سلام
مستحضرید که سامانه دیپ کد گفته نمرات دیپتون رو تا 10 بهمن باید تایید کنید حالا تمدید میشه یا نه الله اعلم...
تکلیف ما که دیپ مجددیم و تا اون موقع هنوز کارنامه نهایی و کد دیپ مجددمون نیومده چیه؟؟؟؟اینا فکرم میکنن این حرکتا رو میزنن؟؟![]()
سلام
مستحضرید که سامانه دیپ کد گفته نمرات دیپتون رو تا 10 بهمن باید تایید کنید حالا تمدید میشه یا نه الله اعلم...
تکلیف ما که دیپ مجددیم و تا اون موقع هنوز کارنامه نهایی و کد دیپ مجددمون نیومده چیه؟؟؟؟اینا فکرم میکنن این حرکتا رو میزنن؟؟![]()
امروز رفتم اموزش و پرورش گفتن مشکلی نداره میتونین خرداد پاس کنی درسا رو بعد کد سوابق تحصیلی رو جابه جا کنی
خلاف قوانین.
سلام...
من رفتم اموزش پرورش و پرسیدم...گفتن یک بار دیگه سامانه اواخر بهمن باز میشه و اون زمان دیپلم دی ماهی ها تایید میکنن سوابقشون رو...
سلام
ببینید شما در زمان ویرایش تو خرداد ماه خودتون نمیتونید نوع دیپلمتون رو تغییر بدید . فقط از طریق سنجش آموزش و پروش (نمایندگی سازمان سنجش) تو شهر خودتون میتونید پیگیر
این کار شید . شما تا زمانی که آموزش و پرورش خودش اطلاعات دیپلم رو نفرسته سازمان سنجش هیچ کاری نمیتونید بکنید حتی اگه اجازه تغییر نوع دیپلم رو داشته باشید تو اون زمان.
تو خرداد ماه سامانه دیپ کد فقط و فقط برای پیشدانشگاهی بازه (طبق گفته خود آموزش پرورش). خودم دو سه بار رفتم آموزش پرورش گفتن اگه سنجش اجازه تغییر نوع دیپلم رو به ما
بده تو خرداد ماه ، ما میتونیم اطلاعاتتون رو روانه سازمان سنجش کنیم .
خبري نداريد ؟ امروزم كه نيومد شنبه هم نياد كه ديگ وقت تمومه
كسي خبر داره تمديد مي كنن اين ديپ كد رو يا نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)