امسال رتبه 800 ایثارگران که رتبه کشوریش 37000 بود پزشکی خرم اباد قبول شد
داش امیر اولا 3700 نه 37000. اگه کسی سهمیه ایثارگران داشته باشه و کشوریش بشه 3700 که دیگه واویلا میشه و هر رشته و هر دانشگاهی بخواد میتونه بره. بعدشم این طرف معدلش دقیقا 17/40 بود. درصداشم به این صورت بودن
ادبیات 30
عربی 29
دینی 60
زبان صفر
ریاضی 13
زیست 23
فیزیک 32
شیمی 20
ولی با اینکه رتبه کشوریش 37000 شد ولی انصافا لایقش میدونم که پزشکی قبول شد. یعنی خیلی بچه زرنگ و درسخونی بود. فیزیکش عالی بود. من که فک میکردن بالای 70 میزنه ولی نمیدونم چرا کنکورو خراب کرد.
البته اینم اضافه کنم که ایشون دانشگاه زیاد خوبی قبول نشده. خرم اباد دانشگاه شاخی نداره. اینو گفتم که بعضیا که فک میکنن با این رتبه دانشگاه تهران میشه قبول شد بدونن که رتبه ایثارگران تقریبا بالای 800 و خورده ای اینا پزشکی دولتی هیچ جا نمیشه قبول شد. یعنی از 800 به بعد دیگه لبه مرزی حساب میشه واسه پزشکی دولتی
فک نکنم اینطور که شما میگی باشه. سهمیه هیئت علمی فقط میتونه دانشگاه رو عوض کنه. امکان نداره رشته رو عوض کنه
در ضمن دوستان. هر سوالی در رابطه با ایثارگران داشتید در خدمتم. پدرم مسئول واحد فرهنگی بنیاد شهید هستن. منم تا حدودی هر سوالی باشه میتونم جواب بدم. در ضمن کارنامه ایثارگران هم زیاد دیدم. چون همه ی اونایی که فرزند جانبازن و دانشگاه قبول میشن یه سری مدارک اعم از کارنامه و نتیجه ی قبولی و این چیزارو میارن بنیاد تا بهشون یه کمک هزینه تحصیلی داده بشه. واسه همین منم اکثر کارنامه هاشونو دیدم
داداش ارش یه سوال امسال یا پارسال کسی بوده با سهمیه و معدل خیلی کم رشته خوب قبول شده باشه حالا ازاد یا دولتی میشه درصداش و معدلشو بگی ممنون
والا امسال که ایثارگران فقط همین یه نفر بود که پزشکی قبول شد. ولی رتبه های خیلی بد دیگه ای هم بود که پرستاری ازاد قبول شدن. مثلا یکیشون که پرستاری ازاد بابل قبول شد معدش 12 بود درصداشم به این صورت
ادبیات 17
عربی 7
دینی 20
زبان 3
ریاضی صفر
زیست 9
فیزیک منفی 1/3
شیمی15
رتبه 5500 ایثارگران اورد
شهر ما یه شهرستان کوچیکه واسه همین تعدادشون کمه بچه های ایثار گران. البته چند نفر دیگه بودن که یکی 900 و یکی دیگه 1300 اومدن قبول نشن و چون قبول نشدن منم نتونستم کارنامشونو ببینم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)