این تحقیق درباره ی iq یا هوش عمومیه.
من گفتم استعداد علمی نه هوش عمومی.
و این دو تا به هم ربطی ندارند.
دانشمندایی بودن که کار های روزمره شون رو به زور انجام میدادن.
اگه بگی تو علم استعداد نداریم هم باید دلیل معتبر بیاری.
به عنوان مثال تعداد زیادی از دانشمندای علوم قرآنی و حدیث و لغت و صرف و نحو،ایرانی بودن.
خازنی و ابن سینا کتاب هاشون تا سیصد سال پیش تو اروپا تدریس میشد و بهش استناد میشد.
دکتر حسابی شش هفت تا لیسانس از دانشگاه های خارجی داشت.دکتری فیزیک داشت.به زبان فرانسه و انگلیسی و عربی و فارسی مسلط بود.تازه تو سخت ترین شرایط هم درس خونده.
تو زمینه های عملی هم قوی بوده مثلا نقشه برداری از جنوب ایران و ساخت رادیو و تدریس فیزیک.
ویرایش توسط broslee : 20 آذر 1394 در ساعت 15:56
عرشیا در 6 دقیقه 150 سوال محاسبات ذهنی اعداد تک رقمی را جمع و تفریق می کند که میانگین جهانی این شاخص، 8 دقیقه برای 150 سوال است.
تک رقمی؟ عجب!!! تک رقمی رو اکثر مردم توی نیم ثاینه انجام میدن. ینی 150 سوال رو توی کمتر از دو دقیقه.
............. عزیز من با طنز بودن یا نبودنش کاری ندارم اگه ادم خودش بخواد هرجا که باشه استعداداشو شکوفا میکنه و خودشو نشون میده منم مخالف رفتن به خارج نیستم دایی خودمم خارج درحال تحصیله ولی ادم اگه خون ایرانی تو رگش باشه و غیرت داشته باشه قبل از خدمت به جامعه بشری خدمت به کشورشو و مردم کشورش رو مد نظر قرار میده ن خدمت ب بشری که امریکا و انگلیس و فرانسه و اینا باشه نمیگم خدمت به بشریت مشکلی داره ولی خیری که به خونه رواست به مسجد حرومه هههههه ادم باید اول خودش و کشورشو درنظر بگیره و غرور کشورش رو.......تو حاضری همچین فردی برای شکوووفا کردن استعدادش بره امریکا و یه نابغه بشه و هزاران نابغه امریکایی دیگه پرورش بده و بیان اینجا به ریش منو تو بخندن ایا؟؟؟؟؟؟ ینی شهریاری و امثال اون نتونستن تو این مملکت استعداداشونو شکوفا کنن؟؟؟؟؟؟؟ خیالت راحت باشه نام شهریاری در تارخ ایران ماندگار تر از نام دکتر سمیعد خواهدبود با وجودیکه عاشق دکتر سمیعی هستم و میدونم چه خدمت بزرگی ارائیه میده و هیچ چیزی بالاتر از کاری که برا مردم انجام میده و خدمتش نیس ولی هستن ادمایی که تو ایران نشناسن ایشونو اما امثال احمدی روشنها چون برای غرور ملیشون شهید شدن همیشه نامشون در تاریخ ایران هست و خواهد ماند فک میکنی اگه این شهدای هسته ای زیر دست امریکا بودن و برا اون کار میکردند هیچ وق اجازه میداد خدشه ای به زندگیشون وارد شه؟؟؟؟؟ نه عزیز هرچند دولتم رو در نگهداری از این عزیزان مقصر میدونم اما از سر حسادت و جلوگیری از پیشرفت ایران هست که همچی کارایی میکنن.......
عزیز من با طنز بودن یا نبودنش کاری ندارم اگه ادم خودش بخواد هرجا که باشه استعداداشو شکوفا میکنه و خودشو نشون میده منم مخالف رفتن به خارج نیستم دایی خودمم خارج درحال تحصیله ولی ادم اگه خون ایرانی تو رگش باشه و غیرت داشته باشه قبل از خدمت به جامعه بشری خدمت به کشورشو و مردم کشورش رو مد نظر قرار میده ن خدمت ب بشری که امریکا و انگلیس و فرانسه و اینا باشه نمیگم خدمت به بشریت مشکلی داره ولی خیری که به خونه رواست به مسجد حرومه هههههه ادم باید اول خودش و کشورشو درنظر بگیره و غرور کشورش رو.......تو حاضری همچین فردی برای شکوووفا کردن استعدادش بره امریکا و یه نابغه بشه و هزاران نابغه امریکایی دیگه پرورش بده و بیان اینجا به ریش منو تو بخندن ایا؟؟؟؟؟؟ ینی شهریاری و امثال اون نتونستن تو این مملکت استعداداشونو شکوفا کنن؟؟؟؟؟؟؟ خیالت راحت باشه نام شهریاری در تارخ ایران ماندگار تر از نام دکتر سمیعد خواهدبود با وجودیکه عاشق دکتر سمیعی هستم و میدونم چه خدمت بزرگی ارائیه میده و هیچ چیزی بالاتر از کاری که برا مردم انجام میده و خدمتش نیس ولی هستن ادمایی که تو ایران نشناسن ایشونو اما امثال احمدی روشنها چون برای غرور ملیشون شهید شدن همیشه نامشون در تاریخ ایران هست و خواهد ماند فک میکنی اگه این شهدای هسته ای زیر دست امریکا بودن و برا اون کار میکردند هیچ وق اجازه میداد خدشه ای به زندگیشون وارد شه؟؟؟؟؟ نه عزیز هرچند دولتم رو در نگهداری از این عزیزان مقصر میدونم اما از سر حسادت و جلوگیری از پیشرفت ایران هست که همچی کارایی میکنن.......حوصله نداشتم کپی کردم پست قبلی رو هههههههه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)