خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

نا توانانی در استقاده از زمان های روز ها تعطیل

سلام دوستان خسته نباشید
      من در یه مدرسه خاص درس میخونم ریاضی و دوم هستم ، درسمم خوبه و همیشه جز نفرات برتر هستم
      ولی بدترین اخلاقی که دارم هدر دادن وقت ها روز ها تعطیلم هست ، مثلا من هیچ موقع نتوسنتم از روز های 5 شنبه و جمعه استفاده کافی رو ببرم یعنی میخونم ولی بعدش میگفم چرا بیشتر نخوندم من که وقت داشتم ، البته در روز ها هفته که مدرسه میرم خوب میخونم ولی روز ها تعطیل خیلی بی برنامه گی دارم یعنی هدف ندارم که مثلا چی رو بخونم الان واقعا ؟ نمیدونم فکر نکنم منظورو رسونده باشم چون اون چیزی که تو ذهنم هست رو نشد بگم ولی اگه کسی مثل من بوده باشه متوجه میشه لطفا راهنمایی کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kaftar نمایش پست ها
      سلام دوستان خسته نباشید
      من در یه مدرسه خاص درس میخونم ریاضی و دوم هستم ، درسمم خوبه و همیشه جز نفرات برتر هستم
      ولی بدترین اخلاقی که دارم هدر دادن وقت ها روز ها تعطیلم هست ، مثلا من هیچ موقع نتوسنتم از روز های 5 شنبه و جمعه استفاده کافی رو ببرم یعنی میخونم ولی بعدش میگفم چرا بیشتر نخوندم من که وقت داشتم ، البته در روز ها هفته که مدرسه میرم خوب میخونم ولی روز ها تعطیل خیلی بی برنامه گی دارم یعنی هدف ندارم که مثلا چی رو بخونم الان واقعا ؟ نمیدونم فکر نکنم منظورو رسونده باشم چون اون چیزی که تو ذهنم هست رو نشد بگم ولی اگه کسی مثل من بوده باشه متوجه میشه لطفا راهنمایی کنید

سلام
      دقیقا متوجه منظورتون شدم
      من هم همینطوری بودم مخصوصا پارسال که کلاس دوم ...
      مشکل من این بود که اصلا جدی نبودم وچون وقت بسیار داشتم ساعت به ساعت درس خوندنو عقب می انداختم!
      اما انشاالله وقتی بیای سوم وبعدشم پیش ثانیه ها برات معنا پیدا می کنن پس فعلا نمیخواد خیلی نگران باشی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      روزهای تعطیل شما 4 ساعت هم بخونی کافیه. اینایی که میگن روزهای تعطیل 12 ساعت میخوندیم این باعث موفقیتشون نشده بلکه شیوه صحیح مطالعه و استفاده از سایر روزها موفقشون کرده

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سعی کن با همین ساعت ثابت تا عید به مطالعه ادامه بدی...
      مثلا من خودم تمام روز های هفته 8 ساعت می خونم چه تعطیل باشم چه مدرسه داشته باشم.
      و در آخر اینو در خاطر داشته باش که هر چه در تنگنا باشی بهتر از خودت کار می کشی.

ویرایش توسط arasre : 20 آذر 1394 در ساعت 13:57

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      دانش آموز سال دوم روزی 3 ساعت هم درس بخونه کافی که هیچ زیادم هست

از الان خودت رو وارد جو کنکور و اینا نکن چون سال آخر خیلی فشارا بیشتره و دیگه نمیکشی

سعی کن پایه درسات بخصوص ریاضی و عربی رو قوی کنی امسال
      I'm the hero of my life

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      روزی 2 ساعتم درس بخونی بسه واس سال دوم...اصلا نگران هدر رفتن وقتت نباش فعلا برو دنبال خوش گذرونی سال دیگه ک اومدی سوم بچسب به درس

فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
      «امام جعفر صادق(عليه‌السلام)»:

به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا مي‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمي‌گردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي مي‌دهد. (المحجّة‌البيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واسه همینه میگن کنکور آسان است !!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن