خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

کنکور مجدد برای فارغ التحصیل ها

سلام!
      دوستان من پارسال کنکور‌دادم و امسالم میخوام کنکور بدم(یعنی سال دومم هست)
      حالا میخوام بدونم نیازه که کار خاصی بکنم یا اینکه نه فقط وقتی زمان ثبت نام شد برم همینجور معمولی ثبت نام کنم؟یعنی پیش نیازی مثل پارسال نیاز نداره؟مثلا من پارسال نیاز بود کد سوابق تحصیلی بگیرم ایا امسال هم‌نیازه یا باهمون کار راه میفته؟
      کلا چیزی نیاز دارم‌برای ثبت نام یا خیر
      ممنون!

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب اگر مشخصات سال قبلت رو داری ه کافیه همونا رو وارد کنی.البته برای امسال باید معدل کل پیش دانشگاهی رو هم وارد کنی که مدارس معمولا مدرک موقت پایان دوره پیش دانشگاهی رو میدن روی اون نوشته. باید مدرک پیش دانشگاهی رو از مدرسه بگیری مثل مدرک دیپلم هست (البته خود مدیر مدرسه باید همت کرده باشه و از اداره گرفته باشت مثلا الان مدرسه ی من هنوز از اداره این مدرک رو نگرفته!!!!)

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در مورد نظام وظیفه هم میتونه آیین نامه نظام وظیفه رو از اینترنت دانلود کنی. تا حداکثر یکسال پس از پایان تحصیل مجاز هستی بمونی این طوری حساب می کنند!! یعنی به فرض یارو یک سال جهشی کرده هم فقط یک سال مهلت داره خخخخ

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      يعني الان من ميتونم كنكور بدم ديگه؟!يدفعه نبرنم سربازي!!!!!!
      يعني براي ثبت نام جديد فقط بايد برم مدرك پيش دانشگاهيمو بگيرم و به چيز ديگه اي نياز ندارم به حز چيزاي سال قبل...درسته؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم پارسال همین مشکل رو داشتم رفتم از نظام وظیفه پرسیدم گفتن تا شهریور سال بعد وقت داری
      کسانی که فارغ التحصیل شدن میتونن یکسال دیگه کنکور بدن و به سربازی نرن
      ولی کسانی که ترک تحصیل کردن مجاز نیستن سال بعد کنکور بدن و اعزام هستن
      بازم شما به نظام وظیفه منطقتون مراجعه کن و برای محکم کاری سوال کن

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      اگه پارسال پیش گرفتی تا شهریور 95معافی یعنی کنکور 95 میتونی کنکور بدی و هیچ مشکلی نداری
      اما کسانی ک کنکور سوم میخوان بدن دیگه نمیتونن ولی با ثبت نام دانشگاه پولی مثلا پیام نور میتونن دوباره کنکور بدن و در صورت قبولی انصراف بدن برن روزانه
      حالا هم وقتت رو با این افکار خراب نکن برو درستو بخون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن