سلام اگر کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه که آیا ارزش داره یا نه
سلام اگر کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه که آیا ارزش داره یا نه
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
اصلا ارزششو نداره... قیمتهاش مثل هر بشکه نفت 100 دلاره
به نظر من فیلم های آموزشی اردو از نظر کیفیت بهتر هستن و هم از نظر قیمت منطقی تر ( هر بشکه نفت 30 دلار)
میتونی دی وی دی های هر سه پایه رو به تدریس استاد کرامت 102 هزار تومن بخری!!
اکثریت با نظر من موافق هستند که بهترین ترکیب منابع برای زیست شناسی اینه : کتاب درسی + دی وی دی اردو + کتاب تست خوب ( مثل تانک تخته سیاه )
یه سری به سایت اردو بزن
سایت اردو
موفقیت اتفاقی نیست
ویرایش توسط optician : 29 آذر 1394 در ساعت 23:32
آقای کرامت ببخشید ولی....
در اینکه آقای کرامت دبیر خوبی برای زیست هستند تردیدی ندارم.اما نمیدانم چرا در تدریس زیست جامع رهپویان به هیچ وجه جنبه کامل بودنش رعایت نشده.
حتی برای جمعبندی هم نمیشه به همچین مجموعه ای اعتماد کرد.
من قبلا تصورم این بود که این تدریس ایشون جوابگوی حداقل 30 درصد تست ها باشد.ولی آیا این حرف درسته؟
اصلا نمیشه با همچین مطالبی در مورد جواب دادن به سوالات زیست حتی فکر کرد.حالا رویکرد رهپویان با این سبک محصول تولید کردن چه بوده من نمی دانم.
اگر از دوستان کسی با نگاه کردن به این دی وی دی های آقای کرامت میتواند زیست را 20% بزند لطفا راهش را به ما هم بگوید.
و اما یک سوال از مولف این دی وی دی: استاد عزیز چرا اینقدر سطحی آموزش داده اید؟ ویک مشکل جدی دیگه؟ (البته شاید من این مشکل را دارم) چرا ایشان بعضی کلمات را طوری با جویدن بلا به سرش میارند که من با 4-5 بار پخش مجدد همان تیکه متوجه آن کلمات میشم؟راستی شما هم اینطوری به سر گیجه افتاده اید؟
استاد کرامت شما را به جان عمو کمپل اینجوری کلمات را نجوید بیچاره شدیم.و ای کاش فکر میکردید که این دی وی دی ها هم مثل کلاس خصوصی است و کمی کامل تدریس میکردید.ای کاش
کرامت با این کارش خواسته این پیام رو به بچه ها برسونه که بجز استفاده از دی وی دی ها از کتاب درسی + کتاب تست مناسب استفاده کنید!!
شما اگه قصد داری از دی وی دی استفاده کنی قبلش سه مرحله کار هست که باید انجام بدی ، اصلا فرض کن که دی وی دی نداری!!
1- کتاب درسی رو یه بار با تاکید روی قید هاش و کلمات مهم وکلیدی بخونی... ضعف بچه ها این قسمت کار هست
2- از روی درسنامه هر کتاب کمک درسی که داری یکبار دقیق و اساسی بخونی
3- تعدادی تست بزنی ( تست ترکیبی ) نه تست میکروطبقه بندی!!!! وقتی تست زدی میفهمی کجا ها رو خوب نگرفتی... کجاها ایراد داری!!!
حالا موقع تماشا کردن دی وی دی با حجم کم هست که خودش برای بچه های کنکوری به ویژه سال چهارم یک مزیت به حساب میاد
موفقیت اتفاقی نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)