شدیدا توصیه میکنم بین خوندن جزوه/درسنامه و تست زدنت حداقل یک روز فاصله بندازی(بیشتر اختصاصیا)
شدیدا توصیه میشه!
و یه چیز دیگه...
مرور مرور مرور
شدیدا توصیه میکنم بین خوندن جزوه/درسنامه و تست زدنت حداقل یک روز فاصله بندازی(بیشتر اختصاصیا)
شدیدا توصیه میشه!
و یه چیز دیگه...
مرور مرور مرور
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
مثلا چقدر ؟؟؟ به من تعداد بگو حتی اگه شد حدودی!
این دلیل نمیشه که ترم اول کلی 20 داشتم پس سوالای کنکورم باید به خوبی جواب بدم
سوالایی که شما داخل مدرسه میرید امتحان میدید زمین تا اسمون با سوالای کنکور فرقشه!
من الان معدل ترم اولم شده 19.82 ولی تو تست های دیف و گسسته یا حتی هندسه 1 میمونم
برای همین بهت گفتم این دلیل نمیشه که چون ترم اول 20 زیاد داشتی پس کنکورم باید خوب بدی
حالا روزی چقدر تیت میزنی؟؟؟ (حدودی بگو!؟)
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
بعد از نتیجه ی ازمون رو که گرفتی ازمونتو تحلیل میکنی؟؟؟ که ببینی نقاط ضعفت کجاست و یا نقطه قوتت کجاهاس؟؟؟؟
سعی کن بیشتر روی نقاط ضعفت کار کنی و اونا رو از بین ببری
Cyrus The Great
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)