من به هیچ وجه چنین برداشتی از کتاب نمیکنم...میشه اشاره کنید کجای کتاب این جمله رو تایید میکنه؟
وقتی نوشته "در انتخاب گسلنده عملا جمعیت به دو گروه تقسیم میشود که البته این دو گروه توانایی آمیزش با هم را دارند" منظور این نیست که این نوع آمیزش زیاد میشه...اتافقا به مرور داره کم میشه تا جایی که میرسه به اشتقاق گونه ها و اصلا نمیشه که انجام بشه
نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
ویرایش توسط naeema : 15 تیر 1395 در ساعت 15:08
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
فک کنم شماره سه رو اشتباه کنی!طبق گفته کتاب بسیاری از سیانو باکتری ها میتوانند نیتروژن را تثبیت کنند.یعنی علاوه بر کربن دی اکسید نیتروژن رو هم تثبیت میکنن.متن دقیق نشر دریافت هم اینو گفته:
آنابنا:منبع الکترون آن آب است هم تثبیت کننده Co2 و هم N2 است.
بابت نکات جالب و خفنی هم ک قرار دادی ی دنیا سپاس![]()
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
سلام دوستان محترم
اگر میشه میتونید بگید این جمله درسته یا غلطه ؟ ممنون
همواره پس از ورود ماده ی آلرژن به یدن پادتن توسط پلاسموسیت اولید میشود و این پادتن به ماده ی آلرژن متصل میشوند. @mohamad.b
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
ویرایش توسط MohammadMahdi14 : 25 شهریور 1395 در ساعت 13:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)