اگر حرفی که پشتش دلیل و منطق خوابیده برای شما تیکه تعریف میشه من رسما از شما معذرت میخوام !!
شما یک بحث علمی دوستانه رو با رینگ کیک بوکسینگ اشتباه گرفتین .
یک بحثی که در جهت افزایش علم دو طرف پیش میره نه ایجاد اختلاف بین دو طرف .
من دیگه حرفی ندارم اگر هنوز هم بحثی هست در مورد این قضیه توی پ خ ادامه بدیم که این تاپیک هم منحرف نشه .
فعلاً اینا رو داشته باشین :
حل مسائل ریاضی 2 (مستقیم)
حل مسائل ریاضی 2 (کمکی)
حل مسائل ریاضی 3 (مستقیم)
حل مسائل ریاضی 3 (کمکی)
توجه : پسوورد فایل ها www.riazisara.ir می باشد.![]()
...
ویرایش توسط Mr.Dr : 08 دی 1394 در ساعت 19:39 دلیل: نظم بخشیدن :))
جسارته خدمت دوستان لطفا دعوا نکنید واسه این موضوع یه تاپیک دیگه بود.
آقا سینا شما هم حرف خودتو میزنی هی و نمی خوای قبول کنی؛اونشب هم کلی گفتیم که این قضایا یه شرط داره که کتاب نگفته از این نظر کتاب اشتباه کرده ولی دیگران گفتن ولی چاره ای نیست که اون قضیه اثبات بشه تا بچه ها به مشکل نخورن. به عنوان مدرک و حسن ختام صفحاتی از دیف خیلی سبز تالیف دکتر اسلامی
سلام داداش
داداش سینا بسه دیگه عزیز
این تاپیک به جر و بحثو اخرش هم به دعوا بکشه نمیرزه ولش کن
شما به بزرگی خودت بی خیال
الان از نظر منطقی بخوای نگاه کنی @Ultra درست میگه
الان سوالایی که تو کنکور و ازمون های ازمایشی میدن طبق کتابه
حالا چه قضیه ای یا مباحثی دیگر بخواد غلط باشه یا درست باشه
موفق باشی داداش گلم
با تشکر![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام داداش
داداش سینا بسه دیگه عزیز
این تاپیک به جر و بحثو اخرش هم به دعوا بکشه نمیرزه ولش کن
شما به بزرگی خودت بی خیال
الان از نظر منطقی بخوای نگاه کنی @Ultra درست میگه
الان سوالایی که تو کنکور و ازمون های ازمایشی میدن طبق کتابه
حالا چه قضیه ای یا مباحثی دیگر بخواد غلط باشه یا درست باشه
موفق باشی داداش گلم
با تشکر![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

کاری با قضیه ندارم هرچند تو اعمال توابع خوندیم که وقتی دو تابع با هم جمع میشه حاصل یک تابع دیگر میشه که دامنه ی این تابع برابر اشتراک دامنه دو تابع هست
در حالت کلی نه فقط دراین مورد مورد اثبات قضیه بهتره بدونیم که:
برای انتشار یک گزاره ریاضی به عنوان قضیه، اثبات لازم است، یعنی یک خط از دلایل با توجه به اصل موضوعه در سیستم (و سایر، قضایای تقریبا انتشار یافته) باید برای گزاره داده شده نشان داده بشود. هر چند، اثبات تقریبا جدا از گزاره قضیه به حساب میآید. اگر چه بیش از یک اثبات ممکن است برای یک قضیه وجود داشته باشد اما یک اثبات لازم است که وضعیت گزاره به عنوان قضیه را انتشار بدهد.
الا بذکر الله تطمئن القلوب
با یکی از دوستام بودم که پسر خاله دوستم رسید. دوستم ازم خاست توانایی ریاضیشو محک بزنم.
ازش پرسیدم: "اگه بارون بیاد زمین خیس میشه. الان بارون میاد. نتیجه چی میشه؟"
جوابش این بود... "هوا ابریه"
بعدش خاست بدونه جوابش درسته یا ن. من بهش گفتم درست نیست و قصدش این بود که توصیحش بده.
وقتی یکی قواعد منطق رو درست بکار نمیبره ممکنه هر چیز صحیحی رو غلط ببینه یا هر جیز غلطی رو صحیح.
از این حرفا بگزریم... اینکه تنها مورد مطلق خدا هست یا نیست چ ربطی داره به درست بودن یا نبودن ی گزاره؟ گزاره مطلق هم وجود داره. مثلث قایم الزاویه مثلث قایم الزاویه ست. این ی گزاره مطلقه. چه خدا مطلق باشه و چ نسبی گزاره ای که گفتم مطلقا درسته.
تو صورتی یکی از قضیه هایی ک میگی غلطه رو به من نشون بده، بهت قول میدم متقاعدت کنم اون جیزی که اشتباهه برداشت توه.
ویرایش توسط Phenotype_2 : 10 دی 1394 در ساعت 03:02
ببین مهدی جان بحث ما خیلی ساده تر از این حرفاست
ما با یک مثال نقص میتونیم درستی یک قضیه رو رد کنیم و قضیه که در کتاب مطرح شده دارای مثال نقص است و این حرف من رو خیلی های دیگر از جمله مهندس خندان قبول کردند
حالا نمیدونم شما و بقیه دوستان از اینکه از این قضیه و کتاب درسی و ممد مهربون و ... دفاع میکنین چی عایدتون میشه
بهرحال من دیگه حوصله ادامه دادن این بحث رو ندارم
شما پیغام خصوصیت رو باز کن اونجا باهم صحبت کنیم
اون روز هم بهت گفتم که تعریف جدید حد تغییر کرده و اکثر قضایای حد و پیوستگی تغییر کردن
با یک نگاه سرسری و چند دیقه ای نمیتونی به این مباحث مسلط شی.
بعدش خودت میفهمی که حرف من درسته و انقد جلبک مغز نیستم که بیام چرت و پرت بگم و همه انجمن رو علاف خودم کنم!
بهرحال تو خصوصی منتظرتم
این بحث رو هم ادامه ندیم بهتره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)