خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

میشه تو پنج ماه رتبه بین 5000 تا 7000؟

سلام دوستان من پشت کنکوریم و بنا به دلایلی تا الان خوب نخوندم بهتره بگم که نخوندم

میخوام از الان 5 ماه باقیمانده رو بخونم به نظرتون میشه؟؟؟ من دنبال رشته های آنچنانی نیستم فقط یه رتبه ای میخوام مثلا بین 5000 تا 7000

عمومی هارو اگه بتونم همشو نگاه میکنم ولی میمونه تخصصی خواهشا تو این زمینه کمک کنید

ریاضی و فیزیکم خیلی ضعیفه برا همین ازتون کمک خواستم تا شما اون بخشایی رو بگین که سوال خیزن و مهمن ریاضی و فیزیک رو هم در

حد 20 تا 30 درصد بزنم کافیه به نظرتون میتونم؟؟ میخوام بگین کدوم بخشارو تو ریاضی و فیزیک بخونم برا این درصدا

زیست رو هم حذف نمیکنم تا جایی که میتونم میخونم فقط میمونه یدونه شیمی که آیا اونم تا جایی که میتونم بخونم یا نه مثل فیزیک و ریاضی

گزینشی بزنم

منابعم هم خوبن همشون تقریبا از منابعای خوب هستن

ریاضی مهر و ماه دارم فیزیک گاج زیست الگو و شیمی هم مبتکران و خیلی سبز

فقط شما بگین این ریاضی و فیزیکو چیکار کنم اصلا عین غول شدن جلو چشام

خواهشا کمک کنید امروز تکلیفم معلوم بشه از فردا با جدییت بشینم بخونم

یعنی میشه تو پنج ماه رتبه بین 5000 تا 7000؟؟؟؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فدای سرت ک نخوندی

مگ استاد مرده ک نگرانی ؟

از استاد مومنی ب صورت انلاین مشاوره فیس تو فیس بگیر : |

121.jpg
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      باو هنو شش ماه و نیم وقته فقط تصمیم بگیر شروع کن تمومه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز پیشنهام اینه که سعی کن مبحثی رو حذف نکنی
      ولی اگه دوستداری حذف کنی بهتره این مباحث رو حذف نکنی
      در ریاضی : 1. احتمال که معمولا دوتست میاد که یکیش به شدت آسونه2. تابع : به جز توابع مثلثاتی بقیش راحته وریتم یکنواختی داره3. آمار رو مدلسازی رو به هیچ وجه حذف نکن چون دوتا سوالش خیلی آسونه4.اگه بتونی هندسه بزنی خیلی عالی میشه چون فک نکنم به جز 100 نفر برتر رو بعضی از دوستان کسی هندسه بزنه ولی اگه نمیتونی روش وقت نذار.3:اینم بگم که میتونی با حفظ کردن فرمول های مثلثات از سال سوم حداقل یکی از تست های مثلثات رو بزنی4.در مورد انتگرال هم که تا دوسال پیش یکی از سوالاتش انتگرال زیر نمودار بود که فقط کافی بود مساحت شکل زیر نمودار رو بدست بیاری البته الان دیگه اینجوری نمیدن ولی در کل مبحث انتگرال مبحث راحتیه.5. امسال در مورد دنباله های هندسی و حسابی سوال جدیدی طرح شده بود که مشابهش رو در رشته ی ریاضی داده بودند بعید نیست کنکور95 هم یه چنین کاری بکنند پس بهتره دنباله های حسابی و هندسی رو هم حذفش نکنی که مبحث راحتیه.
      درمورد قیزیک: به قول خیلی سبز اگه میخای فیزیک یاد نگیری فصل اول فیزیک2 رو حذفش کن بره !
      1. فصل اول فیزیک 2 رو حذف نکن2.مبحث نورو آینه مبحث راحتیه3.الکترسیته ی ساکن هم معمولا یه دونه سوالی که میدن راحته. 3. فصل 5 و شش فیزیک دوم رو هم معمولا حذفش نمیکنن چون راحته.
      شیمی دوم رو بخون چون به نسبت بقیه ی شمیی ها راحتره به نظرم اگه همین دوم رو خوب بخونی و 12 سوالش رو جواب بدی برات کافی باشه.

5. Top | #5
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط navid saleh نمایش پست ها
      سلام.
      اگه بگیم نه به هیچ وجه نمیشه شما چیکار میکنید؟
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ریاضی:
      احتمال توابع مثلثات و مشتقو کاربردشو با انتگرالو کامل بخون 30 زدی
      فیزیک هم مغناطیساو قانون گاز هاو گرما و نیمه دوم پیشو بخونی 30 زدی
      زیستم روزی 3 ساعت وقت بذاری 60 زدی
      شیمی ام روزی 2 ساعت وقت بذاری 50 زدی
      و عمومیا هم هر روز هر درس رو 1 و 45 دقیقه وقت بذاری 50 زدی
      و رتبت میاد زیر 4000
      نگران نباش
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      حتما که میشه
      فقط سریع تر شروع کن
      بیشتر رو فصلهایی که بلدی تمرکز کن
      فیزیک سال دوم+پیش2

