خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشکل همه آدم ها !!

سلام
      یه سوال خیلیی مهم داشتم
      همه ی آدم ها میل ذاتی به موفقیت دارن . مثلا ما کنکوری ها تقریبا بیشتر ما برنامه ریزی اصولی را می کنیم ولی ...
      ولی زمانی به بن بست می رسیم که با چند تا سوال حفظی بلند و پشت سر هم مواجه میشیم و یا چندتا سوال تحلیلی مثل ریاضی که خیلی وقت گیر و سخت هستند دو تا حس در ما ( کنکوری ها ) نمود میکنه : اولی : حس کم آوردن و دومی : حس ضیق وقت و نتیجه نامطلوب در آینده
      ولی راهکار منطقی و قابل اجرا بدون از احساسات و... بنظرتون چیه ؟؟؟؟!!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینکه بدونی این حس واسه همه رقیبات وجود داره .... و حداقل سر جلسه کنکور بیخیالش بشی....!!!!

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ajmad2022 نمایش پست ها
      سلام
      یه سوال خیلیی مهم داشتم
      همه ی آدم ها میل ذاتی به موفقیت دارن . مثلا ما کنکوری ها تقریبا بیشتر ما برنامه ریزی اصولی را می کنیم ولی ...
      ولی زمانی به بن بست می رسیم که با چند تا سوال حفظی بلند و پشت سر هم مواجه میشیم و یا چندتا سوال تحلیلی مثل ریاضی که خیلی وقت گیر و سخت هستند دو تا حس در ما ( کنکوری ها ) نمود میکنه : اولی : حس کم آوردن و دومی : حس ضیق وقت و نتیجه نامطلوب در آینده
      با سلام
      یکی از مشکلات مهم در سر جلسه آزمون همین موضوعه خوب حالا چی کار کنیم؟
      1)اینو بدونین اون سوال برای همه سخته نه فقط شما
      2)قرار نیست به 100 درصد همه سوالا جواب بدین
      3)به خودتون امید بدین که شاید چند سوال بعدی اسون باشه و بتونین به راحتی جواب بدین
      4)در وهله اول سعی کنید از این سوالات عبور کنید(تکنیند ضربدر دایره)
      5)در صورتی که اینجور سوالا در یک درس برای شما بیشتر احساس میشه سعی کنید اون درس را در اخر جواب بدین
      6)تمرین و درس زیاد در خانه اکثرا باعث جلوگیری میشه(خودتو بسنج قبل از اینکه ینجیده بشی)
      7)اینو بدون همه نوع سوال هست(در 3 سطع شوار ساده و متوسط)
      خلاف قوانین.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ajmad2022 نمایش پست ها
      سلام
      یه سوال خیلیی مهم داشتم
      سلام
      چقدر از این احساس های استرس زا بدم میاد!!!
      به نظر من اول بهتره ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب رو بگین!
      دوم اینکه طراحان عزیز وقت خوندن از روی سوالات رو قطعا در نظر گرفتن شما اگر توی همون سوالات بلند درست منظور سوال رو فهمیده باشید به نظرم نصف بیشتر راه رو طی کردین !
      سوم اینکه میوتونید فعلا اون ها رو کنار بذارید و بقیه ی سوالات رو جواب بدین،حتی اونایی که نفرات اول کنکور میشن همه ی درساشون رو صد درصد نمی زنن!
      درپناه حق

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa77 نمایش پست ها
      سلام
      چقدر از این احساس های استرس زا بدم میاد!!!
      به نظر من اول بهتره ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب رو بگین!
      دوم اینکه طراحان عزیز وقت خوندن از روی سوالات رو قطعا در نظر گرفتن شما اگر توی همون سوالات بلند درست منظور سوال رو فهمیده باشید به نظرم نصف بیشتر راه رو طی کردین !
      سوم اینکه میوتونید فعلا اون ها رو کنار بذارید و بقیه ی سوالات رو جواب بدین،حتی اونایی که نفرات اول کنکور میشن همه ی درساشون رو صد درصد نمی زنن!
      درپناه حق
      مورد دوم رو مطمئنی ؟
      اگه طراحا حواسشون به زمان بود که زمان پاسخ گویی به سوال کنکور توی سال 70 و 95 یه فرقی میکرد ...
      البته طراحا همشون کلاس برگذار میکنن که یه روش ها و تکنیک های خاصی دارن که فقط خودشون تو ایران بلدن و شاگرداشون ...
      کلا کنکور شده فقط سود جویی بعضی ها .......... خیلی دور شدم از موضوع اصلی

خودم با این جمله از دوستمون که گفت قرار نیست 100 بزنیم بیشتر موافقم ......

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.mj Nabavi نمایش پست ها
      مورد دوم رو مطمئنی ؟
      اگه طراحا حواسشون به زمان بود که زمان پاسخ گویی به سوال کنکور توی سال 70 و 95 یه فرقی میکرد ...
      البته طراحا همشون کلاس برگذار میکنن که یه روش ها و تکنیک های خاصی دارن که فقط خودشون تو ایران بلدن و شاگرداشون ...
      کلا کنکور شده فقط سود جویی بعضی ها .......... خیلی دور شدم از موضوع اصلی

خودم با این جمله از دوستمون که گفت قرار نیست 100 بزنیم بیشتر موافقم ......

وااااا منم که همینو گفتم!!
      خودم توی یه کتابی خودم که بیشتر دانش آموزان فکر می کنن که برای خوندن از روی سوالات طراحان زمان رو درنظر نگرفتن !!
      بعدشم کنکور میدان رقابت،هر کسی سرعت العمل بیشتری داشته باشه برنده میشه!

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa77 نمایش پست ها
      وااااا منم که همینو گفتم!!
      خودم توی یه کتابی خودم که بیشتر دانش آموزان فکر می کنن که برای خوندن از روی سوالات طراحان زمان رو درنظر نگرفتن !!
      بعدشم کنکور میدان رقابت،هر کسی سرعت العمل بیشتری داشته باشه برنده میشه!
      من که تو روخونیم ضعیفم دیگه حق رتبه برای پزشکی رو ندارم ؟!!!

الان یکی میاد تیکه میندازه تو تا وقتی اینجایی فکر پزشکی رو هم نکن ...... خوب منم به اون که اینو میگه حق میدم !!!!!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن