سلام
کتاب ادبیات جامع مهر و ماه بهتره یا کتابهای ادبیات لقمه های مهر و ماه؟ کدوم یکی آسون تر و روان تر و قابل فهم تر هستش؟
سلام
کتاب ادبیات جامع مهر و ماه بهتره یا کتابهای ادبیات لقمه های مهر و ماه؟ کدوم یکی آسون تر و روان تر و قابل فهم تر هستش؟
کتاب آسون و راحت میخوام حجمش هم زیاد نباشه چون میخوام از صفر شروع کنم
گاج نقره ای به نظر سخت و حجیم میاد
خداوکیلی الان دارید راهنمایی میکنید یا بدتر گیجش میکنید؟
میگه بین مهروماه
میگی گاج و خیلی سبز
والا من لقمه های ادبیات مهروماه رو دارم(به جز قرابت) فوق العادن
تنها مشکلشون اینه تست کم دارن
اما اصل کارشون آموزش هست
باید کنارش تست هم بزنی
موفق باشی
بله لقمه های ادبیات خصوصا.....تاریخ ادبیات معنی و املاش عالیه این دو بحث اصلا تست لازم نداره واسه قرابت و آرایه و زبان فارسی هفت خوان خیلی سبز کافیه
من کتاب های لقمه مهر و ماه رو دارم تاریخ ادبیات - معنی لغت و املا - ارایه های ادبی - زبان فارسی - واقعا کتاب های خوبی هستند فقط مشکلش اینه که تست کم داره تاریخ ادبیاتشو که با کتابای دیگه مقایسه کردم خییییییییلی خوب توضیح داده معنی لغت هم کامل و خوبه بقیه هم همینطوره ....
در کل نمونه صفحات کتاب رو نگاه کن ببین با کدوم راحت تری ......
موفق باشی
سلام
1-شما دوستانی که کتاب لقمه زبان فارسی مهر و ماه رو دارین ، به نظرتون این کتاب بهتره یا کتاب زبان فارسی هفت خوان خیلی سبز.....؟؟؟؟؟(دلیل...؟؟؟؟؟)
2-شما دوستانی که کتاب لقمه تاریخ ادبیات مهر و ماه رو دارین، به نظرتون این کتاب بهتره یا کتاب تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه.....؟؟؟؟؟؟(دلیل....؟؟؟)
3-واسه آرایه های ادبی بجز لقمه مهر و ماه چیرو پیشنهاد می کنین...؟؟؟؟؟(به نظرتون آرایه های ادبی هفت خوان خوبه...؟؟؟؟)
کتاب تخته سیاه رو ندیدم دوست عزیز من سال پیش لقمه لغت و املا و تاریخ ادبیات رو داشتم همه تستایی که از این مباحث تو کنکور اومد رو زدم آرایه هم لقمه بد نیس فقط تست کم داره قرابت هفت خوان خوبه زبان فارسیم یا لقمه یا هفت خوان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)