There is enough light for one who wants to see
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
شما میری آمپول تزریق میکنی سندی داری که پیامبر حلالش کرده باشه؟ شما آیه و حدیث از پیامبر داری که تصویربرداری به روش اشعه ایکس حلال باشه ؟؟ حتما باید پیامبر حدیث میگفت که پیوند اعضا حلال هست؟؟ همین اینترنتی که باهاش داری تاپیک رو خراب میکنی کجای اسلام گفته شده که حلال هست ؟؟
در اسلام اصل همه چیز بر برائت هست مگر ایکه چیزی حرام شده باشه.
اهل سنت نمیتونن بگن که پسرعموی پیغمبر آدم خوبی نبوده! شما اگه جانشینی پیغمبر رو از حضرت علی بگیری چیزی ازش نمیمونه. همین که میگی اهل سنت امیرالمومنین رو قبول ندارن یعنی یا نمیدونی امیر یعنی چی یا با مومن آشناییت نداری
یعنی چی « یعنی چی » داش سعید؟ ( شوخی )
آره داداش ، برای اطلاعات بیشتر به این لینک یه سر بزن داداش
آیا تغییر جنسیت، تغییر در خلقت خدا نیست؟ - گنجینه پاسخها - اسلام کوئست - مرجعی برای پاسخگویی به سوالات دینی، اعتقادی و شرعی
یه سوال؟
شما اگه یه روزی هواپیمایی که تولید کردی و خودت هم داخلش نشستی در حال سقوط باشه حسین و ابولفضل و علی رو صدا میزنی یا ابوبکرو عثمان رو ؟
نمیگم سنی بودن بده ها. هرکی دلش میخواد سنی باشه ولی من شیعه هستم. اگر دارم میگم در شیعه حلال هست به این خاطر هست که اکثر فقها نظرشون این بوده و هست. حالا اگه برادرای اهل سنتمون نظر دیگه ای دارن میتونین با خودشون در این مورد بحث کنین ولی من اعتقاداتم بر مبنای فقه شیعه دوازده امامی هست.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش توسط a.z.s : 21 دی 1394 در ساعت 18:57
چشم داداش سعید . اعصاب نمیذارن که .
بله شیخ خودشون اعتراف کردن ! http://forum.konkur.in/thread35274-5.html#post695902
There is enough light for one who wants to see
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)