کاش ساقیتو میشناختم
شیخ پس از علم به اینکه در کنکور نتیجه نتوانست گرفتندی
تصمیم جدیدی بگرفت
او قصد ترسفر شدن به اروپا نمودندی تا با بازی درتیم بارسلونا یا ریال مادرید پول عظیمی به جیب زده و حال روزگار همی بردندی
و برای اینکار از اعضای انجمن کمک گرفتندی و با یک دلال همی شریک شدندی و به اروپا ترانسفر کردندی
و ماهیN میلیون پول به جیب زدندی و به ریش توکلی و سازمان سنجش همی خندیدندی
مریدان پس از شنیدن این داستان همی پرواز چارتر اجاره کردندی و به مقصد اسپانیا رفتندی و ریال را از خشتک دریده شیخ اگاه کردندی
در نتیجه شیخ دیپورت شدندی و به سر درسو مشق خویش نالان برگشتندی
روانی شما هستی که اول میگی نقل قول نمیکنمت بعد میای تو تاپیکی که مربوط به مساله شخصی من میشه در مورد من اظهار نظر میکنی. قبلا هم چندبار پست ها و حرفای احمقانت رو در تاپیک های مختلف دیدم واقعا هیچی سرت نمیشه و معتقدم که پزشکی که سهله به آفتابه شناسی هم راهت نمیدن. شما برو با همون توهم پزشکی زندگی کن.
ادامه بحث رو هم لازم نمیبینم چون از قدیم گفتن جواب امثال شما خاموشی هست
یارو به تازه میدان و پیرعبدالملک و سلمان آباد و شام اسبی اردبیل هم راه نمیدن اومده نوشته پزشکی فلان دانشگاه
بدبخت تو کل دارایی خودت و فک و فامیلت رو بفروشی فوقش بتونی از روستاتون به میراشرف و سلمان آباد اردبیل مهاجرت کنی
من مگه تورو نقل گرفتم!
آخه تو کی هستی که اصلا من وقتمو صرف جواب دادن بهت کنم...
مسئله شخصی یعنی مربوط به خودت...وقتی میای اینجا مطرح میکنی و نظر میخوای دیگه نمیشه شخصی...
همیشه بعضیا در مورد حرفای من برداشت بد دارن بعضیام خوب...مهم اینه که کیا برداشت منفی میکنن و کیا برداشت مثبت...برای من نظر فرد حقیری مثل شما بی ارزشه...
من که آخرش پزشک میشم, بالاخره وارد دانشگاه شدی نهایتا فارغ التحصیل میشی اگه خدا عمر بده ولی خوب در مورد افتابه سازیم حتما فکر میکنم...ممنون از پیشنهاد خردمندانت...از فردی با درک و شعور شما ازین یبشتر انتظار نمیره...
موفق باشی...
خدا رو شاکرم که امثال تو منو حقیر بپندارن.
از اینکه در تاپیک مربوط به من نظر دادی ممنونم.
آرزو میکنم بزشک بزرگ و توانمندی بشی
به سلامت.
منم امیدوارم اگر مریضی خانواده هرچه سریعتر از نظر مالی و احساسی خودشونو محیا کننو درمانت کنن...
اگر فک میکنی با نمکی...به عنوان نماینده از دوستان هم فکر خودم میگم که متاسفانه استعدادی در این زمینه نداری...بله احتمالا تو خانواده میگی :ا چه دیوار سفیدی: اعضای خانواده برای اینکه دلت نشکنه قه قهه میزنن اما بقیه اینطور نیستن...
خدا همه بیماران رو درمان کنه...قبلش بهشون بفهمونه که بیمار هستن...
آمین...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)