خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 53
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      برای قرار گرفتن تو شرایط هم باید دل و جرات داشته باشی
      که بتونی بری خط مقدم جبهه
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      خیالت تخت 90 درصد اونایی ک شهید شدن اگه قبل از جنگ همین سوالو میپرسیدی جواب تورو میدادن
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      سوال اینجاست : اونهایی که از سربازی جیم شدن یا سوراخ موش اجاره کردن یا از کشور در رفتن اگه اون موقع این سوال رو ازشون میپرسیدی چی میگفتن ؟
      احتمالا میگفتن ما واسه وطن جونمونم میدیم...خخخخ

Sent from my SM-N910G using Tapatalk
      چه جمله آشنایی ! همین چن وقت پیش شنیدم ! نه غزه نه لبنان ...؟!؟!؟؟!؟....

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ای کاش صدا وسیما عوض این فیلم هایی که از جنگ ساختن

چهار تا فیلم می ساختن که واقعیت های جنگ توش بیشتر دیده میشد

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      چه جمله آشنایی ! همین چن وقت پیش شنیدم ! نه غزه نه لبنان ...؟!؟!؟؟!؟....
      خیلی از کسایی ک تو جنگ شهید شدن حتی مسلمون نبودنا...بابام همرزم زردتشتی و بهایی تا دلت بخاد داشته...قضاوت نکنیم بهتر نیس؟

یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خیلی از کسایی ک تو جنگ شهید شدن حتی مسلمون نبودنا...بابام همرزم زردتشتی و بهایی تا دلت بخاد داشته...قضاوت نکنیم بهتر نیس؟

مسلمون نبودن ایرانی که بودن ! رفتن برای کشورشون جنگیدن! درد اینجاست که اونایی که رفتن اون ور آب پناهندگی گرفتن هم ایرانی بودن !به نظر شما فرقشون چیه ؟
      قضاوت چی رو نکنیم ؟ اینایی که شعار نه غزه نه لبنان سر دادن چه دردی از کشور دوا کردن ؟

There is enough light
      for one who wants to see

ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 28 آذر 1394 در ساعت 22:47

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      مسلمون نبودن ایرانی که بودن ! رفتن برای کشورشون جنگیدن! درد اینجاست که اونایی که رفتن اون ور آب پناهندگی گرفتن هم ایرانی بودن !به نظر شما فرقشون چیه ؟
      قضاوت چی رو نکنیم ؟ اینایی که شعار نه غزه نه لبنان سر دادن چه دردی از کشور دوا کردن ؟
      اونی شعار ن غزه نه لبنان میده داره میگه اون پولی ک اونجا دارین خرج میکنین بیاین ب فقیز بیچاره های خودمون بدین...اونایی ک رفتن خارج هم دلشون خواسته برن
      شما میشه دقیقا مشکلت رو مطرح کنی؟؟مشکلات با کساییه ک با نظام مشکل دارن؟؟

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      اگه من اون شب جزوشون بودم
      وقتی عزممو جزم کردم برم رو مین
      حتی فکرشم نمیکردم ۳۰ سال بعد وقتی عکسمونو دیدن یاد سهمیه دانشگاهو شعار غزه و لبناو و اینا بیوفتن کسایی که بخاطرشون عزیز ترین چیزمو دادم
      من از مرگ خیلی میترسم
      وقتی بخوای با عقل و منطق پیش بری اینجاها نه کسی شهید میشه نه کسی شهید شدن رو درک یا تایید میکنه
      من ترجیح میدم حداقل اینجور وقتا فقط خودمو بزارم جاشون فقط
      احساسات خیلی قشنگ تره
      شور...
      #دمت گرم مرد

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اونی شعار ن غزه نه لبنان میده داره میگه اون پولی ک اونجا دارین خرج میکنین بیاین ب فقیز بیچاره های خودمون بدین...اونایی ک رفتن خارج هم دلشون خواسته برن
      شما میشه دقیقا مشکلت رو مطرح کنی؟؟مشکلات با کساییه ک با نظام مشکل دارن؟؟
      نخیر مشکل من با کساییه که برای دفاع از فقرا شعار میدن و خودشون ماشین و خونه و سگ و گربه و عطر سرخاب میلیونی و میلیاردی دارن .
      کسایی که به اسم دفاع از مردم سطل آشـغال و اتوبوس و مغازه آتیش میزنن !!

همینا به شهدا که میرسه میگن اونایی که شهید شدن کار شاقی نکردن ! میگن رفتن واسه کشورشون جنگیدن وظیفشون بوده ! میگن خودشون الکی جنگ رو طول دادن !

There is enough light
      for one who wants to see

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      وقتی اهنگران واست بخونه شور میگیردت رو مین هم میری خخخخ.باس تو شرایط قرار بگیری
      اره دقیقا..حالا حساب کن اهنگران چند نفر رو با سوز اهنگاش به کشتن داده

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نخیر مشکل من با کساییه که برای دفاع از فقرا شعار میدن و خودشون ماشین و خونه و سگ و گربه و عطر سرخاب میلیونی و میلیاردی دارن .

