خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 57 از 57
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.mj Nabavi نمایش پست ها
      خوب وقتی جسمیه که دیگه به جنبه ربطی نداره ........ سر تفریح هم که شده باید یه بار بخورم ..... یکی از دوستان توی همین انجمن گفت که 1 بار خوردنش اعتیاد نمیاره .... درسته ؟
      والا خودم در شبانه روز 12 ساعتشو میخونم البته وقتی که مخم نمیکشه داغ میکنم از سر اجبار میخورم

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      امان از دست این اعتماد به نفس پایین من تا دوم دبیرستان همش جیم میزدم از مدرسه دیگه همه قطع امید کرده بودن ازم دست به کاری نبود که نزده باشم !! البته نه از اون بی حیاییا !! سال سوم ترم اولش نشستم خوندم فک کنم بیشتر نمره هام بیست شد با چندتا نونزده فقط یه فیزیک چون معلم با کلاسمون لج کرد نمره نداد که اونم تو کلاس دوم شدم ولی امان از ترم دوم دوستام اینقد اذیتم کردن و از درس دورم کردن که درس ول شد دیگه همش ول شدم قبل امتحان نهاییا روزای قبلش ول میچرخیدم !! درصورتی کارم راحت تر از بقیه بود فقط نیاز بود کتابو یبار درست بخونم تا یادم بیاد چون قبلا یکم پیش زمینه داشتم خلاصه گند زده شد به نهاییام کتبیم شد هیفده و خورده ای ... کلا از درس باز شدم امسالم اول سال اومدم به خودم بیام باز شروع کنم زیستو شروع کردم تو ازمونا 70-80 زدن (البته همیشه ریاضی فیزیکم صفر میزارم) باز دوستام روش قبلیشونو به کار گرفتن الانم هر روز بدتر از دیروز میشم ول تر ... من خودم از اولش هدفم علوم ازمایشگاهی اینجور چیزا بود کلا بلند پرواز نیستم به قول شما اعتماد به نفس ندارم اما همه میگن تو هرچی بخوای میتونی قبول بشی فقط باید خودتو باوز داشته باشی .. اما نیست اون اعتماد به نفس نیست وقتی ادم خودشو باور نداشته باشه ... الانم راضیم امسال هرچی برسونم که بعدش سر کار برم میرم ... کامل درکت میکنم
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza reali نمایش پست ها
      امان از دست این اعتماد به نفس پایین من تا دوم دبیرستان همش جیم میزدم از مدرسه دیگه همه قطع امید کرده بودن ازم دست به کاری نبود که نزده باشم !! البته نه از اون بی حیاییا !! سال سوم ترم اولش نشستم خوندم فک کنم بیشتر نمره هام بیست شد با چندتا نونزده فقط یه فیزیک چون معلم با کلاسمون لج کرد نمره نداد که اونم تو کلاس دوم شدم ولی امان از ترم دوم دوستام اینقد اذیتم کردن و از درس دورم کردن که درس ول شد دیگه همش ول شدم قبل امتحان نهاییا روزای قبلش ول میچرخیدم !! درصورتی کارم راحت تر از بقیه بود فقط نیاز بود کتابو یبار درست بخونم تا یادم بیاد چون قبلا یکم پیش زمینه داشتم خلاصه گند زده شد به نهاییام کتبیم شد هیفده و خورده ای ... کلا از درس باز شدم امسالم اول سال اومدم به خودم بیام باز شروع کنم زیستو شروع کردم تو ازمونا 70-80 زدن (البته همیشه ریاضی فیزیکم صفر میزارم) باز دوستام روش قبلیشونو به کار گرفتن الانم هر روز بدتر از دیروز میشم ول تر ... من خودم از اولش هدفم علوم ازمایشگاهی اینجور چیزا بود کلا بلند پرواز نیستم به قول شما اعتماد به نفس ندارم اما همه میگن تو هرچی بخوای میتونی قبول بشی فقط باید خودتو باوز داشته باشی .. اما نیست اون اعتماد به نفس نیست وقتی ادم خودشو باور نداشته باشه ... الانم راضیم امسال هرچی برسونم که بعدش سر کار برم میرم ... کامل درکت میکنم
      تا وقتی که این دیدگاه تو ذهنت باشه معلومه طرف درس نمیری ....
      حتی به چیز منفی فکر هم نکن چه برسه به نوشتنشون ........ همین نوشتن و بازگو کردنش خودش یه کار اشتباست .....
      خوب کسی نگفت بلند پرواز باش ولی در حدی باش که از خودت انتظار داری .....

پیشنهاد میکنم کلیپ dream رو از آپارات ببینی ...

