X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 104
    1. Top | #76
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atefe_os نمایش پست ها
      من دوستم رتبه 190 و خورده یی کشوری بود میگفت عمومیارو 10 دقیقه زودتر تمام کرد بعد شروع کرد بیسکوییت خوردن و هی سر و صدا با پوسته بیسکوییتش کسی که هم معدلش بالا بود هم رتبه ی کنکورش خوب بود پس این ربطی به معدل نداره... و شما به این فکر کردی چه تاثیری داره واسه اون درصدی که معدلشون کم بوده اما الان میخوان جبران کنن داره؟ نه چون فقط خودتو میبینی
      کنکور یه مرحله یی از زندگیه یه چیزه بزرگتری هم وجود داره به اسم انسانیت که من توی این طرح غربالگری و طرفدارای این طرح نمیبینم
      بابا چرا جو زده صحبت میکنید؟؟؟ اینکه غربال بشن، چه تاثیری رو روحیه اونی ک معدل ضعیفی داشته داره آخه؟؟؟؟ مگه بچه سه ساله ان ک رو روحیه شون تاثیر بزاره؟

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir76hossein نمایش پست ها
      بابا چرا جو زده صحبت میکنید؟؟؟ اینکه غربال بشن، چه تاثیری رو روحیه اونی ک معدل ضعیفی داشته داره آخه؟؟؟؟ مگه بچه سه ساله ان ک رو روحیه شون تاثیر بزاره؟
      من شهرم کوچیکه یه حوضه بیشتر نداریمکه این مشکلو داشته باشم اما اگه همچین کاری میکردن خودت بودیی ناراحت نمیشدی که بخاطر معدل میگن برو یه جا دیگه؟ رنگ خون کسی که معدلش 20 شده با کسی که معدلش 14 هست فرق میکنه؟ و حرف این اقایی که منشن کردم یه توهین به منه که معدلم کمه. منم معدلم کمه . خیلی از ادمای دیگه ام میشناسم که معدلشون کمه این یعنی ما بی فرهنگیم؟ نمیفهمیم کنکور یه سکوی پرتاب واسه کساییه که تلاش میکنن و اختلال در نظم به همون مقدار که میتونه سکوی پرتاب باشه میتونه زندگیشونو خراب کنه؟ واقعا چه تفاوتی داریم که باید جدا بشیم و این حس که حالا حوضه اون معدل بالاها شرایط بهتری داره و این حرفا همیشه تو ذهن اون داوطلب میمونه

هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم

3. Top | #78
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها

اولا چند تا دیگه مثال میتونی بزنی؟2تا؟3تا؟10تا؟ ولی من 100تا حد اقل میتونم بگم
      دوما هیچ انسانیتی حالیم نیست وقتی کسی برای 12 سال جون کندنم ارزشی قائل نیست
      سوما شعار دادن خیلی راحته

چهارما یه سال از عمرم واسه خاطر اینا به هدر رفت پس هر وقت یه سال به خاطر اینا پشت کنکور موندی بیا حرف بزن
      من تو یه شهر کوچیکم که اکثریت معدلشون تو رنج 12,13 هستش تو سالن کسی باعث شد بهم استرس وارد بشه که معدلش بالا بود و زد زیر گریه ولی هیچوقت نگفتم باید جداسازی بشه و حرف شما الان توهین به منه معدل 15یی هستش حالا بعد کنکور بیا ببینیم با غربال شدن چقدر تفاوت پیدا میکنه رتبت ممنون میشم اگه منشن نکنید

هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم

4. Top | #79
      x 3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      شنيدم تو گلستان ي مدرسه مديرش گذاشته4 نفر دراز كشيده كنكور بدن 1 نفرشون رفته بابل روزانه 3 نفر

ديگه رفتن دندان و دارو و پزشكي در حالي ك ب غير از يك نفرشون بقيه بدون هيچ دليلي روي صندلي مثل

بقيه نبودن فاصله اون هاهم ان قدر كم بود ك ميشد ...
      رسيدگي ميشه؟...

5. Top | #80
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      مخالفت با جدا کردن کسانی که دارای معدل بالا و کسانی که معدل پایینی دارا میباشند در حوزه های امتحانی کنکور .

