دوستای عزیزم اینطور که از اقای عمادی ونویدی درباره ترمیم معدل خوندم ورییس جمهور هم امضا کردن این برنامه قطعا اجرا میشه چون اگه اجرا نمیشد میگفتن قابل اجرا نیست..واین قانون مربوط به فارغ تحصیلانه نه دانش اموزان...خرداد شهریور دی 95 هرتایمی که خواستید برید واسه ترمیم فقط حواستن باشه حالا که قراره اجرا بشه از الان روزانه یه وقتی واسه نهایی بذارید مثلا زیست که میخونید یا شیمی یا ریاضی میخونید تمرینات کتاب وسوالات گذشته رو حل کنید از الان بخونید اینطوری قول میدم تار ومار کنید سوالات رو...خودم معدلم 17.33شده اما خب دوسدارم همه به یک اندازه تلاش کنن واز کنکور بهره ببرن ..خیلیا رو دیدم بخاطر این موضوع درس نمیخونن راتش دلم شکست از خدا میخوام این قانون اجرا شه وهمه ارامش داشته باشن....اما دوستای گلم اینم بدونید خیلی از معدل پایینا که میتونستن بخونن وحتی درصدای 100بزنن اما بخاطر معدل نخوندن شاید اگه ادامه میدادن میشدن شگفتی ساز...خیلی از معدل بالا ها هستن خراب میکنن پس شما دوستان میتونید با درصدای خوب جای اونارو بگیرین...درضمن برید کارنامه رتبه یک تجربی 94 رو ببینید درس زمین رو 100زده .اونایی که معدل پایینن حتما زمین بخونید اگه اثر نداشت رتبه یک نمیخوند....امیدوارم بعد کنکور امسال همه شاد باشین وپروز..یا علی دوستوت دارم