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur_hamed نمایش پست ها
      والا خودم در شبانه روز 12 ساعتشو میخونم البته وقتی که مخم نمیکشه داغ میکنم از سر اجبار میخورم
      یعنی میگی هر روز نمیخوری ؟
      الان هیچ اعتیادی هم بهش داری ؟
      میشه یه خورده توضیح بدی ؟؟؟؟؟؟ یه خورده باز کن مطلبو

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      تا وقتی که این دیدگاه تو ذهنت باشه معلومه طرف درس نمیری ....
      حتی به چیز منفی فکر هم نکن چه برسه به نوشتنشون ........ همین نوشتن و بازگو کردنش خودش یه کار اشتباست .....
      خوب کسی نگفت بلند پرواز باش ولی در حدی باش که از خودت انتظار داری .....

پیشنهاد میکنم کلیپ dream رو از آپارات ببینی ...
      خودمم میدونم اگه بخوام میتونم ولی بازم شهامتشو ندارم که هدفم قرارش بدم میگم ممکنه یبار نشه تا الانم همیشه هدفمو پایین تر از اون چیزی میگرفتم که شدم ... حتی تو مدرسه بیشتر هم کلاسیام با قاطعیت میگن تو قبولی ولی خودم خودمو قبول ندارم ... حتی معلم همون درس فیزیک که صفر میزارم تا حالا چند بار سر کلاس میخواست کتکم بزنه بخاطر تفکرات مزخرفم چون میبینه تو امتحان تشریحی از اونی که تست هم بلده بزنه بهتر مینویسم ولی چون اعتماد به نفس ندارم نمیرم سمت خوندن فیزیک ... میفهمه که درسو فهمیدم ولی خودمو قبول ندارم و نمیرم سمتش بیشتر عصبی میشه ... خلاصه بگم به جز اون دوستاییم که میخوان تضعیف روحیم کنن و چرت و پرت میگن بقیه میگن تو خیلی راحت تر از فلانیا که قبول شدن میتونی قبول بشی ولی متاسفانه خودم خودمو باور ندارم و این بزرگترین عیبه ... حالا یچیزی میگم بین خودمون بمونه ... تا پارسال هدفم این بود 40 هزاری بشم تا فقط حسابداری چیزی مجاز بشم !!! یعنی در این خودمو پایین میگیرم [emoji21]
      خب چی بزارم؟؟

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza Reali نمایش پست ها
      خودمم میدونم اگه بخوام میتونم ولی بازم شهامتشو ندارم که هدفم قرارش بدم میگم ممکنه یبار نشه تا الانم همیشه هدفمو پایین تر از اون چیزی میگرفتم که شدم ... حتی تو مدرسه بیشتر هم کلاسیام با قاطعیت میگن تو قبولی ولی خودم خودمو قبول ندارم ... حتی معلم همون درس فیزیک که صفر میزارم تا حالا چند بار سر کلاس میخواست کتکم بزنه بخاطر تفکرات مزخرفم چون میبینه تو امتحان تشریحی از اونی که تست هم بلده بزنه بهتر مینویسم ولی چون اعتماد به نفس ندارم نمیرم سمت خوندن فیزیک ... میفهمه که درسو فهمیدم ولی خودمو قبول ندارم و نمیرم سمتش بیشتر عصبی میشه ... خلاصه بگم به جز اون دوستاییم که میخوان تضعیف روحیم کنن و چرت و پرت میگن بقیه میگن تو خیلی راحت تر از فلانیا که قبول شدن میتونی قبول بشی ولی متاسفانه خودم خودمو باور ندارم و این بزرگترین عیبه ... حالا یچیزی میگم بین خودمون بمونه ... تا پارسال هدفم این بود 40 هزاری بشم تا فقط حسابداری چیزی مجاز بشم !!! یعنی در این خودمو پایین میگیرم [emoji21]
      وقتی بقیه یه چیزی رو توی تو دیدن چرا خودت نباید اون رو درک کنی و فراتر از اون
      من هر چیزی بگم باز با لحن ناامید کننده میخوای جواب بدی و این خودش هی همه چیز رو بدتر میکنه
      اگه آیندت برات مهمه یکی دو جلسه برو پیش روان شناس ... آیندته ... مهمه ..... اگه همین استعداد با این روحیه پیش بره آینده از خودت متنفر میشی ( چه کتابی گفتم !!! )

من مشاوره بلد نیستم بدم ولی برای خودت و آیندت هم که شده برو پیش یه روان شناس ... شاید یه چیزایی رو واست مطرح کنه که از این رو به او بشی ....