حالا جدا واسه شما چه فرقی داره؟

6. Top | #81
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط x 3 نمایش پست ها
      شنيدم تو گلستان ي مدرسه مديرش گذاشته4 نفر دراز كشيده كنكور بدن 1 نفرشون رفته بابل روزانه 3 نفر

ديگه رفتن دندان و دارو و پزشكي در حالي ك ب غير از يك نفرشون بقيه بدون هيچ دليلي روي صندلي مثل

بقيه نبودن فاصله اون هاهم ان قدر كم بود ك ميشد ...
      رسيدگي ميشه؟...
      تو این مملکت دنبال رسیدگی نباش

7. Top | #82
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان منبع این خبر و بحث ها چیه؟
      لینکی چیزی دارین که در این مورد گفته باشه؟

8. Top | #83
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jus_pl9 نمایش پست ها
      من از این چیزا باکی ندارم از الان تو روحه هر چی دانش ازادو دولتی یا مفته
      میرم تست میزنم گور با باشون خودم معدلم پایین سنم بالا و سابقه کنکورم ندارم اصلا رتبه ندارم
      ولاه من قدرت مند ترین بشر تاریخم
      ولاه تو جلو دره این دانش ازادیها میرم تست میزنم تو خیابون تست میزنم تو مستراحم تست میزنم به کتب خانه هاکه دارند توش بچ پچیکنند میرم تست میزنم
      من مثل بمب اتم هستم
      من توی این عرصه از بمب اتم استفاده میکنم
      معدل پایین بالا متوسط 18 ساله وهمه همه را با هم منفجر میکنم
      دمت گرم برادر . از این روحیت خوشم امد . بعضی ها بدنبال تخریب چنین روحیه هایی هستن تا خودشون رو برتر نشون بدن . ولی چنین نخواهد شد . همه و همه تکرار میکم همه و همه به خواست خدا و تلاش میتونن موفق بشن . حالا هرچند کسایی بخوان سنگ بندازن .

9. Top | #84
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به جهنم که جدا کردن.
      من خودم سال دوممه که کنکور میدم معدلم هم 18.42
      بودند کسایی که با معدل 15 رتبه شدن ولی معدل 20 نتونسته زیر 10 هزار بشه.
      مهم تلاش و کوشش آدمه،با این مسخره بازی ها وحاشیه نباید روحیتون رو ببازید و بدونید که سرنوشت رو خودتون میسازید و خدا در راه این سازش کمکتون میکنه
      اگه واقعا تلاشتون در حد و اندازه کنکور هست و تلاش میکنید حتی با معدل پایین هم میتونید رتبه بشید و به دانشگاه دلخواهتون برسید.
      نگران نباشید و توکلتون به خدا باشه که خدا خود فرموده است:
      "بخوانید تا اجابت کنم"
      بای بکس

10. Top | #85
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arian_GNTC نمایش پست ها
      به جهنم که جدا کردن.
      مهم تلاش و کوشش آدمه،با این مسخره بازی ها وحاشیه نباید روحیتون رو ببازید و بدونید که سرنوشت رو خودتون میسازید و خدا در راه این سازش کمکتون میکنه
      اگه واقعا تلاشتون در حد و اندازه کنکور هست و تلاش میکنید حتی با معدل پایین هم میتونید رتبه بشید و به دانشگاه دلخواهتون برسید.
      "بخوانید تا اجابت کنم"
      احسنت . موافقم باهاتون

11. Top | #86
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      معدل بالا اوردن کاراسونیه مرداونه که درصدای بالایی توی کنکوربیاره

12. Top | #87
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arian_GNTC نمایش پست ها
      به جهنم که جدا کردن.
      "بخوانید تا اجابت کنم"
      ترازت چنده

13. Top | #88
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب به فرض که جدا باشه، فاز خودت چیه؟اولا که ازمون ورودی دانشگاه های خودشونه. میخواهی بخواه نمیخواهی نخواه. کسی که اون روز میره سر جلسه تمام فکر و ذکرش اون دفترچه ایه که توی اون پلاستیک بغل دستش قرار گرفته و فکرش اینه که چه جوری اون پلاستیک رو باز کنه و چه درصدایی بزنه، بعد تو به فکر اینی که معدل اطرافیات چقدر هست؟تمام چیزایی که تو ازمون وجود داره ش فکر شده و روان سنجی شده حتی اسم کسانی که میرن دستشویی هم می نویسن. به چه چیزایی گیر میدید خداوکیلی.بشین درستو بخون.

14. Top | #89
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atefe_os نمایش پست ها
      من تو یه شهر کوچیکم که اکثریت معدلشون تو رنج 12,13 هستش تو سالن کسی باعث شد بهم استرس وارد بشه که معدلش بالا بود و زد زیر گریه ولی هیچوقت نگفتم باید جداسازی بشه و حرف شما الان توهین به منه معدل 15یی هستش حالا بعد کنکور بیا ببینیم با غربال شدن چقدر تفاوت پیدا میکنه رتبت ممنون میشم اگه منشن نکنید
      دوست عزیز امسال هم غربال شده بود در صورتی ک روز کنکور، هیچ کس اصن متوجه نشد ک غربال شده

15. Top | #90
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نشنیده بودم...
      ولی خب جدا بکنن هم فرقی نمیکنه...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن