سلام دوستان..میخواستم ببینم ازمون های بیوماز چقدر هست هزینه ی ثبت نامش!!یعنی کلا چند تا ازمون هست و روی هم چند در میاد؟؟؟و این که نظرتون درباره ی ازموناش چیه/؟؟کسی تاحالا دیده!!می ارزه بخریم یا نه؟نظرتون چیه؟؟یه قیمت هم بهم بدین![]()
سلام دوستان..میخواستم ببینم ازمون های بیوماز چقدر هست هزینه ی ثبت نامش!!یعنی کلا چند تا ازمون هست و روی هم چند در میاد؟؟؟و این که نظرتون درباره ی ازموناش چیه/؟؟کسی تاحالا دیده!!می ارزه بخریم یا نه؟نظرتون چیه؟؟یه قیمت هم بهم بدین![]()
فک کنم اگه از این آزمون تا آخریشو ثبت نوم کنی با تخفیف صد و نود درمیاد....نکته تخیلی خیلی داره!!...ضمن اینکه غلطم داره تو آزموناش.....تنها نکته ی مثبتش جمع بندیاییه ک تو پاسخ نامشون میذارن...
فک کنم عادیش 10 تومنه جمع بندیاش نوزده.....بیخودی سوالاشونو با ی مشت نکته تخیلی و گاها غلط پیچوندن،در نگاه اول آدم فک میکنه بابااا اینااا چقدر شاااخن!!!...ولی اصن اینجوری نیست...گفتم ک فقط پاسخ نامه هاشون خوبه...میتونی یکیشو آزمایشی شرکت کنی ببینی چجوریاس...
دونه دونه که زیاد در میاد برات
جمع بندیاش پر حدول و درسنامس برا جمع بندی
من جمع بندیای پارسال گذاشته بودم رو سایتم که از ماز اومدن گفتن بردارین منم ورداشتم
دیگه خودم نشسم تمام نکات و جدولا رو تایپ کردم که کسی نتونه گیرم بده.بزودی میذارم تو همین انجمن
حسن آزمونش اینه که رتبه برترا توش هستن...![]()
ب نظرم آزمون آنلاین تخته سیاه خیلی بهتره...تازه رایگانم هست^__^...دومیش جمعه ی همین هفتس...9 شب...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)