خیلی تشکرررررر
1.
چندواحد درسیتو افتادی؟ این ترم 3 واحد ریاضی مهندسی(کل کلاس با 5و6 انداخت)
2.حست از باس شدن اخرین امتحانت چیه؟خخخخ حس پروازززز نابود شدم این ترم با پروژهاش
3.مارک عینکت چیه؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخخخ من که مارک عینکم ماتریکس بود از تورا اصلا نمیشد خوند بهت میگم چه شکلی خوندیش میگی همینجوری کپی کردم
4.مصرع دوم شعر زیر رو بوگو
خوشا شیراز و وصف بی مثالش..............نامرتتتتت گفتم مشاعره نههه بعد کلی وقت جوابشو گفتم که کاش نمیگفتم
5.چقد سادیسمی هسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخ خیلیالبته کمتر تو
مخصوصا اهنگ باصدای بلند بخونم وتایپ کنم
6.حاضری دوباره بریم یه گروهی نقش هووتو بازی کنم؟؟نععع!!! دختره فحشم میداد میگفت چرا رفتی هوو اش شدی تو هم همچین رفتی تو نقش هرچی میگم مهدیه اینا چیه میگی اصلا انگار نه انگار!!! دیگه دیدم بیشتر بمونم فحشی نیس که ندهند بهم لفت دادم بااونقیافت
7.اینارو تو یه کلمه توصیف کن
هووجونتتتت بلای جون
شوشودی دکتر محرمه
غاطی جوشششش
اجووو فضول خودتی
چش بق افغانیخخخخخخخخخ سارااااا
کمد معتی
مه نازی مهربوووووون
الی دوست داشتنی
شادی عکاس
8.نظرت راجب لباس minimut??????????![]()
ازپیجش یچی یاد گرفتم اینکه لباس سرباز به رنگ های سبز و نارنجی وبنفش و.... هست فقط دوتا رنگ صورتی وزرد نداره قرار شده بگیره بذاره
9.اگه ازت بخام موهاتو مث سبیده بزنی .........میزنیییییییی؟؟؟؟؟؟؟عمرااااااااا
10.عشاقتو نام ببرسلطانی- مهدی نقوی(یه شعر گفته درباره محدثه عالیه خخخخ) - حسینی -
- دیگه یادم نمیاد
11.اون یار شیرینننننننن اون یار با ناااااااااااااااااااز کیهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منمممممممممممم
12.تو که جز مهر و محبت چیزی نداری چرا شارجات هیچوقت گیرت نمیاد؟؟؟؟؟خخخخخخخخخ حتما باید بروم میوردی؟؟؟؟؟ خدایی تاحالا از هیچکی جز مسود نتونسم شارج بگیرم اونم شیرینی قبولیش بود
13.شبای بروژه چطور میگذشت؟؟؟؟؟سه روز در هفته بود دیه؟؟![]()
نخیرا کلا پنج روز شد بااونقیافاتوووووون
14.تو اذیتای گروهیت چقد فحش نوش جون کردی؟؟؟؟؟؟؟خعلیییییی مخصوصا وقتی تو میگفتی هووت شدم دختره ول کن نبود
15.فرق اوسکول و شاسکول چیه؟ شاسکول بدتره اسکول
16.چشم لوچ رو تعریف کن.........با ذکر مثال خخخخخخخخخ این شکلیمثال بارزش شوشودی
17.ضایع ترین کاری که کردی چیه؟ اومدم سوار اتوبوس ها دانشگاه بشم بیام اصفهان همچنان هم داشتم حرف میزدم بعد دیگه فکر میکردم بعد سه ترم میدونم میله اتوبوس کجاس ، بعد من اومد میله اتوبوس رو بگیرم یقه کت یه پسرا رو گرفتم وقتی تو دستم جمع شد برگشتم تازه فهمیدمممممم خعلی زشت بود کلی خجالت کشیدم فقط دعا میکنم منو یادش نباش
18.فلجممممم کوووو که گفتی شفا بیدا کرده؟؟؟؟؟؟؟؟خو بااون حرکاتی که کردی فلجت دید اون درصد خوب شدنش که نابود شد هیچی بدترم شد
19.این اخریم یه خط سفیده میدمش به خودت هرچی دوس داشتی بوگو
تابستون امسال خیلی عالی بودعاشق تفاهم بینمون ینی حرفامون یکیه
باتشکر از خودم بخاطر سوالام
زشتی رنگ سوالا هم به خوشگلی خودتون ببخشین رنگاش زشته تقصیر من نیس خخخخخخخخ
فقط دارم براتون![]()