ببخشید فکر کنم شما نمیتونی واسه ترمیم معدل اقدام کنی چون رشتت ریاضیه ولی کنکور تجربی میخوای بدی درست میگم؟
شما که برای دیپلم مجدد فقط شب امتحان میخونی اگه هیمنجوری راه بدنت به دانشگاه بازم چیزی نمیشی. البته ببخشید رک گفتما.
من برای دیپلم مجدد اقدام کرده بودم کلی درس خوندم فقط فیزیک رو نخونده بودم که اونم با مدیر حوزه هماهنگ کردیم که برام تقلب رسوند.
بستگی داره از کدوم دید به کارت نگاه کنی...
حرکت بزرگی انجام دادی...اینو خودت هم از دیدن افراد دیگه تو حوزه امتحان نهایی متوجه شدی...
کسایی که با 40سال سن تازه اومدن دیپلم بگیرن...کسایی که دو ساله هنوز نتونستن امتحاناشونو پاس کنن...
ولی تو چی...!؟
میتونم به جرات بگم شاید اندازه انگشتای یک دست باشن کسایی که میخوان به نیت حذف تاثیر منفی معدلشون دیپلم شرکت کنن...
اولا بهتره خدا رو شکر کنی که قبول شدی تا به اینجا و نمرات اختصاصیت هم عالی شده...به خاطر این هوش ممنون خدا باش...
دوما وقتی اختصاصیت بهتر شده جای هیچ نگرانی نیست...جبران اختصاصی ها سخته...عمومی رو با تلاش بیشتر میتونی نتیجه ی بهتر بگیری...
سوما تو انتخاب کردی...اشتباه گذشتتو پذیرفتی و برای جبرانش تلاش کردی...این یعنی حس مسیولیت پذیری که از خیلی چیزهایی که فک میکنی اصلی هستن,اصلی تره...
جای ناامیدی نیست...همینطور جایی باری خداحافظی نیست...
اونم این زمانی که خیلیا دارن ناامید میشن کم کم و درسو ول میکنن و حالا حالا هم به درس خوندن بر نمیگردن!
اونم این زمانی که 6ماه تا کنکور باقی مونده...
تو یک شبه میخونی و اختصاصی هات عالی میشه...
6ماه نباید زمان کمی باشه...
ناامید نباش...
ویرایش توسط Mr.Hosein : 20 دی 1394 در ساعت 18:28
راه چاره دیپلم سوم هست ولی شما تمام تلاشت رو واسه کنکور امسال بکن بهتر از ناامیدی و نخوندنه برو خدا رو شکر کن که یه راه چاره داری .انسان با امیدواری به یه جایی میرسد .
ویرایش توسط bahman seraj : 20 دی 1394 در ساعت 18:31
ویرایش توسط drmoslem : 20 دی 1394 در ساعت 18:38
من که تقلب نکردم
بعد نظر من اینه هر که زرنگ باشه تقلب باشه هیچ موردی نداره اون نون زرنگیشو خورده
تازه این ادم هایی که جانماز اب میکشن از بقیه بدتر هستن
یه دوست تو دانشگاه داشتیم این رو تو 4 سال به بقیه نشون داد
الان مشکل جامعه ما هم همین ادم هایی هستن که ادعا دارن ولی هیچی نیستن جانماز اب میکشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)