ببین یه دو بار اجراش کن اگه نتیجه نگرفتی میتونی ولش کنی .
هدف گذاری چند از ده اینه که با توجه به توانایی که داری بعد از هر آزمون و تحلیلش برای آزمون بعد هدف مینویسی که فلان درس اینقدر از 10 تا بزنم .
مثلا ادبیات زبان فارسی این هفته 5 از ده زدی ، خب میری برنامه راهبری رو میاری ، حجم مطالب رو نگاه میکنی ، نوع مطالب و بعد میگی خب دفعه بعد 7 تا از ده تا میزنم و با یه هدف مشخص میری سر آزمون . در طول هفته هم طبق این هدفت میری جلو .
تقریبا یه روشه هدف گذاری کوتاه مدت و بلند مدته . اینجوری با خودت میگی که خب آزمون بعد باید به 6800 برسم ، و طی سه آزمون آینده ترازم به بالای 7000 هزار برسه این دومی هدف گذاری بلند مدت میشه .
ولی باید انعطاف داشته باشی نسبت بهش ، یعنی رفتی سر آزمون دیدی زیست سخت تر از حد انتظارته حتما سعی نکن به اون هدف برسی ، همون هایی که بلدی کامل رو بزن
یادت باشه که به هر حال با هدف خوندن خیلی بهتره از هر جور دوست داری خوندنه
.gif)
خب ببین شک یعنی چی؟ یعنی همون که پست اولم گفتم ، کیفیت کم مطالعه ، درس رو خوندی ولی روش مسلط نیستی ، نمیتونی تست رو بزنی ، یا کامل بلد نیستی تست رو .
از تستای شک دار رد شو ، ضربدر منها رو به کار ببر ، تستایی که مطمئنی بزن و بعد برگرد روی منها که نیاز به فکر دارن ، ضربدر رو ولش ، خدا کریمه
.gif)
منبعت حتی اگه به نظر من مضخرف ترین منبع بازار باشه اگه خودت باهاش راحت باشی برای تو بهترین منبع دنیاست ، من نظری نمیدم چون منبع توئه ، هر جور دوستش داری همونجور
پس سعی کن روند خوندن و تست و تمرین درسا رو حتما حفظ کنی ، نوسان نده هر آزمون بهشون ، درسی رو کنار نذار ، حتما سعی کن اکثر درسا رو برسونی ، ولی توی مطالعه ات کیفیت رو ببر بالا ، اگه 80 درصد مطالب رو با کیفیت 100 درصد یاد بگیری خیلی بهتر از 100 درصد مطالب با کیفیت 80 درصده .
سعی کن جمعه هر هفته که آزمون نداری از مطالبی که طی اون هفته خوندی هر درس 10 تا تست رندوم بزنی و جمع بندی کنی (اگه وقت نداری لازم نیست ولی جمع بندی کمکت میکنه مطالب توی ذهنت یه مرور سریع بشن و مرتب بشن .