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از همه عزیزان واقعا روحیه ام متحول شد فقط یه چیزیو هم میخواستم بدونم درس زبان انگلیسی میشه گفت جزو نقاط قوته منه آخه از بچگی

زبان رفتم تمام لغتای دبیرستانو بلدم تمامشو فقط یکم تو گرامر یاد آدم نمیمونه که اونم با یه نگاه جزیی یادم میاد و به راحتی میتونم درصد بالا

بزنم تو زبان میخواستم بدونم چطوری تقویت کنم این نقطه قوتمو یعنی چیکار کنم؟؟ هر روز یه ریدینق یا کلوز کار کنم

وقت بزارم روش میتونم راحت بالای 90 یا حتی 100 بزنم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

سه تالینک دکترافشارگذاشتن تو قسمت پرسش و پاسخ با دکترافشار صفحه 93 حتما اوناروگوش کنین.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ممنون از همه عزیزان واقعا روحیه ام متحول شد فقط یه چیزیو هم میخواستم بدونم درس زبان انگلیسی میشه گفت جزو نقاط قوته منه آخه از بچگی

زبان رفتم تمام لغتای دبیرستانو بلدم تمامشو فقط یکم تو گرامر یاد آدم نمیمونه که اونم با یه نگاه جزیی یادم میاد و به راحتی میتونم درصد بالا

بزنم تو زبان میخواستم بدونم چطوری تقویت کنم این نقطه قوتمو یعنی چیکار کنم؟؟ هر روز یه ریدینق یا کلوز کار کنم

وقت بزارم روش میتونم راحت بالای 90 یا حتی 100 بزنم
      رکن اصلی در 100 زدن زبان سرعت بالای 2 تا ریدینگه..اما شما برای ریدینگ نیازی نیست همه ی متنو بخونی...پاراگراف اول رو بخون بفهمی درمورد چیه متنش بعد برو سراغ 5 سوال..زبانو اگر ول کنی یادت رفته..هر روز یه ساعت حتما کار کن..و 45 دقیقه ای که برای بقیه که زبانشون قوی نیست واجبه،برای شما کم میشه و به دروس عمومی دیگتون اضافه میشه
      باتشکر
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      تا عید مطالبو بخون بعد از عید هم یه دو دنیای گاج بگیر بشین تستاشو بزن حتی تو بعضی درسا تست هاشو حفظ کن ... زیر 3000 میشی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان من پشت کنکوریم و بنا به دلایلی تا الان خوب نخوندم بهتره بگم که نخوندم

میخوام از الان 5 ماه باقیمانده رو بخونم به نظرتون میشه؟؟؟ من دنبال رشته های آنچنانی نیستم فقط یه رتبه ای میخوام مثلا بین 5000 تا 7000

عمومی هارو اگه بتونم همشو نگاه میکنم ولی میمونه تخصصی خواهشا تو این زمینه کمک کنید

ریاضی و فیزیکم خیلی ضعیفه برا همین ازتون کمک خواستم تا شما اون بخشایی رو بگین که سوال خیزن و مهمن ریاضی و فیزیک رو هم در

حد 20 تا 30 درصد بزنم کافیه به نظرتون میتونم؟؟ میخوام بگین کدوم بخشارو تو ریاضی و فیزیک بخونم برا این درصدا

زیست رو هم حذف نمیکنم تا جایی که میتونم میخونم فقط میمونه یدونه شیمی که آیا اونم تا جایی که میتونم بخونم یا نه مثل فیزیک و ریاضی

گزینشی بزنم

منابعم هم خوبن همشون تقریبا از منابعای خوب هستن

ریاضی مهر و ماه دارم فیزیک گاج زیست الگو و شیمی هم مبتکران و خیلی سبز

فقط شما بگین این ریاضی و فیزیکو چیکار کنم اصلا عین غول شدن جلو چشام

خواهشا کمک کنید امروز تکلیفم معلوم بشه از فردا با جدییت بشینم بخونم

اگه مستعد هستی مشکلی نیست یک هدف آرمانی و بزرگ بزرگتر از اون غول ها باید واسه خودت بسازی غولی که تو میسازی باید این ویژگی رو داشته باشه اونم اینه که غول تو یه هیولاست هر روز از خودت ضریب هوشی بگیر و به خودت تلقین کن که تو میتونی از همه مغزت استفاده کنی و باید به صورت دلخواه از مغزت استفاده کنی از خواب پا شدی دیدی امروز ریاضیت خوب کار میکنه ریاضی بخون ولی سعی کن به صورت دوره ای از مغزت کار بکشی مثلا یک در میان تخصصی و عمومی که رابطه کمتری بین اونا باشه مثلا ریاضی بعد فارسی بعد زیست و بعد انگلیسی و بعد شیمی که مغزت فعال تر بشه در ضمن رتبه بین 5000 تا 7000 واقعا خیلی راحته من نمیدونم هدف تو چیه و چه قصدی داری ولی مطمئن باش میتونی در عرض پنج ماه بهش برسی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)