بآینکه عربی دبیرستانم همیشه20بوده ونهایی19ولی عربی تست اصلا نمی تونم ج بدم چراقواعد خوب بلدم اصلا نمی تونم خبر تشخیص بدم میشه بگید شما عربی چطور می خونید
بآینکه عربی دبیرستانم همیشه20بوده ونهایی19ولی عربی تست اصلا نمی تونم ج بدم چراقواعد خوب بلدم اصلا نمی تونم خبر تشخیص بدم میشه بگید شما عربی چطور می خونید
کتاب رو وارونه میکنیم و درجا چند تا ملق و پشت میزنیم و بعدش 20 تا دراز و نشت میریم و درنهایت 5 تا شنا میریم
اقا مرد حسابی بگیر یه کتاب خیلی سبز یا گاج بگیر تست بزن وحتما پاسخ نامشو بررسی کن، باید تست بزنی تا قلقش دستت بیاد همین ...
سلام
برای تست های ترجمه و تعریب با یادگیری تکنیک هاش تست های این قسمت رو به راحتی میتونید بزنید ...
برای تست های درک مطلب باید معنی کلمه به کلمه رو بدونید و به سوالاتش پاسخ بدین ...
برای تست های تشکیل و تحلیل و صرفی و قواعد هم که با خوندن و تست زیاد زدن مسلط میشین ...
موفق باشین
عربی به زبان ساده مبتکران بگیر ... روزی 1 ساعت بخون ازش 45 روزه خلاصش میکنی .... بعدش 60 ازمون گاج بگیر روزی 2 تا ازمون کار کن 80 به بالا تضمینی
به هر حال برای اینکه درصد خوبی از عربی بگیری باید قواعد رو خوب یادبگیری و در کنارش تست بزنی و پاسخ تست ها رو بررسی کنی و ...
اگر منبع واسه عربی نداری عربی جامع کنکور خیلی سبز غزال موسوی رو پیشنهاد میکنم
برای تست های ترجمه و تعریب حتماً از تکنیک های ترجمه و تعریب استفاده کن
موفق باشین
راستش من اصلا مشکل قواعد ندارم قواعدم عالی بلدم ایاد فیلی دارم ولی قواعد گاج سبز با عربی کامل می خونم فقط نمی دونم چرا تست نمی تونم ج بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)