پیدا نمیشه؟من تمامی پکیجا بازارو دارم...شیمی مهندس مهرپور فقط دومش 400تومنه اما کتاب درسی رو جوییده...عالیه...1500تست حل کرده...تومبتکران900 تست و.اسه شیمی دوم موجوده
پیدا نمیشه؟من تمامی پکیجا بازارو دارم...شیمی مهندس مهرپور فقط دومش 400تومنه اما کتاب درسی رو جوییده...عالیه...1500تست حل کرده...تومبتکران900 تست و.اسه شیمی دوم موجوده
اقا شرمنده من از دی وی دی های ونوس استفاده کردمم خداوکیلی عالیه عالییییه ولی فقط واسه اموزش بعد یه تکنیک دراه واسه فصل 1 که توهیچکتاب کمک اموزشی نیست و ابداعی خودش بوده ولی دی وی دی های فیزکیش اصلن خوب نبود راصی نبودم امسال سومم پارسال داشتم خوب گرون بود 150 تومان ..اونم رفتم کار کردم بعد اونی که دی وی دی نداشت از من بالاتر میزد هم چی به تلاش هست به نظرم مبتکران رو بشین بخون در ضمن اقاجانی شیمی حرف نداره کله مدرسه ی ما دارنش ...یاعلی

There is enough light for one who wants to see
داداش من کل مبتکران رو گشتم نبود !!!!!!!! ولی الان سوم یادم نیست ولی یه تا حدودی بهت میگم شما فکر می کنید این اقای بازرگان کلاس خصوصی اش میاد از رو مبتکران درس میگه و تموم هرچی که تو اون هست میاد میگه یه سری ازتکنیک ها رو سرکلاس هاش میگه بابا تو فکرکن یارو 30 سال داره تدریس کنکوری شیمی رو میده معلومه یه قلق های میاد دستش
تکنیک گفت اگه اعدامون 21 تا 28 باشه این میشه عدد اخری میشه واسهd .......و عدد اولی میشه واسه s
مثلا :NA23(سدیم 23) لایه ظرفیت اخرش میشه: d3 s2 .....اخه دی یه استثناهایی رو داره که کار رو خیلی سخت می کنه

اینو هم ببینید :
http://www15.online-convert.com/down...d-24a7bf21.mp4
آقای مصلایی چیزی اضافه تر از مبتکرانو نشر نمیگه!!! البته چند تا نکته میگه ولی زیاد ب چشم نمیاد
حالا اگه نظرمو میپرسی ک بخریش یا ن من میگم اگه سال سومی هستی یا پیش بخر - دلیلش هم اینه ک شاید نکات اضافه تری نگه (البته بعضی جاها میگه) اما میاد همه ی نکات موجود تو کتابارو خیلی سری ب خوردت میده - فک کن میتونی با 5 تا دی وی دیه یک و نیم ساعته کل دومتو جمع میکنی با تمام نکات حالا فک کن بخوای برا کل دوم مبتکران بخونی!!!! فک میکنی چقد وقتتو بگیره؟؟؟تصمیم با خودت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)