سلام بچه ها به نظر شما میشه تو این 5 ماه خورده ای میشه به قبول شدن تو دانشگاه شریف امیدوار بود خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام بچه ها به نظر شما میشه تو این 5 ماه خورده ای میشه به قبول شدن تو دانشگاه شریف امیدوار بود خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید
بله مهندسی شیمی، من پایه درسی قوی دارم اما متاسفانه هر چقدر میخونم از تلاش خودم راضی نیستم زود نا امید میشم
سلام
چرا نشه؟دلیل منطقی نداره که نشه؟(اگه داره بگو!!!)
میشه ولی خوب پیش نیاز هایی داره
1)تلاش زیاد
2)پشتکار
3)برنامه صحیح
4)منابع کافی
5)هدف خواستی و قابل دسترس(که داری)
6)نا امید و دلسرد نشدن
7)ودر اخرم اینکه کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــووووووووشــــــ ـــــــــــــش
موفق باشی
تو همین انجمن ادمای زیادی معرفی شدن که با فرصت کم یا معدل پایین تونستن
خلاف قوانین.
چرا که نششه حتما میشه من خودم تازه چن وقته که جدی شروع کردم و فکر دانشگاه های تهرانم تو رشته ریاضی اختصاصی ها رو 30 تا 40 درصد بزنی شریف قبولی
یعنی زدن 20 تا سوال ریاضی و 15 تا سوال فیزیک و 15 تا سوال شیمی تو کنکور اونم با 6 ماه وقت کار سختیه؟؟؟!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
چرا که نه . خیلی راحت میتونی تو این 5 ماهو نیم به شریف برسی .
فقط باید منظم درس بخونی و طوری نباشه دو روز بخونی دو روز ول کنی .
منابع خوب + برنامه ریزی صحیح + عمل به برنامه = موفقیت تا هر جایی که بخایی .
نمونه هاشم فراوونه . تو تاپیکای مختلف با معدلای مختلف هم داریم میبینیم این موضوع رو .
نگران نباشید . اگه تا الان هم هیچی نخونده باشید و از همین الان شروع به خوندن کنید بهتون قول میدم بهترین رشته تو بهترین دانشگاه ایران قبول میشید .
ویرایش توسط ah.at : 04 بهمن 1394 در ساعت 15:59
با دیپلم تجربی تو دروس عمومی و تخصصی ریاضی چه درصدی کسب بکنم تا دانشگاه های تهران قبول بشم؟
رشته ام مکانیک یا نفت یا هوافضا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)