سلام خدمت همه دوستان
امیدوارم هرجا هستید ایام به کامتون باشه
هدفم از ایجاد تاپیک این بود که از دوستان یه سری راهکار و راه حل بگیرم تا بتونم مشکلمو حل یا تا حدودی برطرف کنم.
من امسال پیش دانشگاهی رشته تجربی هستم و برای همه ی دروس اختصاصی به جز زمین شناسی به علاوه عربی کلاس میرم. اینو هم بگم که من بی گدار به آب نزدم و همه این کلاس ها به جز ریاضی لازم بود ( من سال چهارم تغییر رشته دادم و از ریاضی به تجربی اومدم . همچنین در طول دبیرستان مشکلاتی برام به وجود اومد. کلاس سوم معلم شیمی وسط سال دیگه نیومد. فیزیک دوم هم کلا درس نمیداد فقط فرمولارو میگفت و دو تا سوال حل میکرد و بقیه جلساتم امتحان میگرفت، پیش هم داره همین اتفاق تکرار میشه تقریبا. ریاضی رو رفتم تا بهمن زودتر تموم بشه و هندسه هم کلا نیمفهمم. عربیم ضعیفه با کتاب هم حل نمیشه. زیست شناسی هم تکلیفش معلومه. )
الان تا حدودی کمبود وقت دارم (حدودا 36 الی 40 ساعت در هفته ) . ولی پشیمون نیستم چون جاهایی که مشکل داشتم داره برطرف میشه و تو آزمون ها اگه مباحثی که سر کلاس ها تدریس شده باشه بیاد، خیلی راحت 80% سوالارو جواب میدم. با این حال یه مقداری هم تو مطالعه کُند هستم و ممکنه به عنوان مثال یه فصل زیست 5 ساعت و حتی بیشتر طول بکشه برای همین تست هم یا نمیزنم یا کمتر میزنم. اما خوب یاد میگیرم. مشکل اینجاست که به کل برنامه قلم چی نمیرسم و یه سری مطالب میمونه.
اگه کسی راهکاری یا پیشنهادی داره بگه.
با تشکر

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

.gif)