همینا به شهدا که میرسه میگن اونایی که شهید شدن کار شاقی نکردن ! میگن رفتن واسه کشورشون جنگیدن وظیفشون بوده ! میگن خودشون الکی جنگ رو طول دادن !
      خیلی کمتر از یک درصد از جامعه رو تشکیل میدن این مزدورا...ولی در کل جمله نه غزه ن لبنان جانم فدای ایران جمله کاملا درستیه

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      اره دقیقا..حالا حساب کن اهنگران چند نفر رو با سوز اهنگاش به کشتن داده
      ارره لامصب...این اهنگران چند نفرو ب کشتن داده خدا داند

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      ارره لامصب...این اهنگران چند نفرو ب کشتن داده خدا داند

من مطمدنم اگر اهنگران اون زمان نبود اینقدر تعداد شهدا زیاد نمیشد...اصلا ملت اهنگران گوش میکرده تو زمان جنگ شور حسینی میگرفتتش خودش بدون مین یاب میرفته رو مینالبته همین خمینی هم خون خیلیا رو تو شیشه کرده!!اگر خیلی سریع تر قطع نامه رو پذیرفته بود اینقدر ما شهید نمیدادیم!!!چرا باید ما این همه شهید و کشته بدیم بعدش که دیگه میبینیم دستمون به جایی بند نیست بیایم تازه قطع نامه رو بپذیریم!!!اگه سریع تر قطع نامه رو پذیرفته بود اینقدر جوون بی گناه کشته نمیشدن...

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نمیخام ازش دفاع کنم ولی اونم ک از اینده خبر نداشته حساب کرده تعداد نیرو ها زیاده میتونه جنگو ی طرفه کنه....در کل دم جفتشون گرم...مخصوصا اهنگران...انصافا اگه اهنگران ها نبودن شاید جنگو میباختیم

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من مطمدنم اگر اهنگران اون زمان نبود اینقدر تعداد شهدا زیاد نمیشد...اصلا ملت اهنگران گوش میکرده تو زمان جنگ شور حسینی میگرفتتش خودش بدون مین یاب میرفته رو مینالبته همین خمینی هم خون خیلیا رو تو شیشه کرده!!اگر خیلی سریع تر قطع نامه رو پذیرفته بود اینقدر ما شهید نمیدادیم!!!چرا باید ما این همه شهید و کشته بدیم بعدش که دیگه میبینیم دستمون به جایی بند نیست بیایم تازه قطع نامه رو بپذیریم!!!اگه سریع تر قطع نامه رو پذیرفته بود اینقدر جوون بی گناه کشته نمیشدن...
      تحلیلی که از جنگ ارائه میدی در سطح جهانیه!!!

واقعا هم جنگ نیازی به تجهیزات و فرمانده و استراتژی و غیرت و جرات نداره که
      چهار تا اهنگ پخش می کنی طرف میره با کلش جلوی تانک می جنگه خیلی راحت ! شکست هم میده طرف مقابل رو !

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      تحلیلی که از جنگ ارائه میدی در سطح جهانیه!!!

واقعا هم جنگ نیازی به تجهیزات و فرمانده و استراتژی و غیرت و جرات نداره که
      چهار تا اهنگ پخش می کنی طرف میره با کلش جلوی تانک می جنگه خیلی راحت ! شکست هم میده طرف مقابل رو !

من نمیگم جنگ نیازی به تجهیزات نداره و با چند تا اهنگ همه چی درست میشه!!!میگم اهنگران اهنگاش خیلی خیلی زیاد روی جوونا اثر میزاشته...من خودم بابام فرمانده ی عملیات بوده توی جبهه از همه هم بیشتر تو جبهه بوده 120 ماه!!8 سال جبهه و دو سال هم تو مناطق عملیاتی کردستان بوده که چون منطقه محروم بوده جزو جبهش حساب کردن!!در کل حتی من این ادعا رو دارم که هیشکی تو ایران اندازه ی بابای من جبهه نرفته...هر چند بر خلاف خیلیا حقش رو از مدت جبهش نگرفت..بگذریم در کل خودش فرمانده بوده تعریف میکنه میگه شب عملیات که میشده خیلیا تحت تاثیر نوحه ها و اهنگای اهنگران هوایی میشدن و میرفتن تا اخرین نفس میجنگیدن...حتی میگه مثلا توی همین عملیاتای مین یابی مثلا همون ورز اهنگران یک نوحه میخونده و خیلیا تحت تاثیرش قرار میگرفتن!!..تاثیر اهنگران خیلی خیلی خیلی زیاد بوده توی جنگ حتی بیش تر اون چیزی که تصورش رو بکنی!!

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

خیلی کمتر از یک درصد از جامعه رو تشکیل میدن این مزدورا...ولی در کل جمله نه غزه ن لبنان جانم فدای ایران جمله کاملا درستیه

اگه شور حسینی باعث میشه یه ملتی جلوی تجاوز دشمنش رو بگیره و نذاره کشورش مثل آفریقا غارت بشه من بنده ی این ایدئولوژی حسینی هستم !
      اونی که اولین پیروزی رو کسب میکنه فقط همون جنگ رو برده ! اونی که دشمنش رو تعقیب میکنه جنگ های بعدی رو هم برده ! نیاز به گفتن نیست خودتون میدونید کیا به امام فشار میوردن که جنگ رو ادامه نده و سر همین زمین های آزاد شده مذاکره کنه ولی آیا بعد از قطعنامه صدام به ایران حمله نکرد ؟ بعد از حمله دوباره صدام نیرو کم اومد ؟ پس چطور دوباره تونستیم خاکمون رو پس بگیریم ؟؟؟؟

There is enough light
      for one who wants to see

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن