خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 64
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      30 نفر از هم حوزه ای من با خودم قراره در عوض این دوهفته به نشانه ی اعتراض پرچمامونو بالا ببریمو بگیم پاسخنامه چی شد...

به همه ی پشتیبانای قلم چی اطلاع رسانیده بشه..
      حتی تو دوست عزیز
      مسخرشو دروردن واقعا..

این آزمون که تقلب نبود ترازم 1000 تا زیاد شد !! البته به خاطر کم بودن شرکت کننده ها هم هست ولی خوبه اینطوری تقلب 0
      ایران ، فدای اشک و خنده ی تو ، دل پر و تپنده ی تو ، فدای حسرت و امیدت ، رهایی رونده ی تو ، رهایی رمنده ی تو ...
      ایران ، اگر دل تورا شکستند ، تو را به بند کینه بستند ، چه عاشقان بی نشانی ،که پای درد تو نشســتند ...
      کلام شد گلوله باران ، به خون کشیده شد خیابان ، ولی کلام آخر این شد : که جان من فدای ایران ... تو ماندی و زمانه نو شد ، خیال عاشقانه نو شد ، هزار دل شکست و آخر ، هزار و یک بهانه نو شد ...

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parniakonkuri نمایش پست ها
      توشهر ما یکی با همین دفترچه جز 3نفر اول کشورمیشد بعد که اینجوری کردن محو شد
      خخخ...
      پارسال یکی ا بچه ها با تقلب ترازش رفته بود بالا تا 2 هفته جواب هیشکی نمیداد

3. Top | #18
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedkh76 نمایش پست ها
      اولاش سخته یکم....بعد یمدت چشتون عادت میکنه....

خدایی اصن کارشون درست نیست اون که بخواد تقلب کنه هرکاری هم اینا کنن اون کاره خودشو میکنه ! الان مثلا تقلب ها کم شده دیگــــــــــــــــه!!

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      جوابارو 1هفته بعد آزمون میدن تشریحی برید بگیرید فرقی نداره که 1هفته بعد آزمون بررسی کنید
      ایران ، فدای اشک و خنده ی تو ، دل پر و تپنده ی تو ، فدای حسرت و امیدت ، رهایی رونده ی تو ، رهایی رمنده ی تو ...
      ایران ، اگر دل تورا شکستند ، تو را به بند کینه بستند ، چه عاشقان بی نشانی ،که پای درد تو نشســتند ...
      کلام شد گلوله باران ، به خون کشیده شد خیابان ، ولی کلام آخر این شد : که جان من فدای ایران ... تو ماندی و زمانه نو شد ، خیال عاشقانه نو شد ، هزار دل شکست و آخر ، هزار و یک بهانه نو شد ...

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      کاظمم خودشو مسخره کرده
      بقیه آزمونا همون لحظه پاسخنامه تشریحی با کلید میدن ولی آمار تقلبشون کمتره
      مشکل از جای دیگس نه پاسخنامه
      مایی که روز جمعه رو میزاریم برای رفع اشکال آزمون دقیقا چیکار باید بکنیم؟
      کاظم اح...مق
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhnz نمایش پست ها

خدایی اصن کارشون درست نیست اون که بخواد تقلب کنه هرکاری هم اینا کنن اون کاره خودشو میکنه ! الان مثلا تقلب ها کم شده دیگــــــــــــــــه!!
      کو گوش شنوا؟؟؟
      اونموقع که آمزون اعتبار سنجی میدادن اینفد بهشون پیام دادم گفتم آغا کسی اعتبار نمیزنه دارن وقتشو میدن به اختصاصیا...
      آخرشم هیچ چی...
      منم دیگه وقتشو دادم به اختصاصیا
      این ندادن جوابا هم که قوزبالاقوز...

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      الان داره اا کاظم اینجا نگاه میکنه عایااااااااا؟
      که دارین باسه خودتون میحرفین

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قلمچی یه شیاد از نوع کنکوریشه شخصیت منفور هر کنکوریه به خاطر کاراش به خاطر پولی ک میگیره و خدماتش در حد صفره

9. Top | #24
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بیچاره گزینه ۲

10. Top | #25
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amiiin نمایش پست ها
      بیچاره گزینه ۲
      چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

11. Top | #26
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Flicker_Of_Hope نمایش پست ها
      واقعا چرا تو آزمونای دیگه اینقدر تقلب نمیشه؟!!!!
      میدونی چرا ؟ چون قلم چی زرق و برقش زیاده تا حالا فکر کردین چرا سنجش یا گزینه دو یا گاج نمیان یه سایت مثل کانون درست کنن ؟ عکس رتبه هارو بذارن کاپ قهرمانی بزنن کنار عکس. شرکت کننده هاشو ن ؟ تا حالا ساختمون مرکزی گاج و قلم چیو. سر فلسطین دیدین که چسبیده به همه و هیچ تفاوتی از عظمت با هم نداره ؟ گاج از کانون پولدار تر نباشه کمتر در نمیاره ولی برین تو سایتش ببینین فقط یه هفته بعد از آزمون یه لیست بدون عکس از اسم رتبه برتراش کوچیک گوشه سایت لینک میزنه خوب همینم میشه که کسی نماد واسه اینکه یه بارم شده عکسش بره تو سایت دست به هر کاری بزنه آخه آزمون آزمایشی امتحانی اجباریه که کسی براش تقلب بکنه ؟!!! طرف واسهه اینکه اسمش از هم کلاسیاش و هم محله ای و هم شهریاش جلوتر باشه حتی حاضره پول بده سوالارو بخره این فقط واسه اینه که سایت کانون بیشتر شبیه فیسبوک و اینستاگرام شده خاله زنک بازیو فخر فروشی که به اصطلاح بیاد به شرکت کننده ها انگیزه رقابت بده اما به چه قیمتی خدا داند

