بچه ها قبول دارین آزمون امروز سخت بود مخصوصا شیمیش؟من که امروز فکنم خوب نبودم اولی رو دادم یکی دیگه احتمالاقلمچیا دیگه ادعا نکنین سوالاتون سخته که دیشب آزمون شما رو که میزدم درصدام بهتر بودآمار بدین ببینیم چیکار کردین بکس
بچه ها قبول دارین آزمون امروز سخت بود مخصوصا شیمیش؟من که امروز فکنم خوب نبودم اولی رو دادم یکی دیگه احتمالاقلمچیا دیگه ادعا نکنین سوالاتون سخته که دیشب آزمون شما رو که میزدم درصدام بهتر بودآمار بدین ببینیم چیکار کردین بکس
ازمون امروز نسبتا خوب بود ...ولی بودجه بندی سنگینی داشت ...شما میرسید کامل برنامه سنجش رو اجرا کنید ؟؟؟
قبول دارم که سوالای قلمچی خیلی سخت نیست ولی سوالای سنجش از قلمچی ساده تر و البته بهتره
البته من خودم گاج هستم ... البته الان پشیمونم که گاج رفتم !
دانلود سوالات، کلید و پاسخ تشریحی آزمون ۲۷ آذر ۹۴ سازمان سنجش
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
سوالای سنجشو که دوستم رفت دیدم واقعا سنجش هرسال داره با کیفیتتر میشه شیمیش که عالیه فیزیکش متوسط روبه بالا ریاضیش واقعا سطح بالا بود زیستشم نسبت به سنجش سطحش بالا بود عمومیام سطح کنکور بود
آزمون امروز شیمی و ریاضیش سخت بود من ریاضی رو معمولا بالای 80 میزدم و نقطه قوتم بود ولی امروز فک کنم 58 بزنم خیلی خراب کردم ریاضی رو.
ادبیاتش سوال 4 تاریخ ادبیات گزینه رو اشتباه رد کرده....ولی فک کنم کلا ترازم بدک نشه حالا بستگی به تراز کشوری داره اگه برا بقیه هم سخت بوده احتمالا ترازم بالا میاد ولی در کل بجز عمومیا و زیست از انتظارم پایین تر شد درضدام
حیف این آزمون سرماخورده بودم
ولی بدک نبود
کارنامه نیومده هنوز
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)