خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

یه سوال در مورد پزشکی و دندان پزشکی و از این قبیل رشته ها..

سلام..یه سوالیه که خیلی وقت منو درگیر کرده.شاید تعجب کنید چرا این سوالو میپرسم ولی خب نمیدونم دیگه..
      سوالم :میدونم که بعد 6 سال تو دندون بعد 7 سال تو پزشکی و رشته هایی از این مجموعه باید طرح رو رفت حالا این طرحی که اقایان میرن همون خدمت سربازی حساب میشه یا نه؟
      اگه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم..

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sina98 نمایش پست ها
      سلام..یه سوالیه که خیلی وقت منو درگیر کرده.شاید تعجب کنید چرا این سوالو میپرسم ولی خب نمیدونم دیگه..
      سوالم :میدونم که بعد 6 سال تو دندون بعد 7 سال تو پزشکی و رشته هایی از این مجموعه باید طرح رو رفت حالا این طرحی که اقایان میرن همون خدمت سربازی حساب میشه یا نه؟
      اگه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم..
      طرح خدمت سربازی حساب میشه ولی دوره آموزشی سربازی که حدودا 2 ماه هست به حساب نمیاد... هرپسری مگر اینکه معافیت موجه پزشکی داشته باشه (نه هرشکلی از معافیت پزشکی ، معافیت های خاصی هستن ) باید این دوره آموزشی رو بگذرونه برای روز مبادا
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط optician نمایش پست ها
      طرح خدمت سربازی حساب میشه ولی دوره آموزشی سربازی که حدودا 2 ماه هست به حساب نمیاد... هرپسری مگر اینکه معافیت موجه پزشکی داشته باشه (نه هرشکلی از معافیت پزشکی ، معافیت های خاصی هستن ) باید این دوره آموزشی رو بگذرونه برای روز مبادا
      برگ سبز هم داشته باشی اموزشی نمیری

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      برگ سبز هم داشته باشی اموزشی نمیری
      برگ سبز مربوط به بسیج هست و در ضمن باید فعالیت در بسیج داشته باشید! یعنی بیسیجی فعال واقعی !! درصد خیلی کمی رو شامل میشه
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوست من سلام طرح با سربازی قضیش فرق می کنه شما بعد از اتمام مثلا پزشکی باید بری خدمت سربازی حالا اگه کارت سبز داری چند روز میری آموزش بعد از اون تقسیم میشی و بستگی داره به نهادی که میری چون پزشکی میری درمانگاه نظام و اونجا به عنوان سرباز با حقوق ناچیز معادل 100 الی 200 مثل مرد خدمت می کنی تا تموم بشه بعد از اون که کیف به دست از پادگان اومدی بیرون و تصفیه حساب کردی می ری شبکه بهداشت شهرستان و اونجا میگی من پزشکم و اومدم طرح نیروی انسانیم را سپری کنم که 3 سال هست ولی حقوقت خوبه و معمولا هر روز نیست و می تونی غیر از اونجا جایی دیگه هم کار کنی چون مهر داری خلاصه همین دیگه ......

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط optician نمایش پست ها
      برگ سبز مربوط به بسیج هست و در ضمن باید فعالیت در بسیج داشته باشید! یعنی بیسیجی فعال واقعی !! درصد خیلی کمی رو شامل میشه
      اصن ربطی به فعال بودن واقعی نداره, من دو سال پیش فقط یع کارت فعال از بسیج گرفتم و یه بارم نرفتم پایگاهمون ولی تونستم تو دوره هاش شرکت کنم.

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sanjab نمایش پست ها
      دوست من سلام طرح با سربازی قضیش فرق می کنه شما بعد از اتمام مثلا پزشکی باید بری خدمت سربازی حالا اگه کارت سبز داری چند روز میری آموزش بعد از اون تقسیم میشی و بستگی داره به نهادی که میری چون پزشکی میری درمانگاه نظام و اونجا به عنوان سرباز با حقوق ناچیز معادل 100 الی 200 مثل مرد خدمت می کنی تا تموم بشه بعد از اون که کیف به دست از پادگان اومدی بیرون و تصفیه حساب کردی می ری شبکه بهداشت شهرستان و اونجا میگی من پزشکم و اومدم طرح نیروی انسانیم را سپری کنم که 3 سال هست ولی حقوقت خوبه و معمولا هر روز نیست و می تونی غیر از اونجا جایی دیگه هم کار کنی چون مهر داری خلاصه همین دیگه ......
      اگه بری درمانگاه نظامی طرح و سربازی را با هم می گذرانی و بعدش نیازی به طرح رفتن نداری

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin dehghan نمایش پست ها
      اگه بری درمانگاه نظامی طرح و سربازی را با هم می گذرانی و بعدش نیازی به طرح رفتن نداری

Sent from my LG G3
      والا نمیدونم اینم شاید بشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن