ویرایش توسط S I N A : 13 دی 1394 در ساعت 00:47
مجانب افقی سوال اول y=a احتمالا. چون در نقطه منفی دو مجانب قطع شده پس نقطه ای به طول منفی و عرض a در معادله تابع صدق میکنه. این نقطه رو صدق بدیم در معادله ی عبارت درجه دو بست میاد بر حسب a که مقادیر a رو نشون میده. a قبوله که همزمان ریشه یکسانی در صورت و مخرج ایجاد نکنه پس a مساوی منهای 2 قبول نیست. چون تابع داده شده رو تبدیل به تابع ثابت y=-1 میکنه مجانب افقیش رو قطع نمیکنه و به مجانب افقیش منطبقه.. پس گزینه 1 درسته
سوال بعد... اگه مخرج ریشه x=-3 داشته باشه تابع تبدیل میشه به ی تابع هموگرافیک که دو تا مجانب داره. پس تا اینجا m=-28/3 منجر به تابعی میشه که دو تا مجانب داره. اگه m مفی 28/3 نباشه تابع ی مجانب افقی y=0 داره. چون میخایم در کل تابع دو مجانب داشته باشه پس مخرج باید ریشه مصاعف داشته باشه که منجر به دو مقدار دیگه برای m میشه که هیچکدومشون -28/3 نیستن. پس برای سه مقدار m تابع داده شده دو مجانب داره. دو مقدار m دیگه مثبت و منفی دو رادیکال دو هستن.
سوال بعد... تابع ی مجانب افقی y=0 ی ریشه x=2 و ی مجانب قایم مصاعف x=-2 داره. در اطرف مجانب قایمش تابع منفیه. پس گزینه 3 جوابه. قبول کن اسن سواله هیچ نکته ای نداشت. سوال خیلی ساده هی بود و ارزش مطرح کردن نداشت.
سوال بعد... خط y=-x+2 مجانب تابعه افه. اف در بینهایت هم ارز مجانب مایلش میشه. اکه اف رو باه -x+2 جانشیتن کنیم حد خاسته شده به صورت x+2 به x در میاد که در منفی بینهایت میشه 1. گرینه 1 درسته
یکی از سوالا جا موند.... ایکس در کتانزانت اینورس ایکس اصلا مجانب مایل نداره. من اشتباه میکنم؟
ویرایش توسط Phenotype_2 : 13 دی 1394 در ساعت 02:24
ممنون
همه اون هایی که حل کردین درست بودن
اونی که گفتم جایزه داره همون سوال آخر بود.
[QUOTE=the END;697869]عجب!!
همچنین ممنون از شما
ولی جواب هاتون با مهدی فرق داره .
سوال دومی هم مشکلی نداره
ابهام صفر در بی نهایت داره که باید رفع ابهامش کنین.
اینم جایزه هر دوتون
راه حل من واس سوال آخر طولانی تر بود ...
ویرایش توسط Phenotype_2 : 13 دی 1394 در ساعت 09:41
دستم یخ زد... این ی مورد.
مورد مهمتر اینکه من به ندرت مینویسم. سالی ی بار. اخیرن واسه اینکه کنکور دارم دارم سعی میکنم بنویسم ک با مداد سر جلسه بیگانه نباشم. فرصت اشنایی با مداد رو ندارم سر جلسه.
دباره نوشتم واسط. این دفه مبایل رو گزاشتم رو پام. هرگز تو عمرم انقت جانفشانی، از خود گزشتگی، ایثار، فدارکاری، گزشت نکرده بودم.
دستم یخ زد... این ی مورد.
مورد مهمتر اینکه من به ندرت مینویسم. سالی ی بار. اخیرن واسه اینکه کنکور دارم دارم سعی میکنم بنویسم ک با مداد سر جلسه بیگانه نباشم. فرصت اشنایی با مداد رو ندارم سر جلسه.
دباره نوشتم واسط. این دفه مبایل رو گزاشتم رو پام. هرگز تو عمرم انقت جانفشانی، از خود گزشتگی، ایثار، فدارکاری، گزشت نکرده بودم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)