بابا فرقی نداره.
من و یکی از دوستام که تو یه سطح درسی هستیم و تازه اون از من بالاتره
من شیمی خیلی سبز دارم اون مبتکران .
شیمی قلمچی رو جفتمون در یه حد میزنیم .
(50 تقریبا)
پس زیاد حساااااااس نشو
بابا فرقی نداره.
من و یکی از دوستام که تو یه سطح درسی هستیم و تازه اون از من بالاتره
من شیمی خیلی سبز دارم اون مبتکران .
شیمی قلمچی رو جفتمون در یه حد میزنیم .
(50 تقریبا)
پس زیاد حساااااااس نشو
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
من شایعه سازی نکردم .
دقیقا حرفی بود که آقای مصلایی توی شبکه ی رسمی این کشور ( آموزش ) گفتن . و همچنین آقای دکتر بابایی توی یکی از مصاحبه هاشون .
تو مورد دومی خیلی جو گیر شدی .( حل کردن سوالای 90 و 91 و... )
خب اگه شما چیز بیشتری میدونی ، نظر بهتری داری بیا بگو تا هم من از اشتباه در بیام و هم بقیه ی دوستان راهنمایی شن .
ببین دوست عزیز فکر کنم که یادتون رفته اینجور انجمن هایی هدفشون چیه و من و شما چرا توش عضو میشیم . دقیقا برای اینه که بتونیم راه درست و درست تر رو انتخاب کنیم .
خوشحال میشم رهنماییم کنی .
جدای از بحثی که درباره کتاب هست ؛
به نظرم شیمی یک درسیه که کسب درصد بالای اون تو کنکور به مقدار زیادی به هوش و خلاقیت فرد بستگی داره .
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
چون که تو آزمون قلم چی مثلا ساختار اتم . طراحای سوالاشون میتونن سوال زیادی ازین فصل طرح کنن ( 20 سوال ) .
پس طراح سوالا همه جوره تستی از همه جور درجه سختی تست میارن . از ساده ترین سوال بگیر تا سخت ترین سوال 20 سوال طرح میکنن . پس یه دانش آموز با خوندن نه خیلی زیاد نو خیلی مفهومی وتست زدن زیاد میتونه حدود 30 درصد رو بیاره حداقل .
ولی همین فصل توی کنکور بودجه بندیش چقده؟ فقط و فقط 2 سوال .
حالا طراح گرامی:troll (4): مهربون ماهم دیگه دلش به حال منو شما میسوزه و میگه بزار از این فصلای آسون دوتا سوال ساده طرح کنم مثه رشته ی ریاضی امثال که تو یه چشم به هم زدن
جوابو دادی
مخصوصا اون تست مسئلش مربوط به amu اصلا آب خوردن بود
![]()
آقای مصلایی و بابایی دنبال فروش سی دی های خودشونن
نه نفع منو شما
المپیاد درسته منابعش با کنکور مشترکه البته به جر شیمی پیش
ولی هنوز تا رسیدن کنکور به المپیاد راه زیادی در پیشه
هرچی که میشنوی منتشر نکن
اگر به کتاب تستات و تاریخ تست های المپیادش دقت کنی شاید بفهمی
شما فقط داری سعی میکنی بچه هارو بترسونی از شیمی
درباره راه درست این انجمن هم بگم که
راه درست اینه که به هم کمک کنیم
و به هم انگیزه و امید بدیم
نه اینکه کاری کنیم طرف بعد اینکه تاپیکو مطالعه کرد از زندگیش سیر بشه
تو مورد دومی هم جوگیر نشدم
چندتا تست بهت بدم قبل از کنکور 90 مشابه کنکور های اخیر؟
حتی از دهه 60 و 70 هم تستاشو کامل دارم
هر چیزی رو که فکر میکنی درسته منتشر نکن
سعی کن با منبع حرف بزنی
نه از روی بخار معده
ببین برادر به شخصه معتقدم که بعضی سوالی شیمی کنکور مثل المپیادن و اصلا فاصله ی زیادی هم با هم ندارن.
خیلی خب دوستای عزیز شیمی کنکور اصلا سخت نیست خیلی هم آسونه نه نیازی به کتاب کمک درسی داره ونه تست نه کنکور آزمایشی نه هیچ چیز دیگه . از رو کتاب فقط یه بار بخون میری کنکور 100 میزنی .
اصلا هم سخت نیست . خیلی هم آسونه . بچه راهنماییا هم میتونن جواب بدن . اصلا شیمی نخونید میرید کنکور 100 میزنید . نمیبینید همه ی بچه ها تو سه سال اخیر شیمی کنکورو بلا استثنا 100 زذن . هرکی میگه میانگین درصد شیمی توکنکور پایینه بی سواده . همه 100 میزنن . شما اصلا نخونده 100 میزنید بیا اینم باب میل شما .
شما اصلا دقت نکردی که من چی نوشتم باز خوبه با فونت بزرگ نوشتم که حل کردن تستای بعضی از فصول نه همشون بیهوده کاریه . تازه تو همون بعضی از فصول تک و توک سوالات جالبی هستن مخصوصا خارجشون .
من هرچیزی رو که میبینم نمینویسم واز روی معده حرف نمیزنم . اول تحلیل میکنم بعد مینویسم آقای علامه ی دهر .
بله هرچی شما میگی درسته من هم فقط چرت میگم . دوستان ایشون درست میگن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)