X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 42

موضوع: پرسش:)

1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

Exclamation پرسش:)

….z
      ویرایش توسط Fawzi : 17 اسفند 1404 در ساعت 10:16

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب تو میتونی همون کرمان قبول شی پیش خانوادت .

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منم فقط چون کنکور دارم می خونم واقعا منم به پزشکی علاقه ندارم منم دلم نمی خاد برم یه شهر دیگه ولی خانوادم اصرار دارن که کلان شهر قبول شم.ولی من می خونم واقعا بدون هیچ هدفی تا ببینم چی میشه رتبه که خوب باشه رشتشم پیدا میشهبخون بالاخره که باید بری دانشگاه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام
      خیلی ها هستند ارزو دارند تو خونشون ارامش باشه بتونند یه کتاب کمک درسی بخرن یا باید منت خیلیا رو بکشن تا یه کتاب بهشون قرض بده به نظر من شما با شرایط خوبی که دارین بی دغدغه می ت.نین درس بخونین
      شما باید تو سال کنکور تا می تونید فضای دورو برتون رو اروم کنید همین هایی که بهت می گن دکتر فردا جواب کنکورتن بیاید اولین نفرهاییی اند که می گن اینهمه می گفتن درسش خوب خوب بود پس چرا قبول نشد یا هزار حرفه دیگه
      خلاصه حرف من اینه که وضعیت الانتون به خاطر طرز فکرتونه نه دلایل دیگه به اینده امید وار باشید مثل همه که شاید امیدشون واهی باشه اما تلاش می کنن اگرم موفق نشن بازم تلاششون رو کردن فردا تا اخر عمرشون نمی خوان حسرت بخورن کاش اون موقع زحمت می کشیدن
      دوسه سال دیگه خودتون هم به اعتقاداتون خندتون می گیره کاری نکنید فردا تاسف بخورید
      با ارزوی موفقیت

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fafaaa77 نمایش پست ها
      سلام ..راستش من یکی ازون بچه کنکوریام که اصلا هدف ندارم !!! ببینید واقعن نمیدونم علاقم به چیه ؟؟؟؟! رشتمم تجربیه ! بنده از بهترین دی وی دی ها بگیر تا تاپ ترین کتابها و هرچی که مختص یک کنکوری باشه دارم !
      اما واقعیتش رفتن به دانشگاه از یک نظر تن منو به لرزه درمیاره ازونجایی که من به خانوادم وابسته ام و فکر اینکه چجور بدون اونا میتونم طاقت بیام عذابم میده !
      همه خونوادم از بچگی بمن دکتر میگفتن ! اما من هیچ واکنشی نداشتم اما خیلی درباره پزشکی فکر کردم دربارش مطلب خوندم ..اما ایا میشه من برای پزشکی بخونم یعنی درصورتی ک فعلا هدفی ندارم اونو هدف قرار بدم اینجوری میشه عایا؟

یکی بیاد منو کمک کن من اینروزها خیلی سردرگمم و بعضی اوقات ارزوی مرگ دارم !

من کسی بودم ک درسامو عالی میخوندم و جزو دانش اموزان موفق بودم اما امسال هیچ انگیزه ای ندارم و یکساعت خوندنم برام شده معظل !!!!

خدایااااااااا توی این انجمن کسی رو برای یاری من بفرس ..یا رب
      سلام-بت تبریک میگم-تو یه کنکوری هستی مثل خودم-میخوای سد بشکنی-اماده ای؟
      1)درباره دوری از خوندارت باید بگم که چیز طبیعیه همه اینجورین(مثل خودم)ولی خوب اینده رو نیگاه کن -به زمانی بنگر که دکتر شدی-بعدشم مگه تو از بقیه جدا هستی؟همه همینطورن!!!
      این مطلب دقیقامثل کنکوره!!!=>یه سال یه دو سال خودتو به زحمت بنداز بعد شیرینیشو میچشی-یه ماه یا دوماه دوری رو تحمل کن شیرینیشو میچشی!!!
      از طرفی خوب کرمان هم دانشگاه داره چرا اونجا نه؟؟؟
      خوب هدف از نظر خودت یعنی چی؟همه ادمها هدف دان اگه نداشته باشن دلیلی برای زندگی نیس!!!
      پس تو هم هدفی داری هدفت از نظر ن خوشحال کردن مادرو پدرت و اینه نشون بدی واقعا از بچه گی درس میگفتن و تو دکتری!!
      پس هدفت رو دکتر شدن بذار-اینو بدون تو میتونی چون کمبودی نداری و از طرفی دلیلی برای عدم موفقیت نیس
      پســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
      از همین الان شروع کن به ترکوندن و رتبه بالا اوردن -خودتو تو ردیف رتبه های 2 یا حتی1 رقمی قرار بده!!!
      اینو بدون چون از اول میخوندی پس راحت میتونی ادامه بدی
      پس یالله///شنیدن و دیدن فیلم های انرژی دهنده هم کمکت میکنه
      اگه فک میکنی خیلی خسته ای میتونی به خودت حدود یک هفته استراحت بدی(گردش-و کیف و حال)
      اینو بدون که خود کشی کار ادمای ضعیفه!!!

