خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

حداکثر روزی 3 ساعت به زور میتونم درس بخونم،میتونم واقعا؟

سلام

میدونم یکمی دیر شده ولی ماهی رو هر وخ از اب بگیری تازس . پیش رباضی بودم پارسال 36 هزار اووردم ولی نهایی شهریور فیزیک و دیف رو موندم و دی ماه هفته ی دیگه امتحان دارم

بنا به دلایل خانوادگی چن سالی با درس خوندن میونه خوبی ندارم یجوری ازش زده شدم ... حداکثر روزی 3 ساعت به زور میتونم درس بخونم بعدش کم کم خوابم میگیره بی حوصله میشم یاد چیزای بیخود و متفرقه میوفتم !

خواستم ازتون راهنمایی بگیرم من واقعا میتونم ؟ راهی هس واقعا ؟ چن ماهه مشاوره های اقای افشارو گوش میدم کتابای مشاوره میخونم ولی همشون فقط همون لحظه جو درس خوندن میدن واقعا دارم کلافه میشم

راستی کنکور پارسال هیچی نخوندم - امسالم سال دومه امسال یجایی قبول نشم ابرو ریزیه

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      میرفتی خدمت حداقل چند سال توی زندگیت جلو میفتادی
      خوندن واس کنکور اونم با شرایط شما یک اراده قوی میخواد و یک پشتکار خفن

خیلی ها رو دیدم که یکسال واستادن
      بعد هم الکی رفتن دانشگاه آزاد
      بعدش هم با کلی هزینه چند ترم خوندن و .. آخرش هم انصراف
      یعنی فقط هدر دادن زمان و پول و ...
      آخرش هم دوباره میرن همون خدمت

در کل واقع گرایانه نگاه کن به امسال آرمانی فک نکن
      این نظر من بود ...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      به نظر من اول به یه روانشناس مراجعه کن
      مشکلاتت را بهش بگو
      به خصوص در مورد این تیکه از صحبتت
      «
      خوابم میگیره بی حوصله میشم یاد چیزای بیخود و متفرقه میوفتم »
      کلنا عباسک یازینب
      من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
      و از آن روز سرم میل بریدن دارد

الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FurY نمایش پست ها
      سلام

میدونم یکمی دیر شده ولی ماهی رو هر وخ از اب بگیری تازس . پیش رباضی بودم پارسال 36 هزار اووردم ولی نهایی شهریور فیزیک و دیف رو موندم و دی ماه هفته ی دیگه امتحان دارم

بنا به دلایل خانوادگی چن سالی با درس خوندن میونه خوبی ندارم یجوری ازش زده شدم ... حداکثر روزی 3 ساعت به زور میتونم درس بخونم بعدش کم کم خوابم میگیره بی حوصله میشم یاد چیزای بیخود و متفرقه میوفتم !

خواستم ازتون راهنمایی بگیرم من واقعا میتونم ؟ راهی هس واقعا ؟ چن ماهه مشاوره های اقای افشارو گوش میدم کتابای مشاوره میخونم ولی همشون فقط همون لحظه جو درس خوندن میدن واقعا دارم کلافه میشم

راستی کنکور پارسال هیچی نخوندم - امسالم سال دومه امسال یجایی قبول نشم ابرو ریزیه
      ببین مشاورا رو ول کن ...بشین خودت یه برنامه خوب برا خودت بریز تو این برنامه درس هایی رو بزار که به قول خودمون باش حال میکنی و وقتی میخونی احساس خستگی نمیکنی تا دو سه هفته روزی 5ساعت بخون به این روش ...بعد یواش یواش ساعت مطالعت رو ببر بالا ...زیاد به فکر ساعت مطالعه نباش(متاسفانه این ساعت مطالعه رو برخی از این موسسات مد کردن ) بگو چقد مطلب خوندم ..ممکنه تو توی سه ساعت یه صفحه خونده باشی به درده چی میخوره ....مثلا اگه میخای با 5 ساعت شروع کنی این 5ساعت رو تیکه تیکه کن در فواصل روز و تفریحاتی رو در بین اون بزار مثلا 2ساعت ریاضی بخون بعد یه دست فوتبال بازی کن یا یه فیلم نیگاه کن ...کنکور رو به خودت سخت نگیر.. بهش فکر نکن بگو من تلاش میکنم اگه جواب داد که عالیه اگه نشد هم فدای سرت دنیا که به اخر نمیرسه .

