خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      زبان انگلیسی 20 تومن بده گاج درک مطلب و گرامرت تضمینه
      گاج درک مطلب و گرامره که حدود 50 درصد کنکوره ( اونم اگه بتونی همشو بزنی) . من مشکلم روی لغات خارج از کتابه و ریدینگ .
      مثلا معلم سال پیش ما تست لغت رو بدون معنی میزد . مثلا با حرف اضافه و... . ولی امسال دیگه معلممون نیست(رفت تهران برای تدریس) . یه حالتی مثل ترجمه ی عربی رو چطوری میزنیم . دقیقا همون برای زبان انگلیسی .
      منم دنبال همچین معلم هایی هستم .

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      گاج درک مطلب و گرامره که حدود 50 درصد کنکوره ( اونم اگه بتونی همشو بزنی) . من مشکلم روی لغات خارج از کتابه و ریدینگ .
      مثلا معلم سال پیش ما تست لغت رو بدون معنی میزد . مثلا با حرف اضافه و... . ولی امسال دیگه معلممون نیست(رفت تهران برای تدریس) . یه حالتی مثل ترجمه ی عربی رو چطوری میزنیم . دقیقا همون برای زبان انگلیسی .
      منم دنبال همچین معلم هایی هستم .
      همه تستا اینطوری نمیشه بزنی ! کلا زبان تا معنی کلمت خوب نباشه و خوب ترجمه نکنی کاری از پیش نمیبری

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasi20 نمایش پست ها
      دینی رو موافقم ولی ادبیات نه
      شما اگه دی وی دی ادبیات رایان رو ببینی این حرف و نمیزنی
      قرابت معنایی و زبان فارسی و ارایه رو جوری یاد داده که بتونی تستاشو تو بیس ثانیه بزنی شما اگه هزارتام کتاب تست بزنی تا موقعی که کسی قلق تست زدن رو بطور صحیح بهتون اموزش نده نمیتونی تو کنکور تو زمان بسیار کم تستو بزنی
      ولی قیمتای ادبیات رایان خیلی بالاس

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.7 نمایش پست ها
      ولی قیمتای ادبیات رایان خیلی بالاس
      خب به نظر من دو مجموعه اش که از همه بهتره رو بگیر مجموعه زبان فارسیش و ارایه اش
      ویرایش توسط yasi20 : 05 بهمن 1394 در ساعت 22:23

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام تورایان قرابت معنایی را زده 120 ولی تو سایت الگو زده 18 تومن فرقش چیه؟

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام پک عمومی افبا کلا خیلی خوبه واقعا کمک میکنه زبانم ونوس بگیر شیرین بالای پنجاه درصد میزنی اگه بعد دیدن دی وی دی بخونی
      ولی یه توصیه اگه خواستی از فروشگاه سایت بخریی به مدیر سایت ایمیل بزن که این بابا تا حالا فروش داشته یا نه چون من دوبار خواستم بخرم نفر اول یه فروشنده بود اسمش متین غفوری بود بهم می گفت که بیا سایت دور بزنیم من به تو ارزون تر میدم چون سایت بیست درصدشو ازم میگیره گفت شماره کارت میدم بریز به کارت من برات می فرستم من خر فرض کرده بود به مدیر فروشگاه سایت گفتم بنده های خدا پولمو برگردونن
      نفر دوم یه شخصی بود به اسمه دکتر علی این بابا کلا نیستش شماره اشم خاموش کرده من الان دارم به مدیر سایت ایمیل میزنم بیا این جریان رو حل کنن

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gole yas نمایش پست ها
      سلام تورایان قرابت معنایی را زده 120 ولی تو سایت الگو زده 18 تومن فرقش چیه؟
      کیفیت ضبط و تدریس رایان خیلی بالاتر از الگو هست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن