من شهرم کوچیکه یه حوضه بیشتر نداریمکه این مشکلو داشته باشم اما اگه همچین کاری میکردن خودت بودیی ناراحت نمیشدی که بخاطر معدل میگن برو یه جا دیگه؟ رنگ خون کسی که معدلش 20 شده با کسی که معدلش 14 هست فرق میکنه؟ و حرف این اقایی که منشن کردم یه توهین به منه که معدلم کمه. منم معدلم کمه . خیلی از ادمای دیگه ام میشناسم که معدلشون کمه این یعنی ما بی فرهنگیم؟ نمیفهمیم کنکور یه سکوی پرتاب واسه کساییه که تلاش میکنن و اختلال در نظم به همون مقدار که میتونه سکوی پرتاب باشه میتونه زندگیشونو خراب کنه؟ واقعا چه تفاوتی داریم که باید جدا بشیم و این حس که حالا حوضه اون معدل بالاها شرایط بهتری داره و این حرفا همیشه تو ذهن اون داوطلب میمونه
هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
من تو یه شهر کوچیکم که اکثریت معدلشون تو رنج 12,13 هستش تو سالن کسی باعث شد بهم استرس وارد بشه که معدلش بالا بود و زد زیر گریه ولی هیچوقت نگفتم باید جداسازی بشه و حرف شما الان توهین به منه معدل 15یی هستش حالا بعد کنکور بیا ببینیم با غربال شدن چقدر تفاوت پیدا میکنه رتبت ممنون میشم اگه منشن نکنید
هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
شنيدم تو گلستان ي مدرسه مديرش گذاشته4 نفر دراز كشيده كنكور بدن 1 نفرشون رفته بابل روزانه 3 نفر
ديگه رفتن دندان و دارو و پزشكي در حالي ك ب غير از يك نفرشون بقيه بدون هيچ دليلي روي صندلي مثل
بقيه نبودن فاصله اون هاهم ان قدر كم بود ك ميشد ...
رسيدگي ميشه؟...

به جهنم که جدا کردن.
من خودم سال دوممه که کنکور میدم معدلم هم 18.42
بودند کسایی که با معدل 15 رتبه شدن ولی معدل 20 نتونسته زیر 10 هزار بشه.
مهم تلاش و کوشش آدمه،با این مسخره بازی ها وحاشیه نباید روحیتون رو ببازید و بدونید که سرنوشت رو خودتون میسازید و خدا در راه این سازش کمکتون میکنه
اگه واقعا تلاشتون در حد و اندازه کنکور هست و تلاش میکنید حتی با معدل پایین هم میتونید رتبه بشید و به دانشگاه دلخواهتون برسید.
نگران نباشید و توکلتون به خدا باشه که خدا خود فرموده است:
"بخوانید تا اجابت کنم"
بای بکس
خب به فرض که جدا باشه، فاز خودت چیه؟اولا که ازمون ورودی دانشگاه های خودشونه. میخواهی بخواه نمیخواهی نخواه. کسی که اون روز میره سر جلسه تمام فکر و ذکرش اون دفترچه ایه که توی اون پلاستیک بغل دستش قرار گرفته و فکرش اینه که چه جوری اون پلاستیک رو باز کنه و چه درصدایی بزنه، بعد تو به فکر اینی که معدل اطرافیات چقدر هست؟تمام چیزایی که تو ازمون وجود داره ش فکر شده و روان سنجی شده حتی اسم کسانی که میرن دستشویی هم می نویسن. به چه چیزایی گیر میدید خداوکیلی.بشین درستو بخون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)