُبَشِّرًا وَنَذِيرًا(56)
و تو را جز بشارت دهنده و بيم رسان نفرستاديم
قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلَّا مَن شَاء أَن يَتَّخِذَ إِلَى رَبِّهِ سَبِيلًا(57 فرقان)
بگو: من بر اين رسالت اجرى از شما طلب نمیكنم مگر كسى كه بخواهد راهى به سوى پروردگار خود در پيش گيرد [كه همين مزد من است]
وَمَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى رَبِّ الْعَالَمِينَ
- و بر اين [پيامبرى] از شما مزدى نمىخواهم مزد من جز بر پروردگار جهانيان نيست
شعرا 109(نوح)
شعرا 127(هود)
شعرا 145(صالح)
شعرا 164(لوط)
شعرا 180(شعیب)
قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا مَا بِصَاحِبِكُم مِّن جِنَّةٍ إِنْ هُوَ إِلَّا نَذِيرٌ لَّكُم بَيْنَ يَدَيْ عَذَابٍ شَدِيدٍ(46)
بگو: من فقط به شما يك اندرز مىدهم كه: دو تا دو تا و يك يك براى خدا به پا خيزيد، سپس بينديشيد كه اين دوست شما [محمد صلّى الله عليه وآله] هيچ گونه جنونى ندارد. او صرفا شما را از عذاب سختى كه در پيش است هشدار مىدهد.
قُلْ مَا سَأَلْتُكُم مِّنْ أَجْرٍ فَهُوَ لَكُمْ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى اللَّهِ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ (سبا 47)
- بگو : هر مزدی که از شما طلبيده ام ، از آن خودتان باد مزد من تنها برعهده خداست اوست که بر هر کاری ناظر است
- المیزان ((بگو: من كه از شما اجرتى نخواسته ام، و به فرض هر چه هم خواسته باشم مال خود شما، چون پاداش من جز بر خدا نتواند بود، و او بر هر چيز ناظر است (47).>>
قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُتَكَلِّفِينَ (ص 86)
بگو: من بر اين (رسالت و كتاب) هيچ پاداشى از شما نمىطلبم، و من از كسانى كه چيزى را بر خود ببندند و ادعاى بيجا كنند نيستم.
وَجَاءَ مِنْ أَقْصَى الْمَدِينَةِ رَجُلٌ يَسْعَىٰ قَالَ يَا قَوْمِ اتَّبِعُوا الْمُرْسَلِينَ ﴿٢٠﴾اتَّبِعُوا مَن لَّا يَسْأَلُكُمْ أَجْرًا وَهُم مُّهْتَدُونَ ﴿٢١﴾یس
مردی از دورترین نقطهی شهر با شتاب بیامد، گفت: ای قوم من! از فرستادگان (خدا) پیروی کنید (که سعادت هر دو جهان شما در آن است).
پیروی کنید از کسانی که پاداشی (در برابر تبلیغ خود) از شما نمیخواهند و آنان (از کردار و گفتارشان پیدا است که) افرادی راهیاب و هدایت یافتهاند
---------------------------------------
اما معلم اگه با درس دادن نتونه نون در بیاره مجبور میشه بره کارهای دیگه انجام بده که اصلا فرصت برای درس دادن مفید پیدا نمیکنه.اینکه معلم سر کلاس مدرسه درس نده بگه بیاید آموزشگاه غلطه ولی اگه تو مدرسه در حد توانش درس بده و کلاس بیرون هم داشته باشه هر کی دلش خواست بیاد(و ازشون پول هم بگیره) هیچ اشکال نداره.
بعد این علمی هم که آموزش میدیم بیشترش به درد کنکور میخوره و نه تو علم نه تو مهندسی نه تو پزشکی کاربرد زیادی نداره.ما روش های سریع به جواب رسیدن رو میخونیم ولی فک نکنم جای دیگه ای سرعت زیاد کاربرد داشته باشه.پس پول درآوردن ازش جدا از پول درآوردن از علمه.
پول درآوردن از علم جایزه.

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

.gif)