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها
      میدونی چرا ؟ چون قلم چی زرق و برقش زیاده تا حالا فکر کردین چرا سنجش یا گزینه دو یا گاج نمیان یه سایت مثل کانون درست کنن ؟ عکس رتبه هارو بذارن کاپ قهرمانی بزنن کنار عکس. شرکت کننده هاشو ن ؟ تا حالا ساختمون مرکزی گاج و قلم چیو. سر فلسطین دیدین که چسبیده به همه و هیچ تفاوتی از عظمت با هم نداره ؟ گاج از کانون پولدار تر نباشه کمتر در نمیاره ولی برین تو سایتش ببینین فقط یه هفته بعد از آزمون یه لیست بدون عکس از اسم رتبه برتراش کوچیک گوشه سایت لینک میزنه خوب همینم میشه که کسی نماد واسه اینکه یه بارم شده عکسش بره تو سایت دست به هر کاری بزنه آخه آزمون آزمایشی امتحانی اجباریه که کسی براش تقلب بکنه ؟!!! طرف واسهه اینکه اسمش از هم کلاسیاش و هم محله ای و هم شهریاش جلوتر باشه حتی حاضره پول بده سوالارو بخره این فقط واسه اینه که سایت کانون بیشتر شبیه فیسبوک و اینستاگرام شده خاله زنک بازیو فخر فروشی که به اصطلاح بیاد به شرکت کننده ها انگیزه رقابت بده اما به چه قیمتی خدا داند
      خب مشکل از ملته نه قلم چی و سایتش!

13. Top | #28
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها
      خب مشکل از ملته نه قلم چی و سایتش!
      خوب تقصیر قلم چی اینه که وقتی میبینه یه همچین ملتی داریم بازم برای جلب شاگرد بیشتر میاد از این حاشیه های کنکوریش کم نمیکنه که هیچ هر سال یه چیزیم بهش اضافه میکنه من حاضرم شرط ببندم قلم چی از فردا نیاد رتبه برترارو بذاره تو سایت ببینید بازم تقلب میشه یا نه !! اما عمرا این کارو بکنه چون قلم چی همش دنباله سرو صدا کردنه وگرنه آخه یه گروه آی تی جمع کردن واسه یه دم و دستگاه مثل گاج و گزینه دو و سنجش کاری ندارهاما اگه دقت کنین و آمار. مراجعه به سایت قلم چیو ببینین میفهمین که الان سایت قلم چی مهمتر از آزمونش شدهبه این میگن حاشیه کنکور الان سایت کانون بیشتر شبیه یه سایت اجتماعی مثل اینستاگرام شده

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها
      خوب تقصیر قلم چی اینه که وقتی میبینه یه همچین ملتی داریم بازم برای جلب شاگرد بیشتر میاد از این حاشیه های کنکوریش کم نمیکنه که هیچ هر سال یه چیزیم بهش اضافه میکنه من حاضرم شرط ببندم قلم چی از فردا نیاد رتبه برترارو بذاره تو سایت ببینید بازم تقلب میشه یا نه !! اما عمرا این کارو بکنه چون قلم چی همش دنباله سرو صدا کردنه وگرنه آخه یه گروه آی تی جمع کردن واسه یه دم و دستگاه مثل گاج و گزینه دو و سنجش کاری ندارهاما اگه دقت کنین و آمار. مراجعه به سایت قلم چیو ببینین میفهمین که الان سایت قلم چی مهمتر از آزمونش شدهبه این میگن حاشیه کنکور الان سایت کانون بیشتر شبیه یه سایت اجتماعی مثل اینستاگرام شده
      من کارای قلم چی رو اکثرا قبول ندارم اما نمیشه به یه موسسه گفت تبلیغتو کم کن چون ملت داره سر خودش کلاه میزاره!
      شاید سایت کانون یکی از قسمت های خوب کانون باشه.

15. Top | #30
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها
      من کارای قلم چی رو اکثرا قبول ندارم اما نمیشه به یه موسسه گفت تبلیغتو کم کن چون ملت داره سر خودش کلاه میزاره!شاید سایت کانون یکی از قسمت های خوب کانون باشه.
      دوست من چطور یه موسسه میتونه به خودش اجازه بده به هر کی پیشرفت تراز داشته تهمته تقلب بزنه بیاد ازشون امتحان دوباره بگیره یا سواله اعتبار سنجی بذاره و استاندارده یه کنکورو بریزه به هم یا یه پاسخ نامه کتبی نده دست شرکت کننده هاش ؟ همین طرز تفکرا باعث میشه امثال قلم چی به خودشون اجازه بدن هر کاریدلش میخواد بکنه اگه شما 15 سال پیش کنکوری بودی میگفتم خوب چاره ای نیست فقط یه قلم چیه اما الان 3 تا موسسه دیگم دارن آزمون برگزار میکنن که تنها فرقشون با قلم چی اینه که هزینه کمتر میگیرن وسرشون تو لاک خودشونه اما بازم من و شما بدو بدو میریم کلی پول دو دستی تقدیم کاظم میکنیم من مگه میگم سایت قلم چی بده ؟ قلم چی میتونه سایتشو از نظره علمی روز به روز بهتر کنه خدام عمرش بده اما این جو سنگین رقابتیو خود قلم چیا انداختن به جون یه مشت بچه 17 ساله که حاضرن همه کار بکنن که یه بارم شده مطرح باشن

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن