دوست عزیز مطئنا اینو میدونیم نه شما خوشت میاد من بگم بشین بخون وفلان کارو کن و یه سری حرف کلیشه ای تحویل بدم و نه من. و حتی ممکنه حالتو بدتر کنم و تو هم بعد مدتی بیای بگی فلانی بیا ببین من هر چی میخونم روندم نزولیه و خوب نمیشه..نه..نمیخام حرف کلیشه ای تحویل بدم..نه من خوشم میاد و نه مطعنن شما خوشت میاد...اما خب این که میگی نتیجه نمیگیری به عوامل زیادی بستگی داره..نمیشه همینجور کلی گفت..معدلت عالیه دوست خوبم..شاید مشکلت اینه خوب نمیخونی و روش خوندت خوب نیس..شاید مشکلت اینه به ظاهر درس میخونی اما فکرت پرته و نمیفهمی درسو..شاید هم همونطور که گفتی زیاد میخونی اما از خودت زیاده از حد انتظار داری..باید پله پله مسیر رو طی کرد..نمیشه یهو بعد یهماه ترازتو از5200برسونی به7000 و شاید همین انتظارزیاد باعث میشه استرس زیاد بگیری و سر ازمون خراب کنی وحتی بیاد پایین تر ترازت..خیلی دلایل داره..خودت بشین و دو دو تاچهارتا کن ببین کجای کار میلنگه..به خودت وذهنت هم تلقین نکن که خراب میکنی ازمونو یا نمیفهمی درسو یا هر چی میخونی ازمونو گند میزنی یا خدا نمیبینتت..نه..هر چی به خودمون تلقین کنیم همون میشه..شایدالان حس و حالت اینه از امروز که بخوای شرو کنی برای خوندن ازمون بعد یه حسی داری که میگی هه آره من که میدونم بخونم بازم میشم همون4500 و این فکر مخرب ناخودآگاه داغونت میکنه..گذشته رو فراموش کن..از امروز که پاشدی برای خوندن درسات خیلی اروم و منطقی بشین بخون و اطمینان بده به خودت که میتونی..یه برنامه ریزی کن برای ازمون بعدت..بگو ازمون بعدی اگه ترازم بین5200تا5500یشه فوق العادس و یه هدیه برای خودت در نظر بگیر..بازازمون بعدیشو سعی کن همون تراز قبلیتوحفظ کنی و اروم اروم بیای بالا..این چیزایی ک گفتم عین حقیقته و هیچ کدوم شعار نیس و واقعا عملیه..فقط کافیه یکم با خودت و فکرت مهربون تر باشی و فکر مخرب بهش تزریق نکنی