سلام دوستان من یه ادم با استرس فراوووون هستم.خواستم شرح حالی ازخودم بگم نظر شماهارو بدونم راجب خودم که ایا موفق میشم؟چندتا سوالم ازتون داشتم
سال چهارمم منطقه 3 معدل نهاییمم دوازده(میدونم بده اما مشکل داشتم نتونستم بخونم).منابع هم از اینا استفاده میکنم در ضمن توی ازمون های ازمایشی سنجش هم شرکت میکنم :
ریاضی : درس نامه مهروماه +ابی قلم چی+گاهی اوقاتم مشکل داشتم سی دی های اقای مسعودی رو میبینم
فیزیک : فوق العاده ضعیف هستم خیلی از درساشو کنار گذاشتم
زیست : هر سه پایه خیلی سبز به جز پیش 2 که نشرالگو گرفتم
شیمی : سی دی های ونوس استاد رادمان مهر که برای ونوس هستش واقعا یاد میگیرم
دینی : لقمه ایات و روایات +جامع قلمچی
ادبیات:ارایه=لقمه مهروماه .لغت : گاج محوری هر سه پایه . تاریخ ادبیات : خیلی سبز .قرابتم از هرکجا تست گیرم بیاد میزنم
زبان : شهاب اناری(زبانم ضعیفم در حد 20 یا 25 درصد میتونم بزنم)
عربی : سی دی های ونو عربی جامع استاد آزاده +جامع خیلی سبز
من تا الان به طور جدی نخوندم اما نه این که هیچی بلد نباشم پایه ام متوسطه راحت درسو میفهمم.بعد از امتحانات دی ماه به طور خیلیییی جدی تر (مدرسه رو در نظر نگیرین غیبت میکنم معلمامون خیلی شوتن برا کنکور)
1-به نظرتون میتونم درصد قابل قبولی کسب کنم واسه پیراپزشکی.میتونم بیارم؟
2-به نظرتون با پشت کار برم جلو تا 1 اردیبهشت میتونم همه رو تموم کنم؟
3-فیزیکم خیلی ضعیفه با زبان .حالا زبانو بهتر میزنم.اما اگه فیزیکو فاکتور بگیریم یعنی نزنمش چجور؟میترسم منفی بزنم
4- من برنامم اینه تا قبل عید اختصاصیا رو همه رو تموم کنم عید هم عمومی هارو جمع و جور میکنم چون عمومی مثلا دینی رو تو 2 هفته تموم میکنم به نظرتون خوبه؟
5-درسایی مثل زیست که از روی خیلی سبز میخونم واقعا خوب متوجه میشم و تو این درس خوب پیش میرم همچنین شیمی با استاد رادمان مهر و عربی استاد ازاده.
6-اگه قبول نشدم میرزه به نظرتون بمونم پشت کنکور؟
ببخشید زیاد نوشتم اما واقعا به کمک نیاز دارم اما اگه نظر بدین راجبم ممنون میشم با تشکرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررر![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
.خواستم شرح حالی ازخودم بگم نظر شماهارو بدونم راجب خودم که ایا موفق میشم؟چندتا سوالم ازتون داشتم

.gif)
.gif)

تا حالا استرس تجربه نکردی!!!.gif)
.gif)
.gif)