من امسال پشت کنکوری ام اما نمیدونم باید دوباره کدسوابق تحصیلی را بگیرم یا همون کدپارسالا استفاده کنم ؟ دوستانی ک میدونن بگن خواهشن
من امسال پشت کنکوری ام اما نمیدونم باید دوباره کدسوابق تحصیلی را بگیرم یا همون کدپارسالا استفاده کنم ؟ دوستانی ک میدونن بگن خواهشن
داداش همون پارسالا رو باید وارد کنی + معدل کل پیش که در گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی ذکر شده.اگر کد سوابق تحصیلیت رو نداری برو به قسمت کارنامه اولیه سایت سنجش مشخصات خودتو بزن که کارنامه ات بیاد، بعد روی مشاهده سوابق تحصیلی کلیک کن یه جا کد سوابق تحصیلیت رو نوشته.زمان ثبت نام هم ۱۹ بهمن تا ۲۸ بهمن که احتمال تمدید شدنش هم هست در سایت سنجش.
این ترمیم معدل خرداد اجرا شه پس چجوری کد جدید وارد میکنیم؟از ثبت نام که میگذره اونموقع!
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
آموزش پرورش خودش قراره نمره هایی که به سازمان سنجش فرستاده رو مجدد ویرایش کنه و سازمان سنجش هم نمره های جدید رو قرار بده. نگران نباشین.
ما همچنان منتظر سوابق تحصیلی پیش دانشگاهیمون هستیم
پس کی اطلاعات وارد سایت میشه؟
ویرایش توسط hrm333 : 11 دی 1394 در ساعت 15:45
بچه ها من منظورم اینه ک لازم نیست مثلأ فردا برم کافی نت و دوباره کدسوابق تحصیلی را واردکنم؟ کیا پارسال پشت کنکور بودن پارسال چیکا کردین . بگین چون زیاد استرس دارم میترسم ی وقت زمانش بگذره و کل زحمات امسالم بره ب باد لطفأ راهنمایی کنید !
یکی جواب بده ! الان تکلیف چیه باید از همون کد ثوابق تحصیلی پارسال استفاده کنم یا باید دوباره ثوابق را ثبت کنم ؟چون تو سایت دیدم نوشته ما اطلاعات را تا 10بهمن ب سازمان سنجش ارسال میکنیم !
آغا من رفتم دفترچه راهنما کنکور پارسالارو خوندم این جور ک نوشته بود تا آخرین روز مهلت ثبت نام کنکور براثبت سوابق تحصیلی وقت هست
من الان اطلاعات مربوط به پارسالمو تو سایتوزارت آموزش و پرورش - سامانه مشاهده و دریافت کد سوابق تحصیلی زدم و کارنامه سوم و کدش برام اومد
دیگه مشکلی نیست؟
دوستان من مشکلم حل شد
با همون اطلاعاتی که پارسال وارد کرده بودم (منظورم کد دانش آموزی و غیره هستش) تونستم نمرات پیشمم تایید کنم و کدشو بگیرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)