There is enough light for one who wants to see
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 28 آذر 1394 در ساعت 22:47
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
اگه من اون شب جزوشون بودم
وقتی عزممو جزم کردم برم رو مین
حتی فکرشم نمیکردم ۳۰ سال بعد وقتی عکسمونو دیدن یاد سهمیه دانشگاهو شعار غزه و لبناو و اینا بیوفتن کسایی که بخاطرشون عزیز ترین چیزمو دادم
من از مرگ خیلی میترسم
وقتی بخوای با عقل و منطق پیش بری اینجاها نه کسی شهید میشه نه کسی شهید شدن رو درک یا تایید میکنه
من ترجیح میدم حداقل اینجور وقتا فقط خودمو بزارم جاشون فقط
احساسات خیلی قشنگ تره
شور...
#دمت گرم مرد
نخیر مشکل من با کساییه که برای دفاع از فقرا شعار میدن و خودشون ماشین و خونه و سگ و گربه و عطر سرخاب میلیونی و میلیاردی دارن .
کسایی که به اسم دفاع از مردم سطل آشـغال و اتوبوس و مغازه آتیش میزنن !!
همینا به شهدا که میرسه میگن اونایی که شهید شدن کار شاقی نکردن ! میگن رفتن واسه کشورشون جنگیدن وظیفشون بوده ! میگن خودشون الکی جنگ رو طول دادن !
من مطمدنم اگر اهنگران اون زمان نبود اینقدر تعداد شهدا زیاد نمیشد...اصلا ملت اهنگران گوش میکرده تو زمان جنگ شور حسینی میگرفتتش خودش بدون مین یاب میرفته رو مینالبته همین خمینی هم خون خیلیا رو تو شیشه کرده!!اگر خیلی سریع تر قطع نامه رو پذیرفته بود اینقدر ما شهید نمیدادیم!!!چرا باید ما این همه شهید و کشته بدیم بعدش که دیگه میبینیم دستمون به جایی بند نیست بیایم تازه قطع نامه رو بپذیریم!!!اگه سریع تر قطع نامه رو پذیرفته بود اینقدر جوون بی گناه کشته نمیشدن...
نمیخام ازش دفاع کنم ولی اونم ک از اینده خبر نداشته حساب کرده تعداد نیرو ها زیاده میتونه جنگو ی طرفه کنه....در کل دم جفتشون گرم...مخصوصا اهنگران...انصافا اگه اهنگران ها نبودن شاید جنگو میباختیم
Sent from my SM-N910G using Tapatalk
من نمیگم جنگ نیازی به تجهیزات نداره و با چند تا اهنگ همه چی درست میشه!!!میگم اهنگران اهنگاش خیلی خیلی زیاد روی جوونا اثر میزاشته...من خودم بابام فرمانده ی عملیات بوده توی جبهه از همه هم بیشتر تو جبهه بوده 120 ماه!!8 سال جبهه و دو سال هم تو مناطق عملیاتی کردستان بوده که چون منطقه محروم بوده جزو جبهش حساب کردن!!در کل حتی من این ادعا رو دارم که هیشکی تو ایران اندازه ی بابای من جبهه نرفته...هر چند بر خلاف خیلیا حقش رو از مدت جبهش نگرفت..بگذریم در کل خودش فرمانده بوده تعریف میکنه میگه شب عملیات که میشده خیلیا تحت تاثیر نوحه ها و اهنگای اهنگران هوایی میشدن و میرفتن تا اخرین نفس میجنگیدن...حتی میگه مثلا توی همین عملیاتای مین یابی مثلا همون ورز اهنگران یک نوحه میخونده و خیلیا تحت تاثیرش قرار میگرفتن!!..تاثیر اهنگران خیلی خیلی خیلی زیاد بوده توی جنگ حتی بیش تر اون چیزی که تصورش رو بکنی!!
اگه شور حسینی باعث میشه یه ملتی جلوی تجاوز دشمنش رو بگیره و نذاره کشورش مثل آفریقا غارت بشه من بنده ی این ایدئولوژی حسینی هستم !
اونی که اولین پیروزی رو کسب میکنه فقط همون جنگ رو برده ! اونی که دشمنش رو تعقیب میکنه جنگ های بعدی رو هم برده ! نیاز به گفتن نیست خودتون میدونید کیا به امام فشار میوردن که جنگ رو ادامه نده و سر همین زمین های آزاد شده مذاکره کنه ولی آیا بعد از قطعنامه صدام به ایران حمله نکرد ؟ بعد از حمله دوباره صدام نیرو کم اومد ؟ پس چطور دوباره تونستیم خاکمون رو پس بگیریم ؟؟؟؟