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      وقتی بقیه یه چیزی رو توی تو دیدن چرا خودت نباید اون رو درک کنی و فراتر از اون
      من هر چیزی بگم باز با لحن ناامید کننده میخوای جواب بدی و این خودش هی همه چیز رو بدتر میکنه
      اگه آیندت برات مهمه یکی دو جلسه برو پیش روان شناس ... آیندته ... مهمه ..... اگه همین استعداد با این روحیه پیش بره آینده از خودت متنفر میشی ( چه کتابی گفتم !!! )

من مشاوره بلد نیستم بدم ولی برای خودت و آیندت هم که شده برو پیش یه روان شناس ... شاید یه چیزایی رو واست مطرح کنه که از این رو به او بشی ....
      ممنون از صحبتات واقعا جمله سنگینی بود [emoji51]
      یادم میمونه هر روز تکرارش کنم تا شاید بهتر بشم
      بازم مرسی [emoji4]
      خب چی بزارم؟؟

8. Top | #53
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      یعنی میگی هر روز نمیخوری ؟
      الان هیچ اعتیادی هم بهش داری ؟
      میشه یه خورده توضیح بدی ؟؟؟؟؟؟ یه خورده باز کن مطلبو
      چرا ا وابستگی که داره ولی اینقد قهوه میخورم که که اون حسش بپره ولی باز خدا رو شکر دوستم داروسازه بهم میگم نخور که اخرش ****** میدی خودتو

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط R E Z A نمایش پست ها
      سلام بچه ها کمکم کنید

تا دوماه پیش خوب بودم اما الان واقعا افتضاحه دست و دلم به کتاب نمیره اصلا به سمت کتاب نمیتونم برم بیشتر هم خودم فکر کنم بخاطر اعتماد به نفس پایینمه
      نمیدونم چرا کلا اعتماد به نفسسم پایینه احساس بی ارزشی میکنم برم پیش یه روانپزشک؟؟؟مشاورم هم بیشتر نا خودآگاه روحیم رو میگره نمیدونم چرا خیلی صمیمی هستیم ها اما گاهی پیشش روحیم از بین میره
      این شش ماه رو بخونم میتونم پرستاری تبریز بیارم معدل کتبیم همه بخاطر مشکلات سال سومم شد 16/80 اما قبلش خیلی بالا بود بخدا
      خوشحال میشم راهنماییم کنید
      نگران نباش دوست من
      معدل رو ول کن و بشین درست رو بخون
      ناامیدم شدی برو با خدا رازونیاز کن

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur_hamed نمایش پست ها
      چرا ا وابستگی که داره ولی اینقد قهوه میخورم که که اون حسش بپره ولی باز خدا رو شکر دوستم داروسازه بهم میگم نخور که اخرش ****** میدی خودتو
      بیشتر منظورم این بود که مثلا هفته ای 1 کی بخورم ضرری هم داره ؟ یا زیاد خوردنش ضرر داره ؟ یا کلا خوردنش ضرر داره ؟

چرا نمیتونم منظورم رو توی جمله بگنجونم ؟!!!!!!

11. Top | #56
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.من پیش ریاضی ام.معدلم 19به بالا شذ امسالم اما راضی نیستم.همش فکر و خیال میکنم که چرا دوستم معدلش از من بیشتر شده!!!دارم افسردگی میگیرم.حال و روزم واسه کنکور خیلی بد شده!!!همش به این فکر میکنم که دوستم دانشگاهی که میخواد قبول میشه اما من نه!!!
      همه ی این حرفارو تو خودم میریزم بروز نمیدم!!!
      خانوادم فکر میکنن من نسبت به کنکور به تفاوت شدم اماواقعا اینطور نیست!!!فقط حالم بده چیکار کنم!!!!!؟؟؟کمکم کنید.کسی همچین احساسایی مثل احساس من داشته؟؟چیکار کرده؟؟
      گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط R E Z A نمایش پست ها
      چرا وسطش گاهی آدم میبره؟؟؟ چرا من به خودم نتونستم بگم میتونم پزشکی برم اما به چندتا از دوستام کمک کردم قشنگ وارد درس شدن؟؟
      چطوری اعتماد بنفسم رو بالا ببرم؟؟داروی روانشناسی میدونید چیزی؟؟

در دوران کنکور ما همه چیز را تجربه میکنیم که برای تحصیل در دانشگاه به درد مون میخوره
      مثل:
      1- صبوری برای افزایش تراز=میشه صبوری برای طی کردن دوران طولانی تحصیل در رشته پزشکی یا ساختن بنا توسط مهندس معماری و......
      2- امید به نتیجه ی عالی= همیشه به یاد داشته باشید هیچ کس سراغ دکتری که نا امیدش میکنه نمیره حتی خود شما هم بعد از این برخورد که امیدی به بهبودتان نیست پول ویزیتتان را پس میگیرید
      3-سرعت در تست زنی=پزشکی که درحال جراحی است شاید برای عمل دو ساعت زمان داشته باشد ولی حال بیمار انقدر بد است که پزشک باید طی نیم ساعت با دقت تمام کارش را انجام دهد یا مهندس معمار اگر بنا تا یک سال به طول می انجامد ولی صاحب بنا میخواهد طی شش ماه تحویل بگیرد و....

شما باید با توجه به رشته ای که انتخاب میکنید برای رفتن به سر کار اماده بشید
      تلاش برای کنکور تمرینی برای شغل آینده شماست...
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن