….z
منم فقط چون کنکور دارم می خونم واقعا منم به پزشکی علاقه ندارممنم دلم نمی خاد برم یه شهر دیگه ولی خانوادم اصرار دارن که کلان شهر قبول شم.ولی من می خونم واقعا بدون هیچ هدفی تا ببینم چی میشه رتبه که خوب باشه رشتشم پیدا میشه
بخون بالاخره که باید بری دانشگاه
با سلام
خیلی ها هستند ارزو دارند تو خونشون ارامش باشه بتونند یه کتاب کمک درسی بخرن یا باید منت خیلیا رو بکشن تا یه کتاب بهشون قرض بده به نظر من شما با شرایط خوبی که دارین بی دغدغه می ت.نین درس بخونین
شما باید تو سال کنکور تا می تونید فضای دورو برتون رو اروم کنید همین هایی که بهت می گن دکتر فردا جواب کنکورتن بیاید اولین نفرهاییی اند که می گن اینهمه می گفتن درسش خوب خوب بود پس چرا قبول نشد یا هزار حرفه دیگه
خلاصه حرف من اینه که وضعیت الانتون به خاطر طرز فکرتونه نه دلایل دیگه به اینده امید وار باشید مثل همه که شاید امیدشون واهی باشه اما تلاش می کنن اگرم موفق نشن بازم تلاششون رو کردن فردا تا اخر عمرشون نمی خوان حسرت بخورن کاش اون موقع زحمت می کشیدن
دوسه سال دیگه خودتون هم به اعتقاداتون خندتون می گیره کاری نکنید فردا تاسف بخورید
با ارزوی موفقیت

سلام-بت تبریک میگم-تو یه کنکوری هستی مثل خودم-میخوای سد بشکنی-اماده ای؟
1)درباره دوری از خوندارت باید بگم که چیز طبیعیه همه اینجورین(مثل خودم)ولی خوب اینده رو نیگاه کن -به زمانی بنگر که دکتر شدی-بعدشم مگه تو از بقیه جدا هستی؟همه همینطورن!!!
این مطلب دقیقامثل کنکوره!!!=>یه سال یه دو سال خودتو به زحمت بنداز بعد شیرینیشو میچشی-یه ماه یا دوماه دوری رو تحمل کن شیرینیشو میچشی!!!
از طرفی خوب کرمان هم دانشگاه داره چرا اونجا نه؟؟؟
خوب هدف از نظر خودت یعنی چی؟همه ادمها هدف دان اگه نداشته باشن دلیلی برای زندگی نیس!!!
پس تو هم هدفی داری هدفت از نظر ن خوشحال کردن مادرو پدرت و اینه نشون بدی واقعا از بچه گی درس میگفتن و تو دکتری!!
پس هدفت رو دکتر شدن بذار-اینو بدون تو میتونی چون کمبودی نداری و از طرفی دلیلی برای عدم موفقیت نیس
پســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
از همین الان شروع کن به ترکوندن و رتبه بالا اوردن -خودتو تو ردیف رتبه های 2 یا حتی1 رقمی قرار بده!!!
اینو بدون چون از اول میخوندی پس راحت میتونی ادامه بدی
پس یالله///شنیدن و دیدن فیلم های انرژی دهنده هم کمکت میکنه
اگه فک میکنی خیلی خسته ای میتونی به خودت حدود یک هفته استراحت بدی(گردش-و کیف و حال)
اینو بدون که خود کشی کار ادمای ضعیفه!!!
(یکمم به فر من باش نیم ساعت وقت گذاشتم رو این مطلبحداقل نه نگو و شروع کن)
خلاف قوانین.

من دودسته از کرمانی هارو میشناسم که انتهای استعدادن
کهنوجی ها و رفسنجانی ها
اگه از این دو تا هستی برو روپوش سفیدتم بخر![]()
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
ببعی چیه7گاو فربه برات قربونی میکنم
رفع اسپم:منم دقیقا مثل تو بودم.نه هدفی نه چیزی.از طرفی توقع خانواده و خرج هایی که کرده بودن...
هدفتو واسه زندگیت(نه کنکور)مشخص کن.اگه سرکار رفتن برات مهمه-اگه پول برات مهمه و.... هفد کنکورتم خود به خود مشخص میشه
اینجور هم که پیداس مشکل مالی ندارین خداروشکر.پس سعی کن زیرنظر یک مشاور کار کنی.وقتی مجبور باشی به کسی گزارش بدی که در طول روز چیکار کردی و چقد خوندی ساعت مطالعه و انگیزت بیشتر میشه.بیوفتی تو راه دیگه ولش نمیکنی
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)