(یکمم به فر من باش نیم ساعت وقت گذاشتم رو این مطلب حداقل نه نگو و شروع کن)
      خلاف قوانین.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کنکور اسان است

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم کرمانم

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام ..راستش من یکی ازون بچه کنکوریام که اصلا هدف ندارم !!! ببینید واقعن نمیدونم علاقم به چیه ؟؟؟؟! رشتمم تجربیه ! بنده از بهترین دی وی دی ها بگیر تا تاپ ترین کتابها و هرچی که مختص یک کنکوری باشه دارم !
      اما واقعیتش رفتن به دانشگاه از یک نظر تن منو به لرزه درمیاره ازونجایی که من به خانوادم وابسته ام و فکر اینکه چجور بدون اونا میتونم طاقت بیام عذابم میده !
      همه خونوادم از بچگی بمن دکتر میگفتن ! اما من هیچ واکنشی نداشتم اما خیلی درباره پزشکی فکر کردم دربارش مطلب خوندم ..اما ایا میشه من برای پزشکی بخونم یعنی درصورتی ک فعلا هدفی ندارم اونو هدف قرار بدم اینجوری میشه عایا؟

من کسی بودم ک درسامو عالی میخوندم و جزو دانش اموزان موفق بودم اما امسال هیچ انگیزه ای ندارم و یکساعت خوندنم برام شده معظل !!!!

اصلا فعلا به این چیزا فکر نکن..فقط بخون فقطططططططططط ...فقطططططططططططططططط.....وال سلام....

اصلا ذهنتو از این افکار بیهوده خالی کن ...فقط بخون..فقط

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      در کنار خونواده بمون و بسوز و بساز تا دندونات عین موهات شه ...

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما پشت کنکورید؟؟؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من دودسته از کرمانی هارو میشناسم که انتهای استعدادن
      کهنوجی ها و رفسنجانی ها
      اگه از این دو تا هستی برو روپوش سفیدتم بخر

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فک کنم باس برم روپوش مشکی تنم کنم
      چون جزو هیش کدوم نی ستم آتنا جون
      پس مثل ما هستی.1درصد استعداد99درصد تلاس
      درمورد من این موضوع صدق میکنه:1درصد استعداد99درصد خواب

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اگه اینقدر پولداری که بهترین دی وی دی ها رو داری اصلا نیاز به درس خوندن نداری
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خخخخ خوشبحالــــــــــــــت
      دکتر شدی شیرینیشو رد کن بیا
      اره تو خواب چندبار دکتر شدم.بیا تو خوابم شیرینی بدم بهت

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خخخخ...بی زحمت ی ببعی هم بده
      ببعی چیه7گاو فربه برات قربونی میکنم
      رفع اسپم:منم دقیقا مثل تو بودم.نه هدفی نه چیزی.از طرفی توقع خانواده و خرج هایی که کرده بودن...
      هدفتو واسه زندگیت(نه کنکور)مشخص کن.اگه سرکار رفتن برات مهمه-اگه پول برات مهمه و.... هفد کنکورتم خود به خود مشخص میشه
      اینجور هم که پیداس مشکل مالی ندارین خداروشکر.پس سعی کن زیرنظر یک مشاور کار کنی.وقتی مجبور باشی به کسی گزارش بدی که در طول روز چیکار کردی و چقد خوندی ساعت مطالعه و انگیزت بیشتر میشه.بیوفتی تو راه دیگه ولش نمیکنی

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن