سهمیه چقد قشنگه ایشالا مبارکم باد
من که خودمم میگم بی عدالتیه ولی خب همین بی عدالتیش قشنگش کرده. اونایی که حسودی میکنین حسرت بخورید. چون کار ما خیلی خیلی راحت شده.
سهمیه چقد قشنگه ایشالا مبارکم باد
من که خودمم میگم بی عدالتیه ولی خب همین بی عدالتیش قشنگش کرده. اونایی که حسودی میکنین حسرت بخورید. چون کار ما خیلی خیلی راحت شده.
جون مردم چیزی نیست که مسخره بازی و شوخی سرش بشه
کسی که تا حالا زیست نخونده حق نداره بره پزشکی من دیدم کسی رو که تا حالا دو خط زیست نخونده و الان داره پزشکی میخونه
کسی حق نداره پول ملت رو حروم کنه
پول بنیاد شهید از کجا میاد بابات میده؟ پولیه که واسه همه مردمه ولی متاسفانه بابت کسایی مث تو حروم میشه
سهمیه نباید جایگزین جون کندن بقیه باشه
دوستم سهمیه جانبازان داشت 30000 رتبش بود الان داره خواجه نصیر میخونه (رشتش فکر کنم مکانیک بود)
ولی یکی دیگه باید جون بکنه تا 500 بشه و تازه لب مرز باشه و استرس داشته باشه که آیا اون رشته ودانشگاه قبول میشه یانه
با چه زبونب بگم اره این بی عدالتیه حق مردم رو میخوریم و با جون مردم بازی میکنیم. برید هر کاری که از دستتون بر میاد بکنید. اینقدم حسرت بخورید که بترکید. یه نفر الان داره سخت درس میخونه ولی من الان پای فیلم دارم تخمه میشکنم. اونوخ اون معلوم نیس بینم قبول شه یا نه ولی من اخر سر هرچی بخوام قبول میشم. من دیگه حرفی ندارم.
اتفاقا پدر بنده ازاده هستن. به هیچکی ربط نداره که من دین و وجدان داشته باشم. شما فعلا حسودی کنید و حسرت بخورید. بااااااااای
حسودی امثال تو رو نمیکنم چون اولا اونقدری شعور و عقل دارم و تلاش کردم که رتبه گدایی نکنم
حسرت اون پولی رو میخورم که میتونست به یک نیازمند که واقعا تلاش میکنه و فقط به خاطر وضع مالیش نمیتونه درس بخونه رو میخورم که به خاطر بعضیا بر باد میره
البته من منکر این نیستم که خیلیا هم هیتن که سهمیه دارن ولی تلاش میکنن و واقعا خوب میخونن
پولی که واسه اونا خرج میشه نوش جونشون بشه
ارزش داره
من خودم سهمیه ندارم اما دوستان لطفا درک کنید اون بچه ای که پدرش برای حفظ میهن خودش رفته جبهه و جانباز یا شهید شده یه فرقی باید باشه تا بچه ای که پدرش سالم بوده ... این سهمیه ی کنکور واقعا باید برای فرزندان و خود جانبازان در نظر گرفته بشه...
کدوم عقل و منطق و عدالتی قبول میکنه یکی که یک خط زیست نخونده الان داره داروی تبریز میخونه
همون جانباز واسه عدالت رفت جونش رو کف دستش گرفت
این عدالته؟
این انصافه؟
بازی با جون مردم سهمیه سرش میشه؟
مگه همون شهید یا جانباز به خاطر مردم جون نداد؟
خب اینکه حالا بچش بیاد و با جون مردم بازی کنه کجاش عدالته؟
اگه میخوان به اونا امتیاز بدن خب تو زمان تحصیل تو دبیرستان و ابتدایی هواشون رو داشته باشن و بهترین امکانات و کتاب ها و معلم هارو بدن تا بخونن نوش جونشون گوارای وجودشون تازه کمشون هم هست
اولا هفتاد درصد دوما تراز اخرین نفر مهمه که قبول شده
در ضمن هر حکومتی برای کسایی که براش موندنش فداکاری کردن یه مزایا قاعله این کمترین کاری که برای جانبازا و بچه هاشون میکنه تو می فهمی بابا من یه کلیه ندارم می فهمی تمام بدنش ترکشه می فهمی همیشه بخاطر چیزایی که تو جنگ دیده عصبیه می فهمی امکان داره سرطان مغز و استخوان بگیره می فهمی بله بابا منم می تونست عینه بابات نره جنگ اما غیرت داشت رفت برای کشورش جنگید حالا کشورش باید جبران کنه
به نگر من؛ فرزندان شهدا و جانبازان؛ خیلی حقشونه !
چرا...؟ کسی نمیتونه در گرمای دیوانه کنند خوزستان؛ یک ساعت ! یه اسلحه
ژ3 رو بدلیل داغ شدن بی حدش ! دستش بگیره...
بعد حالا یه سهمیه برا خانواده قهرمانان میهن؛ زیاده...؟
بگذریم...!
در بحث دولتی زیاد تاثیرش در اون حد نیست که از 40هزار بیاد 2هزار مثلا !
ولی من یه فامیلی دارم تو آزمون آزاد؛ 60هزار شد !
معادل شد با 200 ! و حقوق تهران جنوب قبول شد !
خودش میگفت و بنده بی تقصیرم...
راست و دروغش؛ با خودش !
حکایت ما جاودانه شود
اهل کجایی تا با همون زبون بهت بگم اره بی عدالتیه. عجب ادمی هستی ها. من هزار باره دارم میگم اقا جان این سهمیه ما بی عدالتیه و حق بقیه رو میخوریم. تازه توی دوران تحصیل هم بهمون امتیاز میدن. یه نامه از بنیاد شهید میبری واسه موسسه ها اونا هم همه چی رو رایگان در اختیارت میزارن. خب شما که اینقد نگران بی عدالتی هستی و غیرت داری یه کاری کن تا این قانون برداشته بشه. باباهای ما اون زمان غیرت داشتن و رفتن رفتن واسه بی عدالتی جنگیدن. حالا شما هم اگه میتونی یه کاری کن تا این بی عدالتی از بین بره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)