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز یا علی بگو شروع کن

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بابا چرا بی انگیزه اید دوستان. داداش داشتم دوستانی مثل شما که خیلی پیشرفت کردن یا علی بگو.قران بخون معجزه میکنه. تصمیم بگیر از فردا ادم دیگری باشی با برنامه. بدرود
      قدر لحظه های “زندگی” را بدان
      زندگی یعنی “لبخند” به گذشته و امید به آینده
      لبخند “امروز” را با غم های گذشته تلخ مکن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ساعت مطالعه و هر مبحثی که میخونی رو توی دفتر بنویس و تیک بذار ... ی دفعه که نمیشه 6 7 ساعت خوند ...به مرورررررر

بعد با توجه به رتبه سال گذشته باید ی هدفی رو براخودتون درنظربگیرید که فکر وذهنتون رسیدن به هدف باشه ن که هر وقت شد ی سری هم به درس یزنید

موفق باشین

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واسه درس خوندن به خودت جایزه بده !!!
      مثلا بگو اگ تا 4 عصر 5 ساعت درس خوندم میرم بیرون با دوستای کنکوری یه دور میزنم
      اگ تا 10 شب کل ساعت مطالعم شد 9 ساعت یه فیلم نگاه میکنم
      اگ امشب یه فوتبال جالب پخش میشه با خودت قرار بذار که اگ تا 10 ساعت نخونی فوتبالو نگاه نکنی
      اینجوری انگیزت بالاتر میره واسه خوندن
      کنکور انسان رو فرسوده میکنه. اگ تفریح لازم نداشته باشی میشه همینی که گفتی.

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعضی معلما هستن که وقتی میبینیشون انرژی میگیری واسه درس خوندن
      بنظرم اگ برات مقدوره یه کلاس کنکوری برو
      حداقل 2تا کنکوری دیگه میبینی. واسه اینکه ازشون جا نمونی تلاش بیشتری میکنی
      کسی که پشت کنکوریه با دانش آموز فرق داره. دانش آموز حداقلش تا مدرسه میره یه بادی به کلش میخوره. دوستاشو میبینه. باهم نکته های درسی رد و بدل میکنن و ...
      پشت کنکوری فقط تو خونس و این خیلی بده

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام
      با سه ساعت درس خوندن در روزی به جایی نمیرسی...
      بالا ببر ساعتو
      6 ساعت به بالا
      من که فقط سه ساعت طول میکشه چند صفحه از شیمی ( حتی مبحث اسون ) رو بخونم البته با تست

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      با سه ساعت خوندن به جایی نمیرسی.
      من روزی 3 ساعت فقط زیست میخوننم شما چطور میخوای با امثال من رقابت کنی؟؟
      البته میدونم رشتتون ریاضیه ولی خب ریاضی ها هم رقباتون الان دارن روزی 3-4 ساعت فقط برای دوتا درس فیزیک و شیمی وقت میزارن . . . مورد داشتیم اصلا روزی 4 ساعت فقط دروس عمومی رو میخوند

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FurY نمایش پست ها
      سلام

از طرف من اینو به عنوان وصییت داشته باش با یه مشاوره غیر درسی حرف بزن و به روانپزشک هم مشکلاتت رو بگو دارو هم اگه داد قطعشون نکن با حرفای مشاور انگیزه میگیری و با دارو های روانپزشک هم سایر مشکلاتت حل میشه (از جمله بی حوصلگی و عدم تمرکز)جوابی رو که میخوای بگیری اونا بهت میدن از اینجا دنبالش نگرد.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از اونجایی که امسال میتونم دو راه برای خودم داشته باشم یکی کنکوره و دیگری خدمت ... خدمت ک پارسال باید میرفتم و اصلا به فکرشم نیستم فقط میمونه کنکور ! فکر نکین یه شبه یاد کنکور افتادما نه به لطف رفیق فابریکم چن ماهیه تو فاز کنکورم ولی توش گم شدم نمیدونم از کجاش شرو کنم حتی تقریبا منابع کاملم دارم حدود یه ماهه همایش های استاد افشارم هر شب قبل خواب گوش میدم ولی نمیشه طوری که دلم بخواد درس بخونم یکی میگه کبدت چربه یکی میگه افسردگی گرفتی و .... شایدم اثرات سوء این چن سالی بوده ک بر وفق مراد نگذشته ... شده بعضی روزا 11 ساعتم درس خوندم با حجم قابل قبول ولی دو روز بعدش نای بلند شدنم نداشتم نحیف و لاغر مردنیم نیستم :D شدم مثله ماشین 0 کیلومتر که صفحه کلاج داغون روش گذاشتن موتورش زور میزنه ها ولی نمیکشه

دیروز که پست گذاشتم فکرشم نمیکردم این همه بچه ها جواب بذارن ... دم همتون گرم

از گرگان اگه کسی هست پ.خ بده باهم در ارتباط باشیم بلکه یکم انگیزه بگیریم حالمون توپ شه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      شما همین سه ساعتو بخون

از خیلیا جلو میوفتی

شاید شریف رو قبول نشی
      ولی حداقل سراسری شهرستان ها
      یه رشته خوب قبول میشی

به حرف هیچکس گوش نده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن