خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

کانون قلمچی... انصراف یا ادامه؟

سلام. دوستان ... یا این که من در نیمسال اول ازمون های کانون خوب پیش نرفتم و نتونستم خودمو هماهنگ کنم و به طور کلی عقبم و فرصت جمع بندی و جبرانی رو هم از دست دادم و راه جبران کمه و نسبتا اکثر درسهای نیمسال دوم هم به نیمسال اول مرتبطه یعنی اول باید یه قسمتایی رو خونده باشی بعد بری نیمسال دوم... حالا درگیر اینم که انصراف بدم و خودم پیش برم یا نه ادامه بدم و ازمونا رو جلو ببرم؟ رفقای مشاور زحمت بکشین بگین جای من بودین چیکار میکردین؟ انصراف یا ادامه؟ چرا؟؟؟

2. Top | #2
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همه آزمون هاي آزمايشي برنامه و بودجه بندي مشخصي دارند ، اما اين برنامه عملا از پيش ريخته شده هست و براي كسي شخصي سازي نشده . مثلا در برنامه براي سطوح مختلف داوطلبان كنكور از نظر سطح تسلط و همچنين طيف هاي مختلف كنكوريها اعم از دانش آموزان، فارغ التحصيلان، شاغلين و ... فرقي قائل نشده و براي همه در مقاطع زماني مشخص، يك پيشنهاد مشترك داره.
      در ابتداي سال كه داوطلبان كنكور همه باهم كار رو از يكجا شروع مي كنند ،
      اما اين برنامه كلي و مشترك آزمون ها در نيمه دوم سال مشكلات خودش كم كم بيش از پيش نشان ميده و اونجاست كه ديگه مصلحت ها خيلي باهم فرق ميكنه و نميشه و نبايد دقيق از برنامه ازمون ها تبعيت كرد . اين حرف منو مسلما خيلي از مديران ارشد موسسات مختلف دوست نخواهند داست و در تبليغات خود دائم از تبعيت سيستم خودشان حرف خواهند زد ولي با ذكر دلايلي اثبات مي كنم كه شما قانع بشين .
      فكرش كن من شاگردي دارم كه در كانون در ازمون هاي نيمسال اول تراز خيلي بالايي داشته و حتي در ازمون هاي سنگين جمع بندي هم تونسته همان تراز و حتي بهتر را كسب كنه ؛ آيا به نظر شما درسته خوراك اين فرد در وعده هاي مطالعاتي برابر با داوطلب ديگري در سطح متوسط باشه ؟؟!!

بهتر نيست براي همچنين اعجوبه هايي با برنامه ريزي فشرده و بيشتر و متناسب تر با سطح تسلط و توانشان ، دروس را زودتر جمع كنيم تا دوران جمع بندي او طولاني تر بشه ؟
      تصور كن اگر براي اين بنده خدا فقط با برنامه آزمون پيش بريم برخي فصل هاي مهم دروس مختلف كه در پايان هر كتاب پايه و پيش١و٢ قرار دارند (مثل مسايل ژنتيك جمعيت و محلول از شيمي٣ ) و پايان پيش دو (مثل انتگرال و الكتروشيمي و ... ) كه سخت هستند چقدر كم دوره ميشن و تا ازمون تنها يك دور كامل درس ها را جمع كنه ، چقدر طول ميكشه و كش پيدا كرده تا خرداد

از طرفي همه مي دونيم كه برنامه ازمون ها سطح متوسطي در نظر ميگيرن و هدف شان اينه كه همه قسمت هاي هر كتاب را در برنامه بذارم ، اما اگر كسي در درسي مثل شيمي فوق العاده ضعيف بود و در ترم اول درصدهاي جالبي كسب نكرده ، آيا منطقي هست با شروع نيمسال دوم آزمون ها از بهمن با تبعيت از برنامه اي مشترك خودش با غول بي شاخ و دمي مثل اسيد و باز خودش درگير كنه ؟؟!!!
      بنظرن كسي كه الان در شيمي زير ٢٠ درصد داره ، و راضي هست در كنكور بخواد ٥٠ بزنه ، بايد چه قسمت هايي را اولويت بده و بخوانه ؟

به نظرت كسي كه در رياضي كار خاصي نكرده و ابتدايي ترين مباحث را هم لنگ ميزنه ،بايد از برنامه مشتق و كاربرد مشتق نيمه دوم سال آزمونش تبعيت كنه ؟
      آيا اين مباحث پيش نيازهاي زيادي از تابع ، روابط مثلثاتي، حد و پوستگي و ... نميخوان ؟؟!!!

حالا قانع شدي ...
      بنظرت بهتر نيست برنامه هامون از الان تا كنكور بومي سازي كنيم ؟

دکتر علیرضا افشار روانشناس و استادیار دانشگاه

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دکتر راس میگن اما قلم چیو برو مث من بزار بگم
      من عمومی با قلم چی میکشم برم نتیجه ام گرفتفم یعنی اینجوری بهتر ه برام
      از اختصاصی فقط زیستو با قلم چی میرم باقی رو خودم می خونم
      باور نداری حرفمو دکتر هم تایید می کنه !!!!
      45

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام به نظرم نصفه رها کردن چیزی که از ابتدای سال شروع کردی اشتباه هست. خودموتو گول نزنیم خوندن اسید و باز خیلی به تعادل و سینتیک مربوط نیست، فیزیک پیش دو هم که تا اینجا کا من خوندمو مشاورم بهم گفته یه دنیای دیگه است و حتی اگه پیش یک رو بلد نباشیم میشه راحت یادش گرفت، زیست هم کاملا مباحثش قابل خوندنه. تنها مبحثی که میمونه ریاضی هست. ریاضی ... خدا وکیلی توی مشتق گرفتن و مسایل مشتق چقدر نیاز به حد داری؟

این بومی سازیو این حرفا الکیه..... از اول سال هی میگن بومی سازی بومی سازی... بعد وسط سال دوباره میگن کنکور از صفر بیایید دوباره بومی سازی.... این حرفا فقط بخاطر جذب مخاطب و پول در آوردنه

بهترین کاری که میتونی بکنی.....
      1. بیشتر کار کن !
      موقع انتخاب آزمون من به آزمونهای دیگه نگاه کردم ، قلمچی طولانی ترین ازمونه و خیلی دیرتر از بقیه مباحث رو تموم میکنه بنابرین بودجه آزمون هاش از بقیه به طور متوسط کمتره. شما نیمسال اولو بخاطر کم درس خوندن از دست دادی، خلاصه بگم ساعت مطالعه اتو ببر بالا!
      2. بهتر کار کن !
      میزان نتایجت روی امید و انگیزه ات تاثیر داره، میزان امید و انگیزه تو روی کیفیت کارت تاثیر داره
      درسهاتو بر اساس بودجه آزمون به بخشهای کوچیکتر تقسیم کن ، بعد بیا اون قسمت کوچیک رو خوب بخون و دست آخر پایان مطالعه ات از خودت آزمون بگیر.... چون یادته درصدت خوب میشه. مغز آدم همیشه نتایج آخر رو به خاطر میاره، مثلا تو اگر هزاربار توی دوچرخه سواری شکست بخوری ولی فقط دفعه آخر درست سوار بشی، وقتی ازت بپرسن دوچرخه سواری بلدی یا نه، میگی بلدم! بنابرین وقتی هزار بار شکست خوردی اما توی امتحانهای کوچیکی که از خودت میگیری نتیجه خوب بگیری حس خوبی پیدا میکنی، آرامش همراه با اعتماد به نفس. این امید اضافه باعث میشه کیفیت ساعت مطالعه ات بره بالا
      3.عاقل باش!
      از درسهای نیمسال اول به طور منطقی انتخاب کن و کنار درسهای نیمسال دومت مطالعه کن، این کار عقب افتادگبهاتو دریت میکنه، اما خیلی مهمه که درست و به اندازه انتخاب کنی، مثلا یهو یه جوری انتخاب نکنی که نه بتونی درس نیمسال دومتو بخونی نه درس نیم سال اولت، بودجه خیلی کمتری انتخاب کن، اصلا و ابدا هم عمومی اننتخاب نکن، البته ابن بحث انتخاب نکردن عمومی رو بر اساس حرف استادم میزنم که تا اینجای هر کار هرچی به من گفته و من انجامش دادم برام منجر به نتیجه شده. وقت برای عمومی ها هست و میشه جمعشون کرد.

4- روی خودت شرط ببند.
      اینو نمیدونم شامل حال شما هم میشه یا نه، اما من خودم و خیلی ها رو میشناسم که بخاطر این موضوع عقب افتادیم... واقعیت اینکه خیلی وقتها عقب افتادگیا بخاطر معلم هاست. من اول سال خیلی به معلم هام اعتماد کردم، همش میگفتن میرسونیم عالی کار میکنیم .... ولی همیشه سه هفته از قلم عقب بودن، تازه درس دادتشون بخور توی سرشون نه قلمچیو خوب میدادم نه مدرسه اوضاعم خوب بود. خیلی بهم ریخته بودم، اما بهم روحیه دادن و اعتماد به نفسمو بازسازی کردن از مدرسه جدا شدم و خودم شروع کردم خوندن، از زمانی که روی خودم و توانایی های خودم سرمایه گذاری کردم ترازام مرتب پیشرفت کردن و نتایجم بهتر شدن.

ببخشید طولانی شد، چندتا نکته دیگه هم به نظرم میاد ولی نمیدونم شاید خوشت نیاد دیگه نگفتم. انشالله موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من خودت برنامه بریز و پیش برو ودر ازمون ها هم شرکت کن ولی زیاد به نتیجه ازمونات توجهی نکن تا زمان ازمون های جامع ..؟ok

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوست من من دوست خودم تا قبل بهمن میانگین ترازش5200بود ولی چون ازمونا جدی نمی گرفت ازبهمن شروع کرد با ساعت مطالعه بالابآینکه مدرسه هم میرفت میگفت2میومدم از مدرسه 3شروع می کردم تا نزدیکا2شب ترازش بعد عید به6800رسید وداروسازی یزد قبول شد .فقط فقط تلاش اراده تستای کنکور سراسریم تو الویتت تون باشه بزنامه روزانه شم این بود4ساعت زیست 2ساعت عمومی ثابت ریاضی /فیزیک شیمی متناوب می خوند اتفاقا تاکید داشت که برنامه قلم چی عالیه .واگه جا می جوند از برنامه ش بیشتر می خونده وتلاششو بیشتر می کرده

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad-19 نمایش پست ها
      سلام. دوستان ... یا این که من در نیمسال اول ازمون های کانون خوب پیش نرفتم و نتونستم خودمو هماهنگ کنم و به طور کلی عقبم و فرصت جمع بندی و جبرانی رو هم از دست دادم و راه جبران کمه و نسبتا اکثر درسهای نیمسال دوم هم به نیمسال اول مرتبطه یعنی اول باید یه قسمتایی رو خونده باشی بعد بری نیمسال دوم... حالا درگیر اینم که انصراف بدم و خودم پیش برم یا نه ادامه بدم و ازمونا رو جلو ببرم؟ رفقای مشاور زحمت بکشین بگین جای من بودین چیکار میکردین؟ انصراف یا ادامه؟ چرا؟؟؟

ادامه